Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Untitled

Description
«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Demotivatie en dromen bereiken!

Ken je het gevoel wel eens? Dat je echt helemaal niks wil ondernemen die dag ! Nou die dagen heb ik zo vaak ! Geen zin in school, geen zin in stage of gewoon geen zin in je werk!

Mijn werk is postbode!
Zo verschillend denk ik erover, de ene dag vind ik het heerlijk om te doen. Maar de andere dag ben ik zo gedemotiveerd! Dan ben ik gewoon zo lang bezig met de post, op dinsdag kan ik het meestal niet zelf doen, vanwege mijn school ! Maar op vrijdag kan ik het wel zelf. Dan begin ik meestal vroeg in de ochtend. En dan ben ik ook voor 12 uur klaar.
Maar dat is anders geweest. Ik was soms op vrijdag pas om 6 uur klaar, VERSCHRIKKELIJK was dat ! Nu vind ik het dan ook fijner, dan heb ik ook meer aan mijn dag.
Maar het verdient ook gewoon lekker. Je bent misschien net 3 uurtjes bezig op een dag als je veel post hebt. En dan heb ik toch een lekker bedragje. Dan reken ik het sorteren er niet bij, maar dat maakt niet zoveel uit. Dat doe ik lekker voor de tv ! Of met keihard de muziek op!

MUZIEK!
Mijn passie, mijn leven! Je groeit op met muziek, je word in slaap gewiegd als baby, er word voor je gezongen als je ging slapen toen je nog op de basisschool zat. Op de middelbare ga je op de fiets naar school en heb je toch vaak een ipodje op je oren! Tenminste ik wel, ik kan geen dag zonder muziek.

Mijn lievelingsmuziek? ROCK  !:D  Daar kun je zo lekker op los gaan en kun je ook je agressie in kwijt. Schreeuw mee of huil mee !

Rock muziek heeft mij wel heel veel geholpen in de tijd dat ik in een dip zat en geen uitweg meer zag. Ik luisterde rustige rock, maar ook keiharde (denk aan: slipknot, rammstein of disturbed!). Maar het meest ben ik toch gek op Paramore !(L)

Mijn lievelings radiozender is 3fm. Daar word echt lekker muziek op gedraaid en ook het leukste gepresenteerd.
Vorig jaar ben ik ook naar het glazen huis in Groningen geweest. Dat was zo leuk om mee te maken. Met Gerard, Annemieke en Giel. 3fm heeft zulke leuke humor. En komt ook het snelst met de nieuwste platen !

Mijn studie/school gaat op dit moment wel goed !
Ik doe de opleiding MBO-Sociaal Cultureel Werk. Je kunt zoveel kanten op met deze opleiding, van Jongerenwerker tot Toneelspeler. Van activiteitenbegeleider tot dramadocent.
Mijn droom was eerst Jongerenwerker, maar ik wil graag de kant van toneel op! Maar ik wil ook graag dansen er bij doen. Maar tegenwoordig is het zo moeilijk om in de branche te komen. Daarom ga ik naar mijn MBO een HBO studie volgen, maar een cursus dansen of toneel erbij volgen. Want ik wil het zo goed kunnen combineren.
Maar ik laat me verrassen wat er verder gaat gebeuren met school en mijn passie! 

Posted: 20:39, 8/4/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Pasen & zo!

Het paasweekend zit er weer op! Niet dat ik veel bijzonders heb gedaan, maar oké..
Die twee dagen worden heel verschillend gevierd.
De één gaat naar de kerk, de ander gaat paaseieren verstoppen in de tuin; zodat de kinderen ze weer op mogen gaan zoeken.

Mijn Pasen ging zo:
Zondagochtend werd ik wakker van de wekker, ik voelde me licht in mijn hoofd en wist niet wat die dag zou gaan gebeuren. Mijn vriend lag nog te slapen en die was moeilijk wakker te krijgen. Na zwoegen en zweten werd hij wakker en gingen we naar beneden voor een heerlijk bakkie koffie. Zijn moeder vroeg of we eieren wouden, TUURLIJK; het is Pasen ! Met de gedachte dat we nog wat gingen doen at ik mijn broodje op en tevens ook mijn eitje.
Maar iets doen? Dat kwam er maar niet van, letterlijk en figuurlijk zaten we op de bank naar voren te staren. Te wachten tot één van ons zessen de beslissing zou gaan maken wat we zouden gaan ondernemen. Maar het werd de hele dag niks! Helemaal niks..
Eenmaal in de avond, we hadden heerlijk gegeten en hadden nog even rustig achter onze laptop gezeten. Gingen we een film kijken, 'De hel van 63'. Ik raad jullie die film echt aan, het is zo'n interessante film om te zien.
Bijna 12 uur middernacht gingen we naar boven en vielen we in slaap. Kijken wat er achter onze oogjes gebeurde!

Maandagochtend ging heééél anders! Allemaal enthousiast een heerlijk uitgerust, op in de auto naar Alexandrium. Waar we heerlijk geshopt hebben en ik een nieuwe tas en 2 nieuwe joggingbroeken heb gescoort.
Eenmaal weer thuis, rook het heerlijk naar macaroni die mijn schoonmama aan het maken was.
Heerlijk gegeten, maar we moesten onze koffers pakken, want onze trein ging om kwart voor 8 richting het noorden waar mijn bedje lag te wachten!

En dat was mijn Pasen, verschillend, anders dan anders, maar REUZE gezellig!

Posted: 22:52, 7/4/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer