Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

My life, with my secrets and adventures'


Een dagboek verslag, van wat ik allemaal meemaak.

Home | My Profile | Archives | Friends

New week, new opportunities..

Posted at 5:10 on 15/2/2009

Lief dagboek..

Het is alweer zooo lang geleden dat ik je heb geschreven. Soms mis ik die uitlaatklep. Het gaat gelukkig wel goed met mij, ik voel me vrolijk & hoop op de zomer. Het is nu vakantie, ook al moet ik nog een hoop doen. Ik wil mezelf deze vakantie strikt nuttig maken. En zoals altijd niet teveel geld uitgeven' ik heb ook niet zoveel afgesproken, aan de ene kant wel lekker. Maar toch.. Ik heb ook een nieuw baantje. schoonmaken bij de familie Vader. ik vind het wel voorschut om tegen iemand te zeggen maaya, het verdient nou eenmaal lekker. Het is ook wel makkelijk want ze stellen geen hoge eisen.

Ik ben nnu ook druk bezig met de meivakantie, dan gaan we naar AMERIKA! Ik heb er wel zin in maar, zie op tegen de vliegreis. We zullen wel zien, het zal wel loslopen. IK KAN ALLES AAN! Ik moet dat gwoon ff zeggen. ik wil namelijk alles in het leven aankunnen, ook al lukt het vaak niet. Ik wil, Ik wil.. Een heleboel. Eigenlijk teveel. Ik wil een eigen smaak hebben, voor mezelf opstaan. niet afhankelijk zijn van anderen & niet meer depressief zijn.

Er zijn ook dingen die ik al overwonnen heb, zoals de snuffelstage. Ik heb 1 dag bij een uitzendbureau en 2 dagen bij de Rabobank. Heb er best zin in, maar is ook spannend. Het zal wel weer los lopen. Ook gaan we met school naar Antwerpen, dit is echt leuk. Alleen zo jammer dat ANisa niet mee mag/gaat, ik ga haar echt missen. Als ze ziek is mist er al wat, laat staan 3 dagen met school weg' Ik zal wel zien, ik ga het wel redden, het jaar is tenslotte al bijna voorbij we zijn al over de helft.

Maar ik moet stoppen, we gaan eten.

Kuss liefie

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

what a long time ago..

Posted at 12:45 on 18/1/2009

Lief dagboek,

SORRY, SORRY, SORRY

Ik ben alweer mijn belofte niet nagekomen, ik kan mezelf wel vermoorden
Het is alweer zoooooo lang geleden dat ik je hebt geschreven, ik weet niet eens meer wanneer de vorige keer was. Het komt ook omdat het best wel druk is met vanalles. Op school moeten we nu veel meer doen dan vroeger & na school ben ik ook al druk. Voor mijn gevoel krijg ik steeds meer het leven van Elsa. Zij is ook altijd druk! Gellukkig heb ik haar vorige week zondag wel gezien
Dat was ook al best een tijd geleden, want met collecteren hadden we ook iedere keer geruild dus ja... Gelukkig krijg ik ook nieuwe vriendinnen, zoals jenny & janne. Gister ben ik namelijk naar het feestje van jenny geweest' Het was best leuk, niet geweldig maaya. Toch zijn ze wel anders, bij onze feestjes gaan we filmkijken of singstarren.. & wij kennen elkaar natuurlijk al veel langer.  op school gaat het nu wel goed, ik tot nu toe vrij goede cijfers.. maar we zijn nu ook druk bezig met profielen kiezen & de snuffelstage. Alleen voor die snuffelstage moet je bij mensen gaan vragen maar dit vind ik ECHT DOODENG! Ik moet deze week dus bij mensen langs gaan en het gaan vragen, ik weet nog niet hoe ik iets ga vragen maaya. Ik hoop eigenlijk dat er iemand naar mij toekomt en zegt: Oow bij mij kan het wel hoor'. Gelukkig weet ik al wel welk profiel ik wil, gewoon EM-economie & maatschappij.   De meeste uit de klas gaan dit nemen. Het is alleen jammer dat ik nog lang niet weet wat ik wil worden. Zometeen moet ik mijn oma nog ff bellen, dat is al zo'n tijd geleden. Soms schaam ik me dat ik sommige mensen zo lang achter elkaar niet spreek maaya.. Ik moet maar eens afsluiten want heel veel nieuws heb ik niet meer te vertellen & ik moet gaan leren voor de toetsen voor aankomende weken!

Kuss Marlies

Comments (0) | Post A Comment! | Permanent Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer