Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My blog!

Project Strategische Planning: Logboek project week 2 Marieke Sanou

{ 21:39, 9/2/2012 } { 0 comments } { Link }
 

Marieke Sanou                                                                              Bedrijf:          Mastervolt
Projectgroep 1
2MER4

1. Wat heeft de projectgroep die dag gedaan?
We zijn afgelopen maandag gesproken met meneer Voormanns over de keuze van ons bedrijf. De keuze is gevallen op het bedrijf: Mastervolt. We zijn die dag nog bij het bedrijf op bezoek geweest en hebben even gesproken met een manager binnen het bedrijf. We hebben toen zelf al een contactpersoon aangewezen gekregen die ons verder gaat begeleiden.

2. Welke producten zijn opgeleverd?
Het plan van aanpak had ik al geheel gemaakt, dit mede omdat zowel Roderick als Bart nog geen project map tot hun beschikking hadden en dus niet wisten hoe en wat. Ik heb aan hun gevraagd of zij een project map wilde gaan kopen zodat zij ook de opdrachten kunnen maken. Bart heeft veel connecties in het bedrijf, dus we hebben afgesproken dat Bart voor meer informatie gaat zorgen.

3. De samenwerking verloopt tot heden prima. Ik vond het erg vervelend dat de jongens nog geen project map hadden en zich dus niet hadden kunnen voorbereiden, waardoor we niet meteen aan de slag konden. Als het goed is hebben ze allebei nu een map gekocht en heb ik aan hun gevraagd of zij een begin van dag 3 willen maken. Ik heb voor de zekerheid alle punten die uitgewerkt moeten worden voor project dag 3 in een word bestand gezet en naar Roderick en Bart gestuurd, met de vraag of zij hier een begin aan willen maken, ik heb hier alleen tot heden nog geen antwoord op gekregen.

4. Welke bijdrage heb jij aan het groepsproduct geleverd?
Ik heb het hele plan van aanpak geschreven en ook de gedetailleerde planning gemaakt, die ik ook zal toevoegen in deze blog. In eerste instantie waren we bezig met een ander bedrijf, wat toch geen succesvol idee bleek te zijn. Dus ik ben erg actief geweest in het zoeken van een nieuw bedrijf waar wij een strategische planning voor kunnen schrijven.

5. Hoeveel tijd heb jij aan het project besteed?
Ik heb dit heel precies uitgewerkt in de gedetailleerde planning. Deze planning is te vinden in het plan van aanpak, maar ik zat deze ook toevoegen aan de blog.

6. Wat heb jij deze project dag geleerd?
Het was maandag een hele korte project dag, we hebben vooral het bedrijf besproken met de docent en vervolgens zijn we naar het goedgekeurde bedrijf heen geweest. We hebben afgelopen maandag verder nog niets inhoudelijks besproken of uitgewerkt. Omdat dit mijn eerste keer is dat ik met jongens samenwerk in een project, is dat wel even wennen. Roderick en Bart zijn veel ‘makkelijker’, terwijl ik alles heel precies uitgewerkt wil hebben en meteen een duidelijk plan wil hebben. Het is vooral op dit moment leerzaam hoe ik hier het beste mee om kan gaan, om het tot een succesvolle samenwerking te laten verlopen.

7. Kritische kanttekeningen:
Het is belangrijk dat we een goede taakverdeling maken en dat iedereen zich daar daadwerkelijk ook aan houdt. Ik ben degene die alles ontvangt van iedereen en het gemaakte werk in elkaar zal zetten.

  

Planning project week 2

       
         

Werkzaamheden in de week:

x = voldaan

     

 

       

Plan van aanpak

R. Krijgsman

B. Spreen

M. Sanou

Benodigde tijd

1. Probleemstelling + doelstelling

   

x

¾ uur

2. Concreet projectresultaat

   

x

¾  uur

3. Projectafbakening

   

x

1/2 uur

4. Projecteisen inhoudelijk

   

x

1/2 uur

5. Projectfasering

   

x

1 uur

6. Beheersplan per aspect

   

x

1 1/2 uur

7. Gedetailleerde planning

   

x

1/2 uur

8. Goedkeuring opdrachtgever

x

x

x

10 min.

9. Controleren opdrachten

x

x

x

1/2 uur

10. Voorstellen keuze bedrijf

x

x

 

1 uurAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

Project Strategische Planning: Logboek project week 2 Marieke Sanou

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer