Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Manon, 100% mezelf Home | Profile | Archives | Friends
Via deze blog laat ik zien wie ik ben. Anders dan anderen, maar altijd 100% mezelf.

100% mezelf18/4/2014

Welkom lezers,

Het is dan eindelijk zover; ik heb mijn eigen blog! Ik zal deze blog gebruiken om over mezelf te vertellen. Wat ik heb meegemaakt, wat ik hoop te bereiken, wie ik ben, wat me bezig houdt.... Kortom; het is mijn online dagboek!

's Avonds lig ik vaak in bed te malen over van alles en nog wat. Dit houdt mij van mijn slaap af. Als ik nu al die gedachten op dit virtuele papier zet, zal het mijn slaapgedrag ten goede komen. Als dat geen goede reden is om een blog te beginnen!?

Zojuist kreeg ik het mailtje binnen die ik absoluut niet wilde ontvangen; een afwijzing voor een baan bij Feyenoord. Nu is dit weliswaar al afwijzing 2033, maar deze afwijzing doet me zo veel meer pijn. Het gebeurt me nooit dat ik droom over een mogelijk toekomstige baan, maar van de week droomde ik daar dus wél over. Ik droomde dat ik werd aangenomen. Ik ben nog nooit zo vrolijk wakker geworden. Nu is die droom echter hard uit elkaar gespat.

Feyenoord is alles voor me, en ik zal er alles voor over hebben om daar te werken. Daarom staan ook, moet ik je heel eerlijk bekennen, de tranen momenteel in mijn ogen.

Mijn liefde voor die voetbalclub is oneindig groot. Ik ben me ervan bewust dat mensen die niets met voetbal hebben hier geen snars van begrijpen. Maar Feyenoord is mijn identiteit, het is wie ik ben.

Ik zal dan ook in een andere blog meer over mijn fascinatie voor Feyenoord schrijven, daar is deze eerste blog niet voor bedoeld. Deze blog is alleen een opwarmertje voor de blogs die zullen volgen.

Blogs die maar 1 doel hebben: laten zien wie ik ben. Anders dan anderen, maar altijd 100% mezelf.

Tot de volgende keer!

Manon

 

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer