Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Weblog van: Marjolein!

Description

Hallo! Dit is mijn weblog en ik probeer hier zo vaak mogelijk iets te schrijven! Veel plezier met lezen! Doeiii! Marjolein.


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

buitenrit!

Hallo, Dit weekend was heel erg leuk! Het was een echt paardenweekend! Vrijdag ging ik paardrijden, ik had les van Kim. Ik reed op Girl. Een hele sterke maar lieve Fjord. Zaterdag ging ik met een vriendinnetje ,Charlotte, naar een stoeterij waar we al vaker waren geweest! Daar zijn allemaal arabieren. Ze hebben daar 1 pony, die heet Snoopy en is heel lief en betrouwbaar! Daar gingen wij op rijden, zonder zadel en we hebben gesprongen. Ze hebben ook nog 2 Falabella's. Dat zijn hele kleine paardjes. Die waren heel erg schattig. We hadden ze gepoetst en met ze gelopen. 1 was grijs die heette Tina, en een was rood die heette Rodi! Vandaag heb ik een buitenrit gereden van 2 en een half uur! Die reed ik op Barones. Dat is een heel groot en lief paard. Op stal is hij best wel lief en buiten heel erg! In de bak is hij altijd heel erg vervelend, dat doet hij een beetje stoer! De buitenrit was heel erg leuk. We zijn heel veel in rengalop geweest! Barones was heel erg lief. Ik reed aan het einde van de rij, omdat Barones altijd als laaatste wil lopen. Dat was mijn weekend! Het was echt super leuk!

Doeiii!


Posted: 17:07, 19/2/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer