Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Volg de bouw van onze 2-1 kap te Zwolle!

Bouwvergunning

21:12, 19/2/2011 .. 0 comments .. Link

Het is zover! De bouwvergunning is er! Nog best snel gegaan, weekje of zeven. De laatste zaken moeten nog worden geregeld, zoals het passeren van de grond. Daarna kan de bouw daadwerkelijk beginnen! Verwacht 3e of 4e week van maart. Ben heel erg benieuwd.... De meeste aankopen zijn geregeld, behalve de keuken nog. We moeten nog wat keuzes maken en nog flink onderhandelen  En we moeten ons eigen huis nog kwijt, al hebben we nog ongeveer tien maanden. Tijd zat dus. Maar als je nog een kandidaat weet..... Tot later!De eerste aankopen

20:56, 28/1/2011 .. 0 comments .. Link
FF weer een update. Vorige week vol aan de bak geweest. Vloerenboer, haardenboer en keukenboeren bezocht. Maar met resultaat. De vloer en de gashaard zijn inmiddels aangeschaft. Het is een eikenvloer geworden, grijs gerookt met noesten. Erg mooi en nagenoeg onderhoudsvrij! Lakken of oliën is niet nodig. Beter.... En de gashaard is echt geweldig. Een voorbeeld vind je bij het foto-album. En met de keuken zijn we ook ver gevorderd. Morgen nog even weer terug maar dat ziet er wel goed uit. Om het helemaal af te maken, laten we ook een lichtplan maken. Ben benieuwd. Grtz ...

Buren

12:06, 15/1/2011 .. 0 comments .. Link

Afgelopen week de buren ontmoet met wie we de oprit delen. De gemeente had een borrel georganiseerd voor onze straat, de Rhemenshuizenstraat. Wordt vaak spellen denk ik.... Het nummer is inmiddels ook bekend: 27. Contact met de buren was erg leuk. Dat zit dus wel snor.

Inmiddels al weer de nodige bezoekjes afgelegd. De vloerenboer is bezocht, vanmiddag nog naar een tegelspeciaalzaak. En vandaag ook Open Huis. We hebben al een bezichtiging gehad dus we zitten hier in ieder geval niet voor niets. We hebben nog bijna een jaar om het huis te verkopen, dus dat zal wel goed komen. De rest van januari staat helemaal vol gepland. Ik hoop dat we zo eind januari alles hebben uitgezocht. Volgende week ook het start bouwgesprek met de aannemer. Naar aanleiding daarvan zullen we ook nog de nodige keuzes moeten maken (deuren, deurbeslag, etc.). Maar nog steeds erg leuk allemaal! Tot gauw."De binnenkant"

23:09, 4/1/2011 .. 0 comments .. Link
De afgelopen periode druk bezig geweest met het uitzoeken van een badkamer en een keuken. De badkamer lijkt redelijk gelukt, met uitzondering van de tegels (ook niet onbelangrijk). De "keukenboeren" die zijn bezocht, spreken nog niet echt tot de verbeelding. Dat wordt dus een nieuw rondje. Voor januari een heel schema gepland. Ook de vloeren en een gashaard moeten we nog uitzoeken. Genoeg te doen dus, wel erg leuk. Onder het fotoalbum is nog een foto van een mogelijke gashaard opgenomen. Overigens lijkt het erop dat de bouw zo rond april start, spannend! Volgende week meer, dan hebben we de eerste "vloerenboer" bezocht.  

keuken & badkamer

20:42, 26/12/2010 .. 0 comments .. Link

Nu de "buitenkant" van het huis af is, is het tijd voor de binnenkant. De afgelopen week hebben wij diverse keuken- en badkamerzaken bezocht. Een hele klus maar wel erg leuk. We zijn er nog niet helemaal uit. Het is de planning om in januari 2011 alles (keuken, badkamer, vloer, etc.) uitgekozen te hebben. We hebben dus nog even de tijd.... We weten al wel hoe de keuken er uit gaat zien (zie foto album, alleen dan in het wit en zonder hond... ). Meer info volgt de komende week.bouw 2-1 kap woning te Zwolle

20:00, 24/12/2010 .. 0 comments .. Link

Sinds september van dit jaar hebben wij samen met onze buren het idee opgevat om een 2-1 kap woning in Zwolle (Stadshagen) te laten bouwen. Het ontwerp is inmiddels gereed en is echt heel erg mooi! (zie foto galerij). De bouwvergunning is inmiddels aangevraagd.  

De volgende stap in het proces is het uitzoeken van de badkamer, keuken, vloeren, haard, etc. Een tijdrovende klus, maar erg leuk.

Via deze weblog houd ik iedereen die het interessant vindt op de hoogte van de ontwikkelingen van de bouw. Alle reacties zijn uiteraard welkom .

 

 

 

 About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Bouwbedrijf Bongers
Stadshagen
De Hypotheker
Nysingh
Tegelmaster
De Witte AssurantiŽn
Potgieter Haarden
Anton Ekker Parket

Categories


Recent Entries

Bouwvergunning
De eerste aankopen
Buren
"De binnenkant"
keuken & badkamer

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer