Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

© Marjolein™

17/12/2005 - °• Jij...... •°

        
         
Ik hoef niet te weten hoe jij in je levensonderhoud voorziet, wat ik graag wil weten is waar jij voor gaat, en of jij t aandurft oog in oog te staan met de verlangens van je hart. Het interesseert me niet hoe oud je bent maar wel of je t aandurft voor gek te staan omwille van de liefde, omwille van je dromen, omwille van t avontuur dat leven heet

Het maakt me niet uit welke planeten je horoscoop beinvloeden, waar t mij om gaat is of je ooit tot de kern van je verdriet bent doorgedrongen of de verraderlijkheden en beproevingen van t leven je juist ontvankelijk hebben gemaakt of dat deze je hebben doen terugdeinzen en afsluiten voor nog meer angst en pijn.

Wat ik wil weten is of dat jij pijn kunt laten zijn zonder een vinger te verroeren, zonder het te verbergen, te laten verdwijnen of vast te houden.
Het kan me niet schelen of je verhaal waar is of niet, wat ik zou willen weten is of je anderen af durft te wijzen om trouw te zijn aan jezelf. Of jij het aankunt om voor verrader te worden uitgemaakt om verschoond te blijven van verraad vanuit je ziel.

Ben jij in staat schoonheid te zien, ook al is niet iedere dag even mooi en is t leven zelf voor jou de bron waaruit je levenskracht kunt putten.Kun jij leven met fouten zwakheden en kwetsbaarheid en toch aan de rand van een meer staan en luidkeels tegen het zilver van de maan roepen: "YES"

Ik hoef niet te weten waar je woont, of hoeveel geld je hebt, wat ik graag wil weten is of jij het op kunt brengen om na een nacht vol wanhoop, tot in het diepst van je ziel gekwetst op te staan, en datgene te doen wat anderen van je verwachten zonder dat iemand iets aan je merkt..

Ik hoef niet te weten wie je bent of hoe je hier gekomen bent, wat ik wil weten is of jij zonder terughoudendheid bereid bent door t vuur te gaan. Het gaat niet om waar, wat en met wie je hebt gestudeerd. Voor mij is het van groot belang van jou te horen welke innerlijke kracht jouw steun en toeverlaat is als al t andere om je heen is weggevallen. Of jij alleen kunt zijn met jezelf en of je het werkelijk goed hebt met jezelf wanneer het stil wordt, in eenzaamheid...

4 CommentsPost A Comment!Permanent Link

Over mij


Profiel


... zucht ...


        Home

Nieuwste logjes


°• Jij...... •°


Links

»--» marjol3in.nl.nu

»--» myspace.com
Startpagina     Foto's van mij

klik hier


Vrienden


Hosting door HQ ICT Systeembeheer