Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Feel the Culture

Feel the Culture

13:45, 26/10/2011 .. 0 comments .. Link

Als een waarzegster mij op twaalfjarige leeftijd zou hebben verteld dat mijn toekomst in de cultuur zal liggen, zou ik haar waarschijnlijk hard hebben uitgelachen. Voor mij was cultuur toen vooral de verplichte bezoekjes aan een museum of later ook het vak CKV. Terwijl ik toen ook al erg van muziek hield en vaak creatief bezig was. Ik schilderde bijvoorbeeld wel eens mee met mijn vader, die in zijn vrije tijd veel schildert. Verder speelde ik zelf gitaar. Maar deze dingen plaatste ik zelf niet onder cultuur. Ik dacht dat onder cultuur alleen de verplichte uitstapjes naar musea en dergelijke vielen.

Als ik zo terug kijk was ik vroeger toch meer met cultuur bezig dan dat ik toen dacht. Ik begon toen ik  op de basisschool zat al met  lessen algemene muzikale vorming (AMV). Hierna ben ik gitaar gaan spelen. Verder was ik zelf altijd heel creatief bezig, zo volgde ik knutsellessen en origamilessen. Mijn grote hobby was dus ook knutselen. Verder schildert mijn vader veel in zijn vrije tijd, ons huis hangt dus ook altijd helemaal vol met zijn kunstwerken.
We bezochten vroeger ook wel eens een museum, vooral met kunstwerken zoals schilderijen. Dit vond ik zelf meestal niet zo leuk. Ik had het na een half uurtje allemaal wel gezien terwijl mijn ouders overal langer bij stil bleven staan en ik maar ging zeuren wanneer we weer verder gingen. Verder bezochten we ook regelmatig het kindertheater, dit vond ik altijd erg leuk.

Later op de middelbare school kreeg ik het vak CKV.  Het idee achter CKV is erg leuk, maar hoe het bij ons op school werd uitgevoerd maakte het een stuk minder leuk! We moesten overal zo’n uitgebreide verslagen bij maken die ook nog eens nooit goed genoeg waren. Daardoor was ik meer tijd kwijt met mijn verslagen voor CKV dan het huiswerk van de overige vakken. Het enige wat ik leuk vond aan dit vak was dat ik naar verschillende films en voorstellingen mocht gaan.

Mijn culturele interesses zijn door de jaren heen erg toegenomen. En dan vooral op het gebied van theater en muziek. Er is niets mooier dan dat iemand zoveel emoties losmaakt bij een ander alleen door middel van het maken van muziek of theater. Op het moment speel ik zelf ook piano.
Zelf bezoek ik festivals, theaters en poppodia. Ik vind het ook erg leuk om naar musicals te gaan, dit laat mijn portemonnee me alleen niet zo vaak toe.

Verder vind ik eigenlijk alle richtingen van de creatieve industrie nog erg leuk. Ik heb vooral voor de richting MCI gekozen door mijn interesses voor muziek en theater.

Kortom, mijn interesse voor de creatieve industrie is erg groot. Ik weet nog niet precies wat ik later hierin wil gaan doen, maar ik weet zeker dat er iets bij zit wat bij mij past!About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Feel the Culture

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer