Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Marc Cain News

Sep. 3, 2014 - Marc Cain in Amsterdam gesloten

De Marc Cain Retail winkel in Amsterdam is sinds kort gesloten, waardoor klanten daar geen Marc Cain producten kunnen kopen.

Marc Cain is een Duits vrouwe modebedrijf opgesticht in 1973 door Helmut Schlotterer. Ze hebben een uitgebreide collectie van pantalons, vests en meer. Ook verkopen ze accessories zoals doeken, portemonnees en meer.

Al in de jaren 70 van de vorige eeuw was Marc Cain de eerste die elektronisch aangestuurde breimachines gebruikte. In de productieruimtes van het hoofdkantoor worden sindsdien 88 breimachines gebruikt voor het produceren van kleding.

Marc Cain staat voor een duidelijke filosofie. Hun filosofie gaat uit van de term: "De collectie is de ster!".  Andere termen die Marc Cain hieraan verbindt zijn; esthetiek en kunst, innovatief denken en exclusiviteit met nonchalance en natuurlijkheid.

Met de collectie van Marc Cain en Marc Cain Sports kan iedere vrouw zich kleden: van zakelijk tot casual. Het kenmerkende van de collecties is dat eigen kracht en stijl worden behouden en een ieder het modebeeld op een eigen manier kan interpreteren.

Hoewel de winkel in Amsterdam is gesloten, kunnen mensen nog wel Marc Cain producten kopen bij Marccain. Modehuis Blok heeft 3 winkels in Nederland; Amsterdam – Buitenveldert, Uithoorn en Bloklet. In Uithoorn vindt u een aparte Marc Cain-corner met de grootste collectie Marc Cain in de regio. In Amsterdam-Buitenveldert vindt u eveneens een uitgebreide collectie Marc Cain en Marc Cain Sports.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me


«  March 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me
My Blog's RSS

Friends

Page 1 of 1
Last Page | Next Page
Hosting door HQ ICT Systeembeheer