Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
manOn's World

Home - Profile - Archives - Friends

Kids Top 20

Posted on 17/5/2006 at 20:51 - 1 Comments - Post Comment - Link

Haii..

16 mei was het dan zover; ik mocht backstage bij de Kids Top 20 en daarna had ik een meet & greet met Kim-Lian!! Jessica ging mee dus dat was helemaal leuk.

  We vertrokken dinsdagochten om 10 uur naar Loenen(wie kent het niet) bij Apeldoorn. Na twee uurtjes rijden waren we er. We hadden om 1 uur afgesproken maar we waren iets te vroeg dus gingen we nog ff een ijsje eten daar. Toen het eindelijk 1uur was gingen wij naar de school waar het opgenomen werd. We werden binnen gehaald door ene Lauren en we moesten even in de kleedkamer wachten en dan zou zij Kim halen. Nou wat een glamour! Een stinkende gymkleedkamer met een tafel met daarop allemaal make-up. Er kwam een man die zich voorstelde als Peter: "jullie zijn een uur te vroeg". En bedankt! Dus wij nog ff ergens de stad in om even een shirt te halen en een merkstift.

  2 uur, nu mochten we wel naar binnen. De opnames waren al bezig en wij waren gewoon een beetje aan het kijken. Ze stopten even en Kim zag ons, zwaaide heeel enthausiast en kwam bij ons. Nou ff gekletst,,(vooral over Willem)en toen gigen ze weer verder. Tussendoor kwam Kim steeds ff bij ons staan, beetje kletsen.. en na afloop foto's maken en handtekeningen zetten..

  Het was echt een geweldige dag!! haha nou dat was het wel weerr..


Hosting door HQ ICT Systeembeheer