Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
mijn droom

Home - Profile - Archives - Friends

Wedstrijd 24 november

Posted on 17/11/2012 at 21:57 - 0 Comments - Post Comment - Link

Net ingeschreven voor de Warandeloop in Tilburg, zaterdag 24 november. Een cross van 1875 meter met hoogte verschil. Deze cross is niet zo lang als de vorige cross dus ik heb er echt zin in. Op de training donderdag 7 X 300 gelopen en dat ging erg lekker.

Eerste wedstrijd

Posted on 11/11/2012 at 21:53 - 0 Comments - Post Comment - Link

Vandaag mijn eerste wedstrijd gelopen, 4 km cross. Ik startte met de 16+ en C2/B1 junioren mee. Ik had nog nooit 4 km gelopen ook niet in een training dus ik wist niet wat ik moest verwachten en dat bleek ook wel, ik had een ronde tijd van 6:39 en mijn eindtijd van 22:20. Het was wel een beetje jammer dat we eerst de kleine ronde deden en daarna de grote ik had liever andersom gedaan. Maarja.. 16 december mijn volgende wedstrijd, ik hoop dat het dan wat lekkerder gaat.

training 23 oktober 2012

Posted on 23/10/2012 at 20:55 - 0 Comments - Post Comment - Link

Ik heb vanavond weer getraind zoals elke dinsdag, donderdag en zondag.
De trainingen beginnen altijd met inlopen op de crossbaan, wij doen meestal 2 rondjes ( 1 rondje is iets meer als 1 km ). Als iedereen dat gedaan heeft gaan we met ze'n alle in een grote kring staan en gaan we oefeningen doen zoals opdrukken en rek-strek oefeningen. Daarna gaan we loopschooling doen en dat houd in knie-heffen, trippeling, ''kikker-sprongen'' etc. . Dan beginnen we met  'DE training' en doen we elke keer een ander programma, vandaag heb ik een 1200 een 800 en nog een 800 meter gelopen dat doe je in groepjes van je eigen sterkte. Dan ga je met de zelfde groepjes weer uitlopen 1 of 2 rondjes.

Ik heb ook vandaag een sponsor pakket van Gatorate gekregen.

Het begin

Posted on 29/9/2012 at 17:50 - 0 Comments - Post Comment - Link

Hoi ik ben Mandy 14 jaar zit in 3 Havo.


Het begon allemaal bij ons thuis op de bank, mijn moeder en ik zaten de Olympische spelen te kijken en ik was erg enthousiast over het atletiek.

Ik wilde graag een keertje mee doen met een atletiek training dus gingen we op zoek naar een atletiek vereniging in de buurt en kwamen zo uit Atverni, in Nieuwegein.

Mijn moeder kreeg mail contact met Rob Druppers die haar vertelde dat ik bij Atverni zelf moest gaan kijken want hij en leen Born trainden alleen het topatleten team die verder wilden en konden komen. Hij vroeg wel wat ik wilde en kon waarop mijn moeder hem mailde dat ik van alles wilde maar niet wist wat ik kon.

Ik had wel verteld dat ik op school aan de kanaal loop de piepjes test ''speerwerpen'', "verspringen" en "kogelstoten" hadden gedaan maar dat we hier verder niet veel van wisten.

Hierop mocht ik van Rob dezelfde avond mee trainen waarop mijn moeder nog wel vertelde dat we eigenlijk eerst wilde komen kijken maar Rob zei dat meedoen leuker was.

Dus onervaren en op mijn tennis gympen ben ik 's avonds mee gaan trainen. Halverwege de training is Leen naar mijn moeder gegaan en heeft gezegd dat ik uitzonderlijk hardloop talent heb. Dus nu 4 weken later ben ik toegelaten tot het topatleten team van de Rob Druppers Running Academie.

Nu heb ik al een paar weken mee getraind en het gaat wel héél erg goed! Ik heb er ook steeds meer plezier in omdat ik nu ook zelf de verbeteringen zie en voel. Het is ook gewoon extra motiverend als je kijkt dat ik een paar weken geleden het inlopen van 1 kilometer net haalde en nu gewoon makkelijk 2 km inloop,de training goed volhoud en 2 km uitloop.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer