Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Marleens leven

Description
«  June 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

En nu?

Hallo allemaal,

Al een tijd geleden was mijn laatste blogje, over de kerst. Laten we het houden: Ik had het erg druk met heel mijn leven.  Maar langzaam komt de rust terug, ik ben benieuwd voor hoe lang. We zullen zien. 

 

Er is ontzettend veel gebeurd, al was niet alles positief. Bijna alles negatief, maar ach. That's life. Dat hoort er ook bij!

Op dit moment moet ik eigenlijk nog 100 bladzijdes van kruistoch in spijkerbroek lezen (+de film kijken) maar daar heb ik helemaal geen zin in! En stiekem moet ik ook nog Duits leren, (&wiskunde maken) misschien is het slim om daar maar aan te beginnen, zullen ze op school ook een keertje leuk vinden.  En daar doen we het natuurlijk voor! Toch? Nee grapje, ik doe het geheel voor mijn eigen toekomst!

 

Xxjes en een dikke knuffel van mij!


Posted: 14:10, 27/2/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Kerst

Ja, kerst weer in het land. Hurray. Dat wordt dus echt weer knettergezellig.  Wat knettergekke foto's gemaakt. Hier alvast een voorproefje van de kerstfoto's:

 

And, That's me! 

Iedereen een hele fijne kerst!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HOHOHO MERRY CHRISTMAS!!!


Posted: 17:21, 18/12/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Even voorstellen!

Hallo, ik ben Marleen. Ik ben op dit moment 13 jaar oud en zit in 2 havo/vwo. Ik heb deze blog aangemaakt omdat ik het heel erg leuk vindt om te schrijven. (en om reacties te krijgen natuurlijk!)

Ik zit op volleybal, ik zing graag en ben verslaafd aan schrijven/snoep en msn.

Ik heb een, opzich wel heel gelukkig leventje, ook al zeg ik dat niet altijd.  Ik heb 3 oudere broers die als ik ergens verdrietig om ben meteen iemand in elkaar willen rammen en zeggen dat ze mij met rust moeten laten.  Niet dat ik ze dat laat doen hoor! Twee van de drie broers zijn al uit huis en eentje werkt eigenlijk de hele dag. Hahaha, ja. Ze zijn al oud... voor mijn doen dan. Voor diegene die willen weten hoe oud ze zijn: Ze zijn 24, 23 en 20. En dan kom ik aankakken met mijn 13.

Ik schrijf op dit moment een 'boek'. Of tenminste, dat probeer ik ervan te maken. Misschien krijgen jullie ooit nog een proloog te lezen. De titel en waar het over gaat, dat houd ik nog even geheim. Verder ben ik nog met een ander verhaal bezig, Nigel. Dat gaat over een jongen die redelijk ongelukkig is omdat hij buiten gesloten wordt op school in de groep. Ook gebeuren er dingen met zijn zusje waar die nou niet heel erg blij van wordt. Misschien komt daar ooit wel een proloogje van in een blogje, dat zien jullie vanzelf wel.

Als jullie verder iets van me willen weten mogen jullie het gerust vragen.

Groetjes en kusies van mij.


Posted: 15:58, 8/11/2010
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer