Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Nice

nog maar een maand

09:34, 27/10/2008 .. 1 comments .. Link

Mijn stage gaat snel voorbij. Ik heb nog maar een maand om alles goed af te ronden. Ik ben nu iets over de helft van mijn project, maar heb nog genoeg te doen. Vorige week zijn mijn zussen en ouders langsgekomen, was supergezellig!

Van het weekend ben ik naar het stand gegaan en heb ik een poging gedaan om een berg op te fietsen. Een poging die niet helemaal geslaagd is, niet genoeg conditie om dat te kunnen, was wel 600 meter constant omhoog. Het was niet vergeleken met de heuvel naar la colle sur loup.

Hoe gaat het daar? Waar zijn jullie allemaal mee bezig? ben benieuwd.

liefs Marrietteer was eens

09:20, 14/10/2008 .. 4 comments .. Link

Een mooi verhaal,

Er was eens een Nederlandse studente die naar Nice ging. Ze trotseerde allemaal gevaren om haar doel te bereiken. Met de fiets op een grote weg fietsen (geen fietspaden) in een fel kanariegeel oogverblindend vestje. Met rollerskates over de promenade anglais, zonder goed te kunnen remmen. Met een duizelingwekkende vaart ging ze naar beneden en viel ze op haar derière. Jammer genoeg was haar prins op het witte paard niet aanwezig. Ze ging hem zoeken mer haar super hardloopschoenen en mp3, maar hij was onvindbaar.....misschien in Nederland. Tenslotte gaf ze het op, met een drankje op het strand in oktober en een duik in de zee. Het is een vreemd verhaal, maar niet geheel fictie. De auteur kan niet aansprakelijk worden gesteld.

liefssuffe vissen en kiwi's

10:39, 2/10/2008 .. 1 comments .. Link
Suffe vissen en kiwi's zijn er genoeg, ik zal kijken of ik iets met een zebraprintje kan vinden...

aankomend bezoek

09:55, 25/9/2008 .. 1 comments .. Link

Misschien speculaas, dat vinden ze namelijk erg lekker. Voor mij hoef je niets mee te nemen, ik kom wat kleren tekort, maar dat ik kan ik zelf regelen. Ik ben al aan het kijken waar ik jullie mee naartoe kan nemen en heb genoeg ideeën.

kus jetjoehoe...

10:12, 22/9/2008 .. 1 comments .. Link

 hey Linda,

Zet ik er iets op, reageer jij niet!!!!

waar ben je....?het huisje

10:09, 22/9/2008 .. 1 comments .. Link

Hoi mam en pap,

Ik heb het huisje gezien en het ziet goed uit. Het dorpje is erg leuk en typisch Frans. Er zit een antiekwinkel vlakbij, een bakker, een kleine supermarkt en een paar kilometer verderop een paar grote. De wegen in het dorpje zijn smal en jullie zullen de auto een stukje verderop moeten parkeren. Het is vlakbij een kerk. Er is zelfs een maison vigneron. Goede keuze.

Liefs jetspeciaal voor linda....

13:23, 19/9/2008 .. 1 comments .. Link

Het is hier ook erg spannend........Ik had laatst een date  (vooral voor Marleen). Maar helaas, één vond ik alweer genoeg. Ik heb nog geen mooie dokter gezien. Misschien verstoppen ze zich?

liefs coca colastage

13:19, 19/9/2008 .. 1 comments .. Link

Hoi allemaal,

Ik heb net eindelijk wat foto's geplaatst. Ik heb er nog niet zoveel gemaakt en ik weet ook niet hoeveel er precies op mogen. Ik mag eindelijk echt beginnen. Ik ben nu bezig met mijn onderzoek en het toepassen van het meetinstrument. Ik heb de presentatie gedaan en nu weet iedereen wie ik ben.....de Nederlandse blonde. Ik moet nog ruim 2/3 van mijn patienten vinden, maar het gaat de goede kant op.

Liefs Marriëtteaanpassen

14:23, 29/8/2008 .. 5 comments .. Link

Ik ben hier nu alweer een paar dagen en heb al veel gezien. Ik ben de eerste dag gaan hardlopen om de omgeving te verkennen. Er is een zwembad bij het appartement, dus gelijk het water in gesprongen. Het is hier onzettend mooie en voor de dagen dat ik er ben heb ik al best veel gedaan. Ik weet nu de tijden  de trein en de bus en ik moet alleen nog een abonnement regelen. Hoe gaat het daar?

 

Liefsbijna

13:17, 23/8/2008 .. 2 comments .. Link

Het is bijna zover.....maandag begint het avontuur. Ik krijg er steeds meer zin in. Vooral met dit weer in Nederland. Ik vlieg maandag naar Nice en dan heb ik nog een week dat ik even kan wennen (en om van de zon te genieten natuurlijk!).About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

hotmail
scholar
han
plusreizen

Categories


Recent Entries

nog maar een maand
er was eens
suffe vissen en kiwi's
aankomend bezoek
joehoe...

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer