Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Marjoleins wereldje

Blauwe M&M's

{ 10:12, 29/7/2009 } { 0 comments } { Link }

Ik heb een paar eigenaardigheden. Net zoals ieder mens die waarschijnlijk wel heeft. Zo moet ik de radio in de auto altijd op een even standje hebben staan, anders brengt het ongeluk. Bij tenniswedstrijden moest ik altijd de bal hebben waar ik een punt mee had gehaald. Ik verloor dus veel. En ik eet eigenlijk alleen maar blauwe M&M's. Dit tot frustatie van sommige kennissen.

Terwijl ik vanmorgen een kop koffie dronk en Dagblad De Pers doorbladerde bleef mijn oog rusten op het artikel "Blauwe M&M's." Wat blijkt? Die blauwe snoepjes schijnen goed te zijn voor mensen die een afwijking hebben aan het ruggenmerg. Amerikaanse wetenschappers stellen dit in een onderzoek. Het blauwe kleurstofje wat onder andere in sportdrankjes en M&M's zit, is geinjecteerd bij ratten met rugletsel. Deze ratten herstelden van hun aandoening. Een klein nadeel was wel dat ze blauw kleurden.

Ik hoop nu maar niet dat die smaak- en kleurstofvolle lekkernijtjes mij nu ook niet veranderen in een vrouwelijke vorm van "Blauwbaard". En wat gebeurt er als je blauw en geel door elkaar eet? Word je dan groen? Of groen en oranje? Of alles bij elkaar? Ik denk dat ik me deze zomer maar tegoed doe aan de bruine M&M's om zo tot een gezond zomers kleurtje te komen...Ernstig virus!

{ 13:38, 28/7/2009 } { 0 comments } { Link }

In mijn vrienden- en kennissenkring is het al een jaar het gesprek van de dag. Wie gaat wanneer trouwen? Hoe gaat de bruiloft eruit zien? Wat voor jurk trekken we aan? Wie willen we uitnodigen voor ons vrijgezellenfeest. Kortom niks geen Mexicaans griepje wat de gemoederen bezig houdt. We hebben het hier over een serieus trouwvirus!

Hoe hard je ook kunt roepen dat je NOOIT zult trouwen, geen kinderen wilt en het allemaal onzin vindt. Op een gegeven moment brokkelt die sterke muur langzaamaan toch een beetje af. Voorzichtig roep je tijdens de laatste bruiloft van het seizoen dat je misschien ook wel ooit, misschien, heel voorzichtig en prive een kleine, intieme, niet zo'n grote bruilioft wilt. En als je dat hebt toegegeven, berg je dan maar. Dan wordt je leven pas echt een hel.

Bij elke verjaardag, elk feestje, elke andere gelegenheid krijg je de vraag: "En...wanneer word jij gevraagd?" Waarop je stotterrend probeert te zeggen dat het niet zo hoeft. Tevergeefs. Het trouwvirus dat jouw vrienden in zijn of veelal haar macht heeft is onverbiddelijk en wordt beantwoordt met een veelbetekenende glimlach. Gevolgd door de dooddoener: "Jouw tijd komt nog wel" en "je wilt de mooiste dag van je leven toch ook meemaken?"

Met dit in mijn achterhoofd berg ik mij voor de volgende epidemie die onder mijn vrienden gaat plaatsvinden. Het ik-wil-kindjes-krijgen-want-dat-is-een-toevoeging-in-mijn-leven-virus is in aantocht. En ik houd dit vervolg angstvallig in de gaten....About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Links


Categories


Recent Entries

Blauwe M&M's
Ernstig virus!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer