Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

M A S O N 1 3 0 7 - ZEGT OOK EENS WAT!

'Presentatoren kunnen salariscode ontlopen' (En reken er maar op dat ze dat doen!)

09:59, 18/7/2009 .. 0 comments .. Link
HILVERSUM -  Televisiepresentatoren kunnen de salariscode die minister Ronald Plasterk (Media) de omroepen heeft opgelegd, ontlopen. Volgens NRC Handelsblad, dat onderzoek deed naar zestig presentatoren, heeft driekwart een eigen bedrijf. Sommigen zijn in loondienst bij een omroep, maar declareren via hun eigen bedrijf ook nog bij de omroep. Daardoor is het niet mogelijk zicht te krijgen op hun totale verdiensten.

Plasterk wil dat presentatoren en omroepbestuurders maximaal ruim 180.000 euro verdienen, op enkele uitzonderingen na. In de beloningscode staat dat er door „uniek talent” meer mag worden verdiend. Het gaat om maximaal vijf tv-presentatoren en drie radio-dj's. Van veel grootverdieners bij de publieke omroep is onduidelijk wat ze in totaal ontvangen. De omroepen geven alleen het salaris op waar ze belasting en premies op inhouden.

Er bestaan, volgens de krant zaterdag, verschillende constructies om aan de code te ontsnappen. Zo staat Paul Witteman op de loonlijst van de VARA, maar krijgt hij voor zijn columns in de VARA Gids via zijn bv betaald. Jack van Gelder, bij de NOS grootverdiener, zou voor zijn werkzaamheden voor de TROS (onder meer het presenteren van het Nationaal Songfestival), ook via zijn bv inkomsten ontvangen.

De lijst met topinkomens bij de publieke omroep is onvolledig, concludeert NRC. Daar wordt ook aan bijgedragen doordat sommige presentatoren zich volledig laten uitbetalen via hun bv. Jörgen Raymann heeft voor die constructie gekozen; de NPS betaalt zijn bv Men at work, niet de presentator van 'Raymann is laat' zelf.

Bron: De Telegraaf

Dat TV Presentatoren en Acteurs een hoog salaris verdienen is best te begrijpen!
Het is duidelijk dat deze mensen een publiek leven leiden en veel moeten verdienen zolang deze presentatoren nog succesvol op de TV buis zijn, immers kan het morgen ineens veranderen dat het afgelopen omdat het over is met het succes wat men nu ervaart.

Als het over is met het succes dan is het algemeen bekend dat Acteurs en Presentatoren niet zo gemakkelijk meer aan de bak komen en een flinke financiële reserve op moeten bouwen om het een tijdje te kunnen uitzingen mocht het succes om welke reden dan ook ineens wegvallen!

Echter is het onacceptabel dat deze bekende Nederlanders zulke hoge bedragen verdienen dat het niet in verhouding staat met het werk wat ze verrichten, het mag wellicht een zwaar beroep zijn waar van s,morgens vroeg tot diep in de nacht wordt doorgewerkt, echter kan het ook worden overdreven door enorme bedragen te verdienen die door allerlei mazen in de wet niet hoeven worden opgegeven en het puur om zakkenvullerij gaat.

Salonsocialisten!

Bij de publieke omroep zitten heel wat salon socialisten die corrupt en hypocriet zijn ingesteld, waar duidelijk van aan te tonen valt dat het links praten is en aan de rechterkant zakken vullen betreft!

Ik doel op lieden waarvan het in ieder geval bekend is dat het salon socialisten zijn zoals Marcel van Dam, Jack Spijkerman, Paul Witteman en nog heel wat anderen waarvan duidelijk is dat ze de kluit flink belazeren door het publiek te manipuleren met de politieke meningen die deze heren bij het publiek door de strot duwen.

Er wordt enorm veel verdiend in omroepland, het is feitelijk vaker niet terecht dat er lui enorme lonen verdienen door allerlei belastingtechnische constructies toe te passen waarmee men nog meer kan verdienen zonder slapende honden wakker, waarmee deze salonsocialisten hun zakken blijven vullen en de kijker flink belazeren met hun linkse propaganda.

Mason1307: Roept ook eens wat!


Cohen: 'Politie mag werven in moskee' (Cohen support de Nederlandse weg met ons mentaliteit!)

20:29, 15/7/2009 .. 0 comments .. Link
Cohen: 'Politie mag werven in moskee'
AMSTERDAM -  De Amsterdamse burgemeester Job Cohen vindt het geen probleem als de politie agenten werft in moskeeën.


Begin juni werd bekend dat de politie in de Al Oumma-moskee in Slotervaart actief op zoek was gegaan naar allochtonen en vrouwen voor een baan bij het politiekorps. Ook hoofdcommissaris Bernard Welten zou daarbij aanwezig zijn geweest.

Onwenselijk

VVD-raadslid Robert Flos stelde Cohen daarop vragen. Flos noemde het 'onwenselijk' dat de politie zo'n bijeenkomst houdt in een religieus gebouw, dat niet voor iedereen toegankelijk zou zijn.

Afspiegeling

Cohen schrijft dat het beter is als de politie een goede afspiegeling vormt van de samenleving, meldt het Parool. Binnenlandse Zaken verplicht het korps daar ook toe.

Bron: De Telegraaf

Job Cohen de burgemeester van Amsterdam komt duidelijk weer eens in het nieuws ten gevolge van een krankzinnige toestand om nieuwe Politie agenten in een moskee proberen te gaan werven!

Het is echt niet overdreven om te zeggen dat heel Autochtoon Nederland het onderhand spuugzat wordt met deze Pro Islam Politiek die in de ban van de Islam staat gegrift waarmee de Nederlandse cultuur met alle toekomstige gevolgen om zeep mee wordt geholpen!

Het gaat  nog zover komen dat er bij Alquaida en andere terroristische organisaties aangeklopt zal worden om voor de Politie nieuwe recruten te gaan werven die  de Nederlandse samenleving moet intimideren omdat de algemene veiligheid door de Maffa wordt geregeld omdat de politiek zo krankzinnig is geweest om de burgerij in Nederland te verraden met krankzinnigen politiek.

NEDERLAND ISLAMITISCHE STAAT VAN ONRUST, CRIMINALITEIT EN PROPAGANDA!

Door de loop van de jaren is Nederland een regelrechte kweekschool geworden voor Boeven, Terroristen, Oplichters en Maffia praktijken die er voor zorgen dat alle normen en waarden steeds meer naar de achtergond doen verdwijnen omdat onze Nederlandse Moraal Politici het land met onbekwaam Politiek Correct handelen Nederland volledig uit handen weggeeft aan vreemde volkeren waarvan te verwachten is dat het tot zeer ernstige gevolgen zal gaan leiden die niet te overzien zijn!

Politiek Nederland begint steeds meer gestoord afwijkend gedrag te vertonen door irrationeel te handelen en landverraad langzamerhand aanduid dat onze Politieke bestuurders zo incompetent zijn dat er slechts één optie mogelijk is om al onze Nederlandse Politici de laan uit te sturen omdat de Nederlandse bevolking het spuugzat is met deze corrupte graai bananenrepubliek  en op pure zelfmoord van de Nederlandse Maatschappij neer zal komen waar over niet al te lange tijd de Sharia wet zal gaan regeren omdat onze krankzinnige Politici het land verkocht en verraden heeft.

NEDERLAND BEREID U VOOR OP DE SHARIA WET!

De burgerij kan zich opmaken voor een zeer angstwekkende toekomst, door het verraad van onze politici gaat het zover komen dat de sharia wet een keer zal worden doorgevoerd omdat de regering in handen is gevallen van de orthodoxe islam cultuur die de westerse cultuur met harde hand zal neerslaan omdat onze politici de macht uit handen  geeft omdat er niemand is die tegen deze machtsovername durft op te treden omdat de sharia wet een nieuwe wetgeving invoerd waarin iedere burger of politicus die zich tegen de islam verzet als publiekelijk ter dood zal worden veroordeeld.

Als Incompetente politici zoals Cohen, Balkenende, Bos en Halsema met hun gevaarlijk kortzichte krankzinnige linkse politieke visie blijven door gaan met regeren is het einde van de democratie en de westerse cultuur in zicht gekomen.

BRAND U DEZE BLOG MET EEN KERN VAN WAARHEID MAAR AF!

Er zullen meer dan genoeg lezers zijn die deze blog tot op de grond zullen proberen af te branden door de vreselijkste verwensingen te maken omdat  de naam van het Islam gevaar niet mag worden benoemd, echter is het te krankzinnig voor woorden dat de Nederlandse Burger mag worden gediscrimineerd en voor rotte vis worden uitgemaakt terwijl als je het in je hoofd haalt om over de Islam cultuur kritische opmerkingen te maken dat het is toegestaan om tegenstanders van de Islam met scheldkarbonades te overladen!

Kortom het kan me eigenlijk helemaal niet zoveel schelen, als schrijver van deze blog wil ik duidelijk laten blijken dat deze samenleving tot op de draad vergeven is met Politici die de Nederlandse nationaliteit compleet verzieken en nog als helden worden beschouwd dat ze goed bezig zijn om een multiculturele samenleving te stichten waar het barst van de criminaliteit waarmee onze vrije democatische westerse maatschappij aan ten onder zal gaan!

Dit wilde ik even kwijt omdat we in een maatschappij leven waar vooral geen waarheid mag worden gesproken als het om de krankzinnige politieke visie gaat van een stel bestuurders die met hun politiek correctie wijze van besturen en denken absoluut tot een krankzinnige elite macht behoren door het land zo te verraden dat er zulke enorme puinhopen zijn ontstaan dat de schade in deze politieke structurele maatschappij volledige onherstelbaar is vernietigd.

Mason1307 Zegt ook eens wat!


Cramer: Toch hoger tarief Kadaster (Ondanks niemand het wil drukt ze toch haar eigen zin door)

00:04, 12/7/2009 .. 0 comments .. Link
DEN HAAG -  Alleen door de tarieven te verhogen, kan de financiële positie van het Kadaster worden verbeterd. Minister Jacqueline Cramer (VROM) heeft de Tweede Kamer dit weekeinde laten weten dat ze na overleg in het kabinet vasthoudt aan haar voornemen om deze tarieven te verhogen.

Ze gaat hiermee in tegen de wens van een meerderheid in de Kamer. Volgens Cramer moet er wel een hoger prijskaartje (25 procent) aan de diensten, omdat de huizenmarkt zo is ingezakt dat er aanzienlijk minder vraag is naar informatie uit het register. Ze ziet het als de enige optie om het Kadaster door de periode van economische terugval te loodsen. Het Kadaster registreert, beheert en verstrekt informatie over onroerend goed.

De PvdA-bewindsvrouw stelt dat de terugval op de woning- en vastgoedmarkt zo groot is (30 procent) dat die niet op korte termijn op een andere manier is goed te maken. Als er nu niets gebeurt, is er eind 2009 een negatief resultaat van 43 miljoen euro. Eind 2010 zal dat zijn opgelopen tot 83 mijoen euro, aldus Cramer. Door per 1 augustus een hoger tarief in te voeren, beperkt het verlies zich in 2009 tot 22 miljoen en in 2010 tot 13 miljoen euro. Ook dan is nog geen sprake van een stevige vermogenspositie, maar de uitgangspositie om weer gezond te worden verbetert zo wel, vindt de minister.


Het is werkelijk te krankzinnig voor woorden dat ondanks een meerderheid van de tweede kamer tegen het verhogen is van de bedragen om kadaster informatie op te vragen, dat Minister Cramer haar arrogante bureaucratische houding gewoon voorop blijft stellen en gewoon botweg haar eigen zin doordrukt om die prijsverhoging van 25%  er door te drukken.

Dit soort ministers zijn het grootste griep gezwel van deze maatschappij omdat er geen enkele sprake is van een democratisch besluit om dat lui zoals Minister Cramer hun macht misbruiken door een eenzijdig besluit door te voeren zonder dat ze zich iets van de kamer kritiek aantrekt.

ARROGANTIE VAN ONZE POLITIEKE ELITE DIE ALLES IN NEDERLAND VERZIEKT!

Het feit dat Minister Cramer haar eigen gang gaat zonder te worden tegengehouden door de rest van de tweede kamer laat goed zien met welke graatloze politici we hier in Nederland te maken hebben gekregen die stelselmatig het complete Nederland verkrachten door beslissingen te nemen die botweg onverantwoord zijn en waar niemand op zit te wachten.

Feitelijk zou Minister Cramer onmiddelijk op basis van haar arrogante houding onmiddelijk uit de kamer moeten vliegen omdat ze met haar machtmisbruik niet geschikt is om belangrijke besluiten te kunnen nemen omdat het juist figuren zijn als Minister Cramer die constant de verkeerde besluiten nemen waardoor alles onbetaalbaar is geworden.

WELKOM IN DE STRUISVOGEL POLITIEK VAN DE NEDERLANDSE BANANENREPUBLIEK!

Nederland beweert een democratisch land te zijn? Echter worden in de tweede kamer en in de regering besluiten genomen zonder dat het volk wordt geraadpleegt  en of iedereen het wel eens is met de besluiten die er worden genomen vanuit deze huichelachtige regering die zo hypcritisch is al de pest.

Er is geen democratie, het is een goede aanleiding om heel dat corrupte arrogante elite clubje uit de regering te sodemieteren omdat dit soort lui het volk absoluut niet vertegenwoordigen omdat het puur om eigen belang gaat de bevolking en het bedrijfsleven constant het prijskaartje mogen blijven betalen omdat niemand tegen de besluiten van onze Ministers in deze regering in durft te gaan.

De regering en de complete overheid is vergeven van ambtenaren die hun eigen bewind voeren gebaseerd op angst, leugens,bedrog en dictatuur zonder dat men een steentje bijdraagt om de maatschappelijke mistanden en bedriegerij een halt toe te roepen.

We hebben absoluut een foute regering die snel de biezen moet pakken omdat er sprake is van een maffia clubje die met corruptie, arrogantie en een enorme landelijke bureaucratie de maatschappij terroriseren met hun incompetente wijze waarop de economie en de maatschappij onderhand grondig zijn afgebroken en onherstelbare puinhopen heeft achtergelaten!

HOE KAN DIT IN NEDERLAND?  EEN TYPSICHE BURGERLIJKE LOZE UITSPRAAK!

Als burgerij kunnen we ons allemaal suf blijven piekeren hoe Nederland zo heeft kunnen veranderen de afgelopen jaren, echter met woorden en discussies wordt niets bereikt en moeten er daadkrachtige acties komen om deze regering duidelijk te maken dat men moet opzouten door het stelselmatige politieke falen waar maar geen einde aan komt omdat men in de elite kringen van Den Haag met hun arrogantie visies voor een beter sociaal Nederland geen donder zijn opgeschoten om de reden dat Minister Cramer en het voltallige continue het volk belazeren door constant uit de nek te kletsen zonder dat het iets positiefs uitdraagt naar de maatschappij en alleen voor enorme ergernissen zorgt.

Het draagt niets bij om bedragen van het opvragen van gegevens met 25% te gaan verhogen, Nederland en de rest van de wereld zit in een behoorlijke economische crisis, het zou onderhand duidelijk moeten zijn bij het kabinet dat men juist alle prijzen moet verlagen in plaats van alles te blijven verhogen zodat de consument straks helemaal geen piek meer heeft om uit te geven waardoor deze toch al niet te beste economie een fatale nekslag kan verwachten omdat zachtjes aan straks echt stil komt te staan en dit praktisch niet meer af te wenden is door de struisvogel politiek die er wordt gevoerd om de laatste grijpstuivers ook nog even te bemachtigen die ook weer net zo hard als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.

Mason1307 zegt ook eens wat!

'Hosselende' ambtenaar ontslagen (VPRO en Overheid vallen door de mand)

14:59, 10/7/2009 .. 0 comments .. Link
DEN HAAG - VIDEO -  Een 23-jarige ambtenaar uit Den Haag is ontslagen na deelname aan het VPRO-televisieprogramma Jong en Geld. In de show vertelde de man uitgebreid over hoeveel belang hij hecht aan het hebben van veel geld. In het verleden verdiende hij zijn geld met 'hosselen', het verkopen van gestolen artikelen op straat. Een goede 'hossel' zou hij ook nu nog aanpakken, beweerde de man.

"Als je geld hebt, heb je geen zorgen", verklaarde Debipersad in het programma. Als 19-jarige verdiende hij naar eigen zeggen ruim 250.000 euro met de verkoop van make-up, telefoons en computers.

Gemeente Den Haag heeft Sulvanno Debipersad ontslagen omdat zijn uitspraken niet stroken met de integriteit die van ambtenaren wordt vereist.

De VPRO heeft de man diverse malen gewaarschuwd voor de mogelijke gevolgen van zijn optreden, meldde een woordvoerder van de omroep. Sulvanno zelf weigert te reageren in het AD Filmpje.


Het lijkt binnen de overheid nog steeds niet duidelijk te zijn dat er iets structureel goed is in Nederland, het trieste van het verhaal is dat er compleet foute lieden op banen worden worden aangenomen en daarmee als ambtenaar de brave burger even vertellen wat wel en niet mag!

Is het niet op zijn minst opmerkelijk dat als u en ik als normale werkende burger zonder crimineel verleden bij welke werkgever dan ook solliciteren dat er een grondig onderzoek wordt uitgevoerd wie je bent en of je een crimineel verleden hebt gehad en ook nog eens tot grote ergernis een verklaring van goed gedrag moet aanvragen om aan te tonen dat je geen crimineel, pedofiel of fraude pleger bent!

Nu moet het onderhand duidelijk zijn dat onze lands bestuurders meer met de criminaliteit overeen blijken te komen dan toegegeven zal worden, echter zijn er meer corrupte ambtenaren zoals deze multiculturele knakker die een crimineel verleden  blijkt te hebben gehad die de burgerij terroriseren met hun irritante criminele macho gedrag omdat men een voorbeeld functie heeft waarmee nogal wat ambtenaren macht aan verbonden is.

De VPRO en de rest van de voltallige media is medeverantwoordelijk voor de vernietiging van de Nederlandse Sociale Cultuur die er ooit is geweest en nu is veranderd in een bureaucratische hufter cultuur waarin in alle lagen van de overheid mensen zijn aangenomen die daar niet horen te functioneren omdat dit soort lui geen enkel vertrouwen, respect en gezag uitstraalt vanwege de corruptie en de zwendelpraktijken die regelmatig in de media verschijnen omdat er weer eens voor miljoenen is weggefraudeerd wat de burger weer braaf mag betalen!

REGELTJES, REGELTJES EN NOG EENS REGELTJES, HET IS ABSOLUTE KRANKZINNIGHEID!

Voor de normale burger geleden er overal regeltjes voor, en al helemaal als het om verantwoordelijke functies gaat bij de overheid en in het bedrijfsleven waar heel wat miljoenen in omgaan.

Feitelijk kunnen alle regeltjes die het functioneren van deze maatschappij ernstig doen verloederen beter snel overboord worden gegooid omdat het door ambtenaren wordt bedacht waarvan totale twijfel kan worden verwacht aangezien blijkt wat voor soort mensen er bij de overheid in dienst zijn!

Als u of ik  aan een mooie verantwoordelijke baan willen komen dan moet iedereen onderhand professor zijn en bergen papieren tonen om bewijs te leveren dat je eerlijk bent, ook nog eens capabel bent, en verantwoordelijkheden aankan om de baan te kunnen aanvaarden

Uiteraard ben ik als schrijver maar een halve nono die het allemaal niet goed begrijpt en hoor ik al heel wat vernietigende kritiek salvo,s op me afvuren omdat ik me als persoon kritisch uitlaat over de feiten dat er enorm veel misstanden zijn waar de verkeerde mensen op banen worden gezet waarin ze niet thuishoren.

De waarheid is keihard als ik hier het beestje bij de naam noem dat er van hoog tot laag in overheid niveaus zijn waar laksheid, corruptie, bedriegerij en machtmisbruik aan de orde is waar de burger maar van moet aanvaarden dat het de maatschappij steeds meer laat afbrokkelen omdat er geen vaklui meer zijn die in staat zijn om de overheid goed te organiserren en er de juiste mensen neer te zetten zodat de puinhopen eens goed op orde kunnen worden gebracht.

Ambtenaren terreur!  Verzekeraars die de boel oplichten, Politie die bekeuringen schrijft en de echte criminaliteit links laat liggen omdat er geen geld mee te behalen valt!  Nederland is in handen gevallen van de Bureaucratische Maffia Terroristen waarin de burger niets meer te zeggen heeft gewoon zijn mond moet houden en torenhoge belastingen moet betalen zodat deze arrogante bureaucratische hufter cultuur in stand worden gehouden met een mooie criminele verpakking er om heen zodat het er nog een beetje op lijkt dat Nederland een sociaal land is en de overheid vol met mensen zit die als ambtenaar voor het landsbelang en voor de burger werken.

Feitelijk is het beter te verwoorden dat de burger niet aan de beurt komt en dat het gegraai gewoon fijntjes doorgaat omdat er lui op posten worden geplaatst die nog niet goed genoeg zijn voor een verlopen treinkaartje maar wel intussen als ambtenaar een goede arbeidsregeling hebben plus een goede wachtgeld regeling waar men nog jaren lang van kan profiteren terwijl de normale burger een trap onder zijn achterste krijgt en een uitkering kan gaan aanvragen bij het UWV met alle bureaucratische regeltjes van dien aard zodat het maar de vraag is of u in aanmerking komt voor een uitkering!

Waarom krijgen ambtenaren wachtgeld?  waarom de burger niet?  Is de ambtenaar verheven tot een cultuurheilige en ver boven de burger is verheven als grote groepsleider?

Hoe dan ook het is bullshit, nu met het bericht over deze Hosselende ambtenaar is het vertrouwen nog  minimaler als dat het al was, Het feit dat de verkeerde lui als ambtenaar worden aangenomen en betaald is te krankzinnig voor worden, het is zeer helder dat het structureel goed mis is in het maatschappelijke economische systeem waar we in leven en er met zes maten wordt gemeten hoeveel rechten er zijn, welke baan je krijgt en hoeveel je zal verdienen.

Nederland is een verrot corrupt land waarmee het gewoon nooit meer goed gaat zoals het er allemaal aan toe gaat in deze corrupte criminele bananen republiek wat voor geen meter meer normaal kan functioneren omdat de basis van de maatschappij tot in de diepste lagen bedorven blijkt te zijn!.

Uiteraard ben ik maar een schrijvende burger die de waarheid niet mag opmerken en vooral geen kritiek kan leveren omdat het ten strengste verboden is om de poten onder de stoel van het landsbelang en de maatschappij stieken weg te zagen!

Dit wilde ik even kwijt! Burgers hebben geen rechten, worden gemanipuleert en worden massaal besodemieterd met angst, leugens en gigantische bergen bedrog waarmee de burger flink wordt berooft van belastinggelden die verdwijnen en het daglicht nooit meer terug zullen zien.

Mason1307: Zegt ook eens wat!


Jacht op zorgpremies geopend (Correctie de jacht wordt op de burger geopend)

11:04, 5/7/2009 .. 0 comments .. Link
door Harrie Nijen Twilhaar
DIEMEN -  Zorgverzekeraars openen de aanval op notoire wanbetalers. Een kwart miljoen Nederlanders die hun zorgpremie maandelijks weigeren te betalen, worden door het College voor zorgverzekeringen (CVZ) vanaf september financieel keihard in hun portemonnee geraakt.

Naar verwachting neemt de Eerste Kamer morgen al het wetsvoorstel 'Structurele maatregelen wanbetalers zorgverzekering' aan waardoor zorgverzekeraars de mogelijkheid krijgen om in samenwerking met de Belastingdienst dwangmiddelen in te zetten. De achterstallige maandpremie kan dan door middel van gedeeltelijk loonbeslag direct bij werkgevers of uitkeringsinstanties worden ingehouden. Bovendien kan ook de maandelijkse zorgtoeslag, de fiscale bijdrage voor mensen met een laag inkomen, worden ingetrokken.

Loonbeslag na waarschuwing

Op dit moment lopen de zorgverzekeraars maandelijks honderdduizenden euro's mis doordat er geen maandpremie wordt afgedragen.

Het loonbeslag volgt na drie schriftelijke waarschuwingen. "Wij krijgen het wettelijk mandaat en sturen dan na twee, vier en zes maanden waarschuwingsbrieven. Wie dan nog weigert zijn premie te betalen, komt direct onder regime te staan. De weigeraars kunnen dan geen kant meer uit", zegt CVZ-woordvoerder Michiel Geldof. Over niet betaalde premies wordt bovendien een boetetoeslag van dertig procent geheven. Bovendien kan ook de inkomensafhankelijke fiscale zorgtoeslag worden ingetrokken.

Geldof: "We zien dat die rijksbijdrage van gemiddeld 50 tot 70 euro vaak niet wordt gebruikt om de maandpremie te betalen. En daar is dat geld juist voor bestemd."

Doorsluizen

Vanaf september leveren de zorgverzekeraars de bestanden van 250.000 wanbetalers aan. Alleen Zilveren Kruis heeft al 90.000 dossiers bij incassobureaus en gerechtsdeurwaarders liggen. "Dat aantal is de laatste tijd flink toegenomen", zegt een woordvoerder. De zorgverzekeraars CZ, Ohra en Delta Lloyd gaan gezamenlijk 80.000 namen doorsluizen aan het CVZ, dat vervolgens de sommatiebrieven gaat schrijven en in uiterste gevallen voor de verzekeraars loonbeslag gaat regelen. De betalingsmoraal is volgens de verzekeraars afgezwakt omdat veel mensen ervan uitgaan dat ze in noodgevallen en bij huisartsenbezoek toch worden geholpen. Ook proberen veel wanbetalers jaarlijks van zorgverzekeraar te wisselen.

Met de invoering van de nieuwe wet worden de wanbetalers onder curatele gesteld en nauwlettend in de gaten gehouden.

Als u naar de kop van het artikel in De Telegraaf kijkt dan lijkt het bericht te vermelden dat de graai cultuur  premies van de zorgmangers wordt aangepakt.  Echter blijkt het al meteen er om te gaan dat men daar niets aan gaat doen maar de burger weer extra wordt aangepakt met allerlei chantage praktijken en de overheid weer goed laat zien dat ze boven de wet staan door meteen over loonbeslag te gaan roepen voor wie niet wil betalen. (Nederland heeft een rechtssysteem die feitelijk zou moeten verhinderen dat er zomaar loonsbeslag mag worden toegepast op wanbetalers, laat men justitie en schuldhulpverlening eerst maar eens elke situatie apart gaan bekijken waarom mensen niet betalen en wat er aan de hand is, zonder eerst van de toren te blazen dat er loonbeslag wordt gelegd op de salarissen en uitkeringen van mensen. (indien men via zorgverzekeringen, belasting en overheid toch zomaar loonbeslag leggen zonder tussenkomst van de rechter is er sprake van illegale chantage praktijken die wordt toegepast om burgers met schulden op de knieén te dwingen om te betalen.

Maffiapolitiek, Maffiabankiers, Maffiaoverheid, Maffiazorgverzekeraars!

Zowel in de regering, banken en zorgverzekeraars zijn de grootste schoften die er maar bestaan op deze aardbol om het argument dat men nooit geld genoeg heeft en gewoon de burger die het vaak al niet breed  gewoon uitknijpt door complete razzia,s te organiseren om die laatste paar centen die de burger overhoud ondanks de armoede ook nog eens af te pakken.

De zorgpremies zijn praktisch niet meer op te brengen omdat het  amerikaanse zorgsysteem steeds meer wordt overgenomen waardoor de zorg in Nederland voor de normale burger vrijwel niet meer te betalen valt door het gedraag van het graaiterroristme van de top managers die jaarlijks miljoenen laten verdwijnen waar geen cent meer van is terug te vinden.

Sociaal Nederland bestaat allang niet meer, het is een regelrechte bananenrepubliek geworden waar de reggiseurs van de graaicultuur met hun burger onvriendelijke gedrag de dictauur hebben ingevoerd om de burger massaal te beroven en allerlei verplichtingen en wetten op te dringen die deze graai hufter cultuur in stand blijven houden.

Feitelijk zouden nu alle burgers uit heel Nederland moeten gaan procederen tegen deze schoften die alleen op geld uit zijn om nog meer winsten binnen te kunnen halen zodat via het gerecht kan worden bepaald dat het afgelopen moet zijn om de burger die hier al grotendeels met armoede te maken heeft  nog verder uit te buiten door het financieel terroristische gedrag wat de overheid en al die financiéle instanties uitvoeren op een mens onvriendelijke manier.

De burger had allang massaal de staat op moeten gaan om alle overheid instanties, banken en verzekeraars plat te gooien met de boodschap dat het meer dan genoeg is geweest met de mafia praktijken die deze hufter cultuur steeds meer tot een diktatuur maken waar alles om het geld gaat en de burger in alles constant benadeeld wordt door de massale besodemieterij die er sinds jaar en dag plaatsvind.

Loonbeslag?  Dit is chantage, pure razzia prakijken! Welkom in de Nederlandse Betaal Diktatuur!

Het interesseert de zorgverzekeraars helemaal niets of ze de burger in ernstige problemen brengen, het gaat hier om een gewetenloos orgaan wat alleen geld wil binnenkrijgen en burgers ten koste van alles desnoods gedwongen moeten betalen, en het deze lui geen zak interesseert of er nu wel of geen armoede is omdat overheid, banken en verzekeraars absoluut niets om mensen geven.

Moorden voor geld!, De Overheid en Financiéle organisaties schuwen geen enkel geweldadig middel!

Banken,Zorgverzekeraars en de Overheid gaan hier in Nederland over lijken en het welzijn van de burger om met razzia prakijken elke cent van de burger in handen te krijgen!  Dat er armoede is interesseert zoals aangegeven deze machtige organisaties helemaal niets, desnoods voert men gewoon weer de slavernij in en gaat men over tot massaal geweld om geld te vangen en is Nederland in de hogere regionen van de elite sfeer een kille groep lui die niets met een sociaal gevoel hebben en alleen op zich zelf zijn gericht om met een keiharde zakelijke sfeer de burger met chantage praktijken te beroven.

Legaal Moorden voor de commercie mag en staat in connectie met de gezondheidszorg!

Neem nu de commercie, er zijn in Nederland heel wat GSM Zendmasten die er voor zorgen dat de burgerij ziek wordt van alle ongezonde stralingen die mobiele telefoons veroorzaken!  Echter wordt daar niet naar de gezondheid van de burger gekeken, Nee het moet grof geld opleveren, dat de burger er ziek van wordt en dat er hoofdtumoren door ontstaan interesseert de overheid en alle andere economische maatschappijen helemaal niets!

De gezondheidszorg kost klauwen vol geld wat de burger zal moeten betalen!  Echter als men eens alle stralingstechnologie goed onder de loep zou nemen dan valt er snel te concluderen dat de gezondheidszorg overbelast wordt door allerlei vreemde ziektes en tumoren die puur aan onze technologie troep zijn te wijten en jaarlijks heel wat doden veroorzaakt.

De Politiek en alle multinationals die alles hier voor het zeggen hebben weten heel goed dat de technologie mensen ziek maakt en dat de gezondheidszorg voor extra inkomsten zal zorgen door dat er veel meer moet worden betaald om zorg te krijgen en de gezondheid te behouden.

Kortom het verhaal dat er nu op wanbetalers wordt gejaagd is feitelijk de zoveelste terroristische actie om geld binnen te halen wat naar de schatkist verdwijnt, plus dat al die zorgmanagers ook betaald moeten worden die jaarlijks miljoenen opstrijken waarvan af te vragen is waarom die lui zoveel geld moeten verdienen terwijl de hardwerkende burger er met een schamel loon vanaf komt en dit in de toekomst voor de hardwerkende burger alleen maar schameler zal worden terwijl de elite zich krom lacht dat de burger zich voor een paar euro zich de beste levensjaren laat afnemen en daar nog extra voor moet betalen door iedereen tot op het onacceptabele in de schulden te brengen door de razzia betaal cultuur die hier sinds jaar en dag zijn intrede heeft gedaan.

Mason1307
Farrah Fawcetts laatste brief (Deze dame is ook dood, maar niet zoveel aandacht als Michael Jackson)

22:31, 1/7/2009 .. 0 comments .. Link
van onze redactie
AMSTERDAM -  Tijdens Farrah Fawcetts begrafenis werd haar laatste brief aan de mannen in haar leven voorgelezen.

De brief was gericht aan haar geliefde Ryan O' Neal, haar zoon Redmond en haar vader James.

Voor zoon Redmond schreef ze: "Ik hoop dat je op je pootjes terechtkomt en je demonen weet te verslaan. Het grootste geschenk in mijn leven was dat ik je moeder mocht zijn. Door je achter te laten hoop ik dat je je problemen overwint en als mens groeit."

Redmond zit vast omdat hij betrapt is met harddrugs. Maar hij mocht tijdelijk zijn cel verlaten om de afscheidsdienst bij te wonen. Hij sprak tijdens de dienst enkele emotionele woorden over zijn moeder.

Over haar vader schreef ze dat hij de "beste vader ooit" was.

Aan Ryan, met wie ze al dertig jaar een stormachtie relatie had, schreef ze: "Zo gauw ik begrijp waar het allemaal om gaat, laat ik het je weten."

Bron: De Telegraaf

Niet alleen de Amerikaanse media is zo hypocritisch, zeg maar dat de halve wereld vol lui zit die voor geen meter sporen nu Michael Jackson is gaan hemelen en er overal tot op het achterlijke toe wereldwijd aandacht aan gegeven wordt.

Als het geen hollywood sterren zijn die nu om aandacht lopen te jammeren dat ze maar in beeld komen om over de dood van de popster te huichelen, dan komen onze nederlandse sterren wel weer in het nieuws omdat ze uitgerangeerd zijn en met een of ander lullig verhaal komen dat ze ooit voor Michael Jackson een liedje hebben gezongen! (Er zijn lui die media geil zijn en blijven proberen om met een slap geouwehoer verhaal in het nieuws te komen met de hoop dat het succes oplevert)

Farraw Fawcetts ook een bekende hollywood actrice is vorige week overleden aan de gevolgen van darmkanker wat op zich een vreselijke ziekte is om aan te overlijden!  Echter brent Farraw Faccets overlijden nauweliujk de aandacht in de media, uieraard omdat deze dame economisch niet interessant is en er geen commerciéle piek aan te verdienen valt.

MASSA PUBLIEK HARTSTIKKE GEK!

Hollywood en de rest van de massa zijn allemaal hartstikke gek om zich te laten meeslepen door de media propaganda door dat een of andere mediceinverslaafde popartiest zijn eigen dood in de hand heeft gewerkt.  (sorry geen medelijden, echter zou de dood van Farraw Faccet veel meer  aandacht in de media mogen verdienen dan het geraaskal over de dood van Jackson.

Farraw Faccet was een verdomd goede actrice die jaren lang in de tv serie charley,s angels heeft gespeeld en daarmee een  legende in hollywood is geworden door in de legendarische tv serie mee te spelen.

HISTERISCH GEDRAG VAN DE MASSA HYPOCRIET!

Jackson is dood en de wereld slaat compleet door in een economische propaganda die wereldwijd de media gigantisch vervuild!  Echter Farrow die ook overlijd daar schrijft de media verder weinig of niets over wat op zich al beledigend is voor de overleden actrice omdat zijn een veel langere staat van dienst had met haar carriére dan heel Michael Jackson ooit heeft gehad.

Het is te hopen dat Jackson snel wordt begraven zodat die achterlijke opgeblaze media hype snel weer naar de achtergrond vervaagd, want het is te gek om los te lopen zoals de wereld zich in de boot laten nemen door de commercie die manipuleerd als de ziekte dat het zo erg is dat de king of pop overleden is en de wereld daarmee aan een einde is gekomen!

Kortom doe even normaal allemaal! We gaan allemaal één keer dood omdat het een natuurlijk gegeven is dat het een keer staat te gebeuren, echter is Michael Jackson een commerciële heilige geworden die straks nog zalig wordt verklaard als gevolg van de wereld die knettergek is en zich door de complete facade laat meeslepen terwijl het economisch bedrog en profijt is van de eerste klasse!

VERNIETIGENDE KRITIEK!

Ik voel het al aankomen! Met de alles vernietigende kritiek die hier wordt geleverd pleeg ik heiligschennis en schop ik alle heilige huisjes aan om de idioterie die rond de overleiden popster wordt geschreven die te belachelijk voor woorden is.

Uiteraard kan ik commentaar verwachten waar ik als nuchtere schrijver volledig mee tot op de grond wordt afgebrand om de feiten dat ik mij verwoord op argumenten die goed zijn gebaseerd op de feiten die er nu wereldwijd breed in de pers worden uitgemeten ten aanzien van de welgevulde portomonee van de media die dik verdiend aan al deze Michael Jackson histerie!

LAZER OP MET UW COMMENTAAR ALS U NIET EENS WEET HOE DE VORK IN DE STEEL ZIT!

Hoe kan een schrijver zulke beledigende opmerkingen maken en de commercie bekritiseren terwijl er dikke winsten worden gemaakt uit het gegeven dat er profijt wordt gemaakt uit de dood van een of andere popster die nu nog voor zijn begrafenis nog even flink wordt geexploiteerd?

U voelt hem al aan! Deze wereld wijde hype is idioot en u de grote massa trapt er weer flink in terwijl de beurzen flink door het gemaniplueer worden gevuld terwijl iedereen zich groen en geel aan Michael Jackson artikelen koopt en niet in de gaten heeft dat u als commercie slaaf als de ziekte wordt gemanipuleerd dat het zo erg is dat Jackson is gaan hemelen.

Farraw Faccet is ook overleden, hier geeft u als massa alleen maar op af dat het een oude actrice was die eigenlijk niets meer waard was en daarom ook niet de moeite waard is om in de media aandacht te schenken dat haar overlijden veel schokkender is door de ziekte die haar volledig heeft gesloopt.

Als massa is de mens wereldwijd een hopeloos wezen waar niets mee aan valt te vangen omdat u niets heeft geleerd en het nooit zal leren beseffen dat u met brainwashing door media propaganda wordt bestuurd zonder dat u in de gaten heeft hoe u wordt uitgebuit door de dood van een ander die toevallig veel geld had, veel roem kende en zijn leven verziekte met allerlei medicatie die dodelijk ongezond is om daar een lang en gelukkig leven van te verwachten.

DE MASSA VERGEET ALLES EN GAAT WEER OVER TOT DE ORDE VAN DE COMMERCIE DAG!

Als Michael Jackson is begraven dan duurt het geen weken meer voor iedereen de popzanger weer is vergeten omdat iedereen na deze dwaze hype gewoon weer tot de orde van de dag over gaat en over een paar jaar als er over de zanger wordt gesproken dat er zal worden gevraagd, Michael Jackson? wie is dat? was het geen beroemde bokser? of was het geen crimineel die betrokken was in één of andere moordzaak?  (kortom niemand weet meer hoe het zat en al helemaal niet meer dat er een nu een dwaze media hype is geweest, want de mens is van nature zeer vergeetachtig en herinnerd zich over een paar jaar helemaal niets meer wie of wat Michael Jackson ook al weer voor een persoon was!)

VANDAAG WAS JACKSON EEN STER?, MORGEN VOORGOED VERGETEN!

Waarom wordt de zanger dan vergeten?  er was niets meer aan zijn onsterfelijkheid te verdienen, dus was er geen interessante commerciële winst meer aan te behalen. (dat is nu de wereld waar we in leven wat eigenlijk op zich al een zeer foute ontwikkeling is omdat het veel over de ware aard van de mens zegt omdat geld alles uitmaakt en we hier puur bezig zijn met een vorm van ontmenselijking wat nog veel zorgelijker is, dankzij dit soort krankzinnige media idioterie waardoor we onszelf verliezen omdat de media voor u bepaald wat belangrijk is, hoe u moet leven en wat er waar is!

Mocht ik door het wrede lot ooit per ongelijk wereldwijd in de picture komen te staan als een beroemde filmster of whatever dan weet ik één ding heel goed te verwoorden! Als ik als beroemdheid zou komen te overlijden dan zou ik mij in mijn graf omkeren van woede dat de wereld zich zo laat opnaaien door de economische wildgroei van lijkenpikkerij en uitbuiterij omdat ik ben overleden en daarom veel geld opbreng voor de industie die de media opklopt met de allergrootste onzin.

BLOEDGELD GECLAIMD DOOR PROFITEURS, BLOEDHONDEN EN LIJKENPIKKERIJ!

Ik zou me er aan ergeren!
U vast zeker niet? want als dode popster kunt u nog rijker en beroemder worden dan u al was?
Helaas kunt u niet van het geld en de successen genieten, dat doen anderen wel voor u terwijl u al in hogere sferen verblijft zonder dat u weet wat er zich afspeelt op die krankzinnige aarde die door uw leven op aarde zijn geobsedeerd omdat u zo verschrikkelijk goed was! Overigens is negen van de tien keer de echte realiteit dat de nabestaanden blij zijn dat u er niet meer bent zodat u niet meer kunt zeuren om uw verworven tegoeden die u heeft verdiend aangezien het leven van de nabestaande erg luxe is geworden en het feitelijk teren is op bloedgeld waar u ten gevolgen bent overleden omdat u het succes niet aankon en de nabestaanden tijdens uw leven u het licht niet in de ogen gunde en feitelijk voor deze geldmonsters heeft gespaard die het niet verdienden om van uw verdiende geld te leven na uw overlijden waarmee ook nog eens een hoop ruzie is ontstaan voor dat u goed en wel onder de zoden terecht kwam terwijl de lijkenpikkerij al voor uw dood beklonken was wie wat zou krijgen omdat uw erfenis onderling al ruim van te voren was verdeeld onder nabestaanden en overige familieleden.

Het gaat immers om geld! Mensen worden dan letterlijk en figuurlijk bloedhonden omdat er geld in het spel is wat er te halen valt, u als overleden ster krijgt nog even een nagedachtenis waarna u feitelijk kunt opzouten omdat u alleen maar een lastpost bleek te zijn die alleen maar liep te zeuren en niet wilde delen in de winsten en successen die u tijdens uw leven eerlijk had verdiend met uw levenswerk.

Zo gaat het in het leven! U zult er maar mee te maken krijgen voor dat u zich beseft hoe de wereld met zijn geldhonger in elkaar steekt en het te laat is om uw uw leven terug te draaien naar de tijd dat u nog een normaal mens was zonder succes en met een normale 8 tot 18:00 baan en veel minder zorgen kende dan u later zou krijgen als gevolg van uw megasucces wat uw doodsoorzaak zou worden omdat u zich niet op tijd realiseerde dat rijkdom en succes een keerzijde zou vertonen die een hoge dodelijke tol zou eisen die veel te hoog gegrepen was.

End of story.

Mason1307, Zegt ook eens wat!


Biograaf: Michael was homofiel, geen pedofiel (Lekker boeiend allemaal!)

21:12, 30/6/2009 .. 0 comments .. Link
van onze redactie

AMSTERDAM -  Ian Halperin, de biograaf van Michael Jackson, beweert dat de overleden popster homo was en geen pedofiel.

Jackson werd in 1993 door twee jongens van dertien, Jordan Chandler en Gavin Arvizo, beschuldigd van kindermisbruik. Halperin: “Michael viel op jonge mannen maar had geen seksuele gevoelens voor kinderen.”

De biograaf zegt met twee homo exen van de overleden zanger te hebben gesproken. “De een was ober, de ander een onbekende acteur. Met de ober had hij sindsdien een bijzondere band”, aldus de schrijver in de Daily Mail.

“Michael leerde hem kennen in een hotel in Hollywood, waar hij de popster bediende. Michael liet zijn interesse doorschemeren en de volgende nacht brachten ze samen door. De ober beweert dat de zanger verliefd op hem was. Ik heb foto’s gezien van hun romance.”

De auteur stelt ook andere getuigen te hebben gesproken. “Zij vertelden dat Michael regelmatig jonge mannen over de vloer had. Ook in de laatste maanden.”

Halperin beweerde eind vorig jaar al dat Michael niet langer meer dan een half jaar te leven had. “Hij had vlekken op zijn huid en grijze nagels. Michael leed aan erfelijke ziekte die zijn longen aantastte. Voor een longtransplantatie was hij te zwak”, zo beweert de auteur.


De dood van Michael Jackson veroorzaakt wereldwijd enorm veel ophef in de media alsof de king of pop een bovennatuurlijk mens was die  te vergelijken is met een heilige!

Natuurliijk was Michael Jackson een goede zanger en maakte hij in de afgelopen deccenia verschrikkelijk goede nummers die zeer indrukwekkend waren en deel zijn gaan uitmaken van de pop geschiedenis omdat het gigantische winsten opleverde voor de muziek industrie.

De man heeft in kwestie niet bepaald een gezond leven geleefd en heeft door het gebruik van allerlei giftroep er zelf de hand in heeft gehad dat de zanger op zijn vijftigste levenjaar is overleden ten gevolge aan de overdosis medicatie die hij gebruikte.

Het is duidelijk dat de zanger zijn roem nooit heeft aangekund waardoor hij in de problemen is geraakt wat hem nogal wat stress heeft opgeleverd omdat de man nogal een execentrieke levensstijl had waarvan van te verwachten was dat het om problemen vragen was.

Er is in de afgelopen behoorlijk wat gepasserd in het leven van de zanger zoals de rechtszaak waar hij beschuldigd werdt van kindermisbruik plus het feit dat de zanger flinke schulden opbouwde omdat hij  kennelijk niet met geld om kon gaan en zo finaniciëel aan de grond raakte.

De jeugd van de zanger was ook al niet zo florisant als we de verhalen van de zanger mogen geloven dat  deze tijdens zijn jeugdjaren flink is mishandeld door zijn vader.

Echter blijft het de vraag van wat er waar is en wat er door de media is opgeklopt omdat het goed te verkopen viel aan het publiek, De amerikaanse Media is behoorlijk hypocrytisch en een meedogeloos mechaniscme die mensen kapot maakt om goede verhalen te verkopen, en houd totaal geen rekening dat de levens van mensen door het kapot van de media hier veel al aan ten onder gaan.

De zanger is nog niet eens begraven, en de geldwolven met het geruzie zijn al een feit!
Zodra er geld bij komt kijken dan veranderen mensen in geldwolven en zijn er heel wat komedianten die met sappige verhalen komen om een graantje mee te pikken met het overlijden van de zanger.

Het is vrij duidelijk dat de platen industrie wereldwijd veel uitgebrachte muziek van Michael Jackson opnieuw zal gaan uitbrengen omdat er gigantisch geld aan te verdienen is, De industrie zelf zal het jammer vinden dat Michael Jackson dood is, echt niet om zijn persoonlijkheid maar puur omdat er geen nieuwe albums meer gemaakt kunnen worden die nog meer geld zullen opleveren!

De hele media hype rond het overlijden is krankzinnig te noemen, als er andere zangers, beroemdheden of gewoon normale burgers overlijden wordt er ook geen media aandacht aan gegeven puur om het gegeven dat het geen piek oplevert en het dan ook niet interessant is om er een media hype rondom te organisaren.

Het feit dat de wereld wordt opgehitst om Michael Jackon,s albums aan te schaffen is puur een economisch feit wat met voorberade gedachten is opgezet om zo iedereen te manipuleren dat Jackson de beste zanger ter wereld is geweest, terwijl er genoeg andere zangers zijn die dezelfe kwaliteiten en zelf beter in huis hadden maar nooit zijn aangeslagen omdat de platen industrie er niets in zag.

Wat de sexuele aard van de zanger betreft, Het feit dat dit in een boek beschreven is om op zijn zachtst gezegt te achterlijk voor woorden!  Waar bemoeid de wereld zich mee welke sexuele voorkeur de zanger tijdens zijn leven had?  Lekker boeiend allemaal!

Hoe het zat met dat kindermisbruik?  ook dit is een gigantische media hype geweest waarvan af te vragen van wat er allemaal van waar is geweest  en wat er allemaal verzonnen om er geld aan te verdienen!

Als je de naam Michael Jackson hebt en nog eens beroemd bent ook!  Dan lopen er een hoop geldwolven om je heen die graag een slaatje willen slaan door met allerlei wilde verhalen naar buiten te komen die sensatie opleveren die 9 van de 10 keer duimzuigerij betreft, echter pakt de media het dan op en vervolgens heb je voor je het weet een beschuldiging op je naam die breed wordt uitgemeten in de media en bakken met geld binnenhaalt omdat het puibliek wel in de manipulatie van de media trapt alsof het allemaal is wat er is gezegd en gedaan.

Amerika zit vol hypocryte mensen die voor geld alles doen en daar zonder geweten het leven van anderen daarom gewoon proberen kapot te maken (ook komen er gestoorden en idioten die gegarandeerd gaan claimen dat ze familie waren van de king of pop) zodat de hypocryten er zelf flink wijzer van zullen worden doordat er schikkingen en schadevergoedingen worden uitgekeerd om de zanger maar uit de media aandacht vrij te kopen. (dit is meerdere keren gebleken als er naar het leven van Michael Jackson wordt gekeken)

Mason1307


Zelfbewegende grafsteen blijft raadsel (Onderzoek blijft raadzaam, zonder dit bij voorbaat te staken)

15:41, 23/6/2009 .. 0 comments .. Link
Zelfbewegende grafsteen blijft raadsel
LEEUWARDEN -  Het onderzoek naar de zelfbewegende grafsteen bij de kerk in Aalsum (Friesland) heeft geen verklaring opgeleverd. Beelden van de steen die uit zichzelf beweegt, werden in februari aan het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) gegeven. „Maar het NFI weet ook niet wat de oorzaak is”, aldus een woordvoerder van de politie Friesland.

De politie stelde in februari een onderzoek in, nadat de koster van de kerk vier keer aangifte had gedaan van grafschennis. De politie hing een camera op om de daders te kunnen achterhalen. Op de beelden van de camera bleek de grafdeksel, die 450 kilo weegt, binnen een aantal seconden een meter te verschuiven.

„We gooien het onderzoek nu in de kast. Misschien zijn het toch gewoon de weersomstandigheden geweest, zegt de politie”.


Het verhaal van de zelfs wegschuivende grafsteen is op zijn hoogst opmerkelijk!
Een grafsteen van 450 kilo die uit zichzelf wegschuift binnen enkele seconden blijft een raadselachtig fenomeen waarbij de conclusie te trekken valt dat er magnetische krachten bestaan die niet zichtbaar met speciale apparatuur te meten valt.

is er meer tussen hemel en aarde wat we niet kunnen verklaren? Het is overduidelijk dat de wetenschap elk mysterie probeert te ontrafelen omdat er altijd wel een antwoord op te vinden valt wat de daadwerkelijke oorzaak is waarom die steen verschuift.

NIET DUS!

Er zijn mysteries waar zelfs de knapste wetenschappers geen verklaring voor kunnen vinden aangezien ook deze lui de natuur niet zelf de natuur hebben ontworpen en daarom ook niet alles kunnen waarnemen ook al doen ze de meest ingewikkelde metingen.

Vraag 1 is direct van toepassing dat er eerst maar eens grondig onderzoek moet worden verricht of hier magnetische velden aan het werk zijn of dat de patiënt die in het graf ligt mogelijk met radioactieve bestralingen te maken heeft gehad voor het overlijden (zoals bestraling om kankercellen te vernietigen)

Het wil namelijk nog wel eens het geval zijn dat mensen die een langdurig ziekbed hebben gehad en geruime tijd met zware chemokuren te maken hebben gehad voor het overlijden van de persoon intrad.

Ik wil er mee aangeven dat het goed mogelijk is dat bij het ontbindingsproces van een overleden lichaam in een graf dat bij de ontbinding van het lichaam gassen vrij kunnen komen die door de grond rondom de grafkist naar boven komen en een gasbel kunnen veroorzaken die een steen kan laten verplaatsen.

Je legt de steen op zijn plek, daarna ontstaat er een flinke gasconcentrate, en floep daar gaat de steen alsof het een veertje is. (echter valt er niets meer te meten op het moment dat de steen van zijn plaats is verschoven) Mogelijk is er een constante gasvorming van het ontbonden lichaam wat niet direct meetbaar is.

Het kan goed zijn dat er bepaalde gasconcentratie bestaat die vanuit het niets ineens heel erg sterk geconcentreerd kan raken en voor een verhoogde gasdruk zorgt op het moment dat de steen weer op zijn plaats wordt teruggelegen.

Het NFI kan het onderzoek wel in de kast gooien, echter kan het juist interessant zijn om juist dan niet te stoppen met het onderzoek wat de oorzaak is.  Het kan daarbij ook heel goed zijn als de grafsteen een lange tijd van het voetstuk wordt weggehouden dat het mysterieuze probleem zich vanzelf oplost omdat het lichaam op een gegeven moment volledig is ontbonden en het afgelopen is met de gasvorming waardoor de steen zich verplaatst.

WEERSOMSTANDIGHEDEN BULLSHIT!

De verklaring dat het verschuiven van die grafsteen die 450 kilo door de weersomstandigheden zou komen is dan ook pure bullshit omdat het een argument is die wordt uitgesproken met de redenering van een dronken aarbei, de politie is toch al niet super intelligent dus kunnen ze het onderzoek beter aan wetenschappers overdragen die meer kennisgeving hebben over chemische verbindingen en gasvormingen die  zich niet zo gemakkelijk laten meten.

Een steen van dat gewicht verplaatst zich niet zomaar bij een briesje wind, er zijn zoveel grafstenen in Nederland die identiek zijn aan deze grafsteen waarbij deze zich nog nooit hebben verplaatst.

In het onderzoek kan het van groot belang zijn om de informatie van de overleden patiënt(en) er eens bij te pakken en eens grondig te gaan onderzoeken met welke chemische medicatie er is gewerkt en wat de hoeveelheden er van zijn geweest tijdens de behandelingen die er zijn uitgevoerd.

Als er magnethische velden zijn die niet te meten dan wordt het weer een ander verhaal, echter lijkt het me niet waarschijnlijk dat hier sprake is van magnetische velden, zonder te ontkennen dat hier eventueel zeer zeker nog sprake van zou kunnen zijn als het onderzoek qua chemie geen aantoonbare bewijzen oplevert dat het probleem zich op basis van gasvorming voordoet.

GAS & ZUURSTOF KUNNEN VREEMDE MYSTERIES VEROORZAKEN!

De elementen gas en zuurstof kunnen zo dergelijk vreemde combinaties vertonen dat er complete mysteries mee kunnen worden veroorzaakt zonder dat het grondig met grondig duidelijke gegevens oplevert wat een pasklare verklaring op levert wat er aan de hand  is omdat er geen duidelijke metingen kunnen worden verricht die een heldere verklaring bieden.


Mason1307

Wat is er nu eigenlijk wel echt in het leven?

16:32, 21/6/2009 .. 0 comments .. Link
Wat is er nu eigenlijk wel echt in het leven? Eigenlijk naar mate ik mezelf deze vraag elke keer opnieuw blijf stellen kom ik tot de blijven de conclusie dat er maar weinig echt is in het leven.

Het leven bestaat voornamelijk uit commercie! Manipulatie en om zo hard mogelijk te werken voor de werkgevers die iedereen de beste jaren van het leven ontnemen in ruil voor een maandelijks salaris wat feitelijk niet opweegt tegen de kwaliteit die er mee verloren gaan.

Zeker als je de commerciële tv reclame moet geloven dan moet je je helemaal gelukkig zijn met de nieuwste auto, en als je de nieuwste kleding niet draagt dan ben je helemaal niets meer omdat je dan even helemaal niet meer meetelt.

Het gedram en de manipulatie van Politiek en het geloof zijn zover doorgeslagen dat je kunt afvragen waarom al die belangrijke hoog vooraanstaande hoogwaardigheid bekleders en grote organisaties nog niet zover zijn dat oorlog, honger, ziekte en armoede de wereld niet uit is?

Het antwoord is simpel, hoe meer de mensen nu maar blijven geloven in het economische systeem, hoe hebzuchtiger en onverdeeld je iedereen je kunt houden met de leugen dat de wereld schoner en beter moet worden. (het is een rechtstreekse illusie die niet echt is omdat als de wereld zonder macht,religie, en economie niet meer zou kunnen manipuleren dat het afgelopen is met de creativiteit van de mens zodat er geen gigantische winsten meer uit gehaald kunnen worden.

Geld is GOD, en GOD is geld, een typische karakter eigenschap die in de DNA van de mens zit verankerd om maar meer luxe en pracht met praal te bezitten zodat het ego nog meer gestreeld wordt om nog meer macht uit te stralen zodat er geen enkele vorm van oprechtheid meer vanuit gaat.

Liefde, wat is liefde eigenlijk?  Ik heb eigenlijk geen idee wat het inhoudelijk betekent dan het woord symboliseert. Als mensen verliefd zijn dan beloven ze elkaar eeuwige trouw met de belofte dat met voorspoed en minder goede tijden voor elkaar gezorgd zal worden.

Helaas is het ook weer een rechtstreekse illusie waar je al weer snel bedrogen uitkomt om dat als een huwelijk een jaar geduurd heeft dat het gedaan is met de liefde en al die loze beloftes geen knip voor de neus waard zijn geweest omdat het letterlijk en figuurlijk wegwerp beloftes zijn geweest.

WEGWERP MAATSCHAPPIJ

We leven in een typische wegwerp maatschappij waar niets of niemand ontzien wordt als de houdbaarheid datum is verstreken en er mee wordt aangetoond dat er niets bestaat zoals echte liefde en de prinses op het witte paard ook slechts een commerciéle beeldvorming betreft om valentijnsartikelen te verkopen omdat het dikke vette winsten oplevert.

Nog een voorbeeld betreft als je een huis huurt of koopt dan zou je in een illusie van onwetendheid haast gaan geloven dat het een liefdes nestje betreft waar kinderen zullen opgroeien en de valse verwachting is dat je er nog lang en gelukkig zal leven met het gezin.

Kun je morgen de hypotheek of huur niet meer betalen dan wordt je al snel hardhandig uit je eigen huis geflikkerd omdat het dan economisch verlies oplevert en de maatschappijen van banken en hypotheek verstrekkers geen enkele waarde aan mensen hechten omdat het alleen om maandelijkse geldbedragen gaat die door moeten blijven gaan zodat het nog meer winsten oplevert,het is letterlijk en figuurlijk een wegwerpmaatschappij, mensen worden gewoon weggeworpen als die niet meer aan de moderne slavernij eisen van deze betaal cultuur meer kunnen voldoen.

ANGST EN BEDROG IS AAN DE ORDE VAN DE DAG

Tegenwoordig is angst en bedrog aan de orde van de dag, zijn het onze politici niet die de boel stelselmatig besodemieteren, dan zijn het de banken of de verzekeringsmaatschappijen wel die de burger uitmelken door torenhoge premies te rekenen die in geen enkele verhouding staan mocht er echt iet s aan de hand zijn waardoor hulp echt noodzakelijk is om er bovenop te komen.

Het verhaal dat we in een vrij en sociaal Nederland leven is dan ook niet meer dan een grote illusie wat niet meer dan één groot verhaal van leugens en bedrog is gebaseerd.

SOCIAAL NEDERLAND?  EEN MISPLAATSTE GRAP!

Als hulpverlener en zelfstandig analist kan ik met zekerheid zeggen dat er geen enkele sprake is dat Nederland een sociaal land is zolang bureaucratische instanties hulpbehoevende burgers blijft tegenwerken en er met verschillende maten wordt gemeten waarin culturen van allochtone afkomst met een vorm van positieve discriminatie worden voorgetrokken.

De afgelopen jaren heb ik heel veel gezinnen gezien en ben ik er regelmatig over de vloer geweest met de conclusie dat Sociaal Democratisch Nederland een grote illusie betreft waar in de praktijk genoeg voorbeelden zijn aan te geven dat Nederland een enorm Hypocritisch land is waar normen en waarden alleen gelden zover het de politiek gunstig uitkomt en de burger in de kiem wordt gesmoord als er commentaar wordt gegeven dat we met zijn allen in een schijndemocratie leven waarin alles is gebaseerd op een wegwerp cultuur vol loze beloften die niet meer dan een schijn illusie betreffen dat we in een sociale maatschappij leven omdat de economie en politiek stelselmatig blijft beweren wat feitelijk de grootste leugen betreft omdat we massaal in het ootje worden genomen met propaganda waar alles mooier wordt afgespiegeld dan dat het werkelijk is.

Nu hebben we het nog maar niet over de corrupte wat massaal een grote rol speelt in de maatschappij, Nu zijn de Telegraaf en de NIVD weer in een gezamelijk conflict beland.

De Telegraaf is een krant die nogal eens manipuleert met zijn nieuwsberichten en met een natte vinger berichten verslaat die angst en leugens propageren wat op volstrekte idioterie is gebaseerd.

De Telegraaf heeft nogal eens de neiging met cijfers en statestieken op de proppen te komen alsof ze rechtstreeks van het CBS zelf afkomstig zijn, echter blijkt het vaker dat de cijfers die de Telegraaf als zodanig naar de burger presenteert niet ondersteund te zijn door het CBS zodat wat men verslaat voor geen kant klopt en puur natte vinger werk betreft in de vorm van een lachertie (Telegraaf Journalist Koolhoven  weet hier alles van, en claimt de volstrekte waarheid in pacht te hebben met zijn betweterij dat hij alwetend is met zijn gepubliceerde rotzooi zonder waarde)

Wat de NIVD betreft, hier is onderhand duidelijk dat men daar bij deze geheime binnenlandse dienst  bezig is om mensen dwars te liggen om zo grote interne fouten te verhullen door het argument aan te voeren dat er een Telegraaf reporter geheime staatsinformatie verkregen zou hebben.

Kortom de NIVD kan als binnenlandse veiligheidsdienst ook al niet serieus worden genomen omdat er lieden zitten die niet willen deugen en daarmee de burgerij met een strak gezicht voorhouden dat er geen geheimen zijn terwijl men binnen deze dienst lachwekkend overkomt me de inval die men nu heeft ondernomen om de waarheid te verhullen dat er binnen de politiek en de organisatie het één en ander niet deugt wat onder geen enkele voorwaarde bij de burger bekend mag worden.

De acties van de NIVD, kunnen als lachtertje van de week worden beschouwd, echter is het een trieste zaak als er zodanig gemanipuleerd moet worden om de burgerij in onwetendheid te houden dat er hoogwaardigheidsbekleders zijn die feitelijk niet willen deugen en op hogere rangen functioneren waar de burgerij maar op moet vertrouwen dat deze de nationale veiligheid dienen.

Kom op jongens, dit wekt niet veel vertrouwen en geeft duidelijke signalen dat er het één en ander tussen politieke kringen en overheid organisaties niet in de haak is wat met alle macht wordt verzwegen dat het publiekelijke bekendheid krijgen.

Als schrijver van deze blog heb ik ook geen geheimen en heb ik een broertje dood aan al die staatsgeheimen omdat ze me geen lor interesseren omdat het puur machtspelletjes zijn die alleen op geld, macht en manipulatie zijn gebaseerd. (hier gaat in weze feitelijk allemaal toch om)

Tja, als ik me de vraag blijf stellen wat er werklijk nog echt is in het leven dan blijft er verdomd weinig over dan te concluderen dat ik ben en besta, waarna het eigenlijk ophoud met de woorden dat als ik net als iedereen maar genoeg verdien voor de maatschappij en overheid dat je nog een nuttige functie hebt omdat je met belastingen en fystieke arbeid flink kunt spekken zodat er nog meer winsten kunnen worden verdiend wat politici weer met een ferme glimlacht weer over de bak kunnen smijten om iedere burger met verdeeldheid ontevredenheid weer te propageren dat er het zoveelste geld tekort is wat opgevangen moet worden door iedereen voor de zoveelste keer flink uit te blijven knijpen!

Kortom er is feitelijk maar weinig echt in het leven dan dat je mag werken, belastingbetalen en zoveel mogelijk luxe middelen kopen om in de schijnillusie te verkeren dat je dan pas echt gelukkig kan zijn tot je voor je pensioen doodgaat en de pensioenuitkering ook nog eens wordt weggesnaaid terwijl je leven lang in dienst voor de maatschappij de beste van je jaren hebt weggegeven voor een partij oud staal en papier die niet in vergelijking staan met wat je in lichamelijke en geestelijke waarde inleverd omdat er niets echt van is wat van grote waarde bestaat wat het leven van illusies kan compenseren!

Mason1307Ouders ingelicht over ontucht zwemschoolhouder (Opmerklijk dat we maatschappelijk niets veranderen)

16:31, 16/6/2009 .. 0 comments .. Link
DEN BOSCH -  De ouders van leerlingen van de van ontucht verdachte zwemleraar uit Den Bosch worden dinsdag nader ingelicht over de omvangrijke Brabantse zedenzaak. In Den Bosch, Vught en Drunen, de plaatsen waar de 59-jarige Benno L. zwemles gaf, worden informatiebijeenkomsten georganiseerd. Hier zullen tientallen hulpverleners aanwezig zijn om ouders te begeleiden.

De politie arresteerde Benno L., eigenaar van zwemschool Benno in Den Bosch, wegens ontucht met meerdere minderjarigen die les van hem kregen.

L. stond vorig jaar nog voor de rechter wegens de mysterieuze dood van zijn vijfjarige kleinzoon. Het jochie werd dood aangetroffen op de bodem van het zwembad, tijdens een les van opa Benno. Onderzoek verschafte destijds geen duidelijkheid en L. werd vrijgesproken van nalatigheid wegens gebrek aan overtuigend bewijs.

De school is gespecialiseerd in les aan kinderen met een verstandelijke beperking of watervrees. Om hoeveel slachtoffertjes het gaat en of zij gehandicapt zijn, heeft justitie niet bekendgemaakt. Op de computer van de man zijn beelden gevonden waarop te zien is hoe hij seksuele handelingen pleegt met kinderen.

De ouders van reeds bekende slachtoffers zijn persoonlijk geïnformeerd. Andere ouders is afgeraden meteen aan hun kinderen te vragen of zij ook slachtoffer zijn. Op de informatiebijeenkomst geven hulpverleners adviezen hoe ouders die dit vrezen hun kinderen het beste daarover kunnen aanspreken.

Benno L. kwam eerder op televisie, toen hij bij Heel Holland Helpt een oproep deed voor hulp voor zwemlessen voor Keniaanse kinderen. Hij ontving 1.000 euro van het programma. Ook sprak hij met Hart van Nederland toen in 2005 een aantal kinderen ging afzwemmen voor hun zwemdiploma.


Het is op zijn minst opmerkelijk te noemen dat het elke dag erger wordt dat er ontuchtplegers op banen zitten waar ze nooit werkzaam zouden mogen zijn, echter leren we er maatschappelijk helemaal niets van dat het kindermisbruik een hardnekkig terugkerend probleem is wat kennelijk niet goed onder controle is te krijgen.

Politiek en Burgers, beide partijen vertonen een zeer ernstige vorm van degeneratie omdat het steeds erger wordt met het maatschappelijke ontucht verschijnsel waar feitelijk de afgelopen jaren zeer weinig aan is gedaan om deze problematiek op een degelijke wijze keihard aan te pakken.

De lafheid van onze regering geeft duidelijk het signaal dat er is hartgrondig mis is met de structurering van de maatschappij. Overheid instanties die er voor zijn om de ontucht problemen te lokaliseren en deze terug te dringen hebben de afgelopen jaren feitelijk dramatisch gefaald om de problemen goed onder controle te krijgen.

Het feit dat als een veroordeelde pedofiel vrij is gekomen en elders weer aan de slag kan gaan met kinderen zonder dat het grondig wordt uitgeplozen wat iemand,s verleden is blijkt maar weer aan te geven dat zowel de rechtelijke macht, de overheid en de burger helemaal niets leren over de ernstige situaties die zich de afgelopen jaren hebben afgespeeld.

Nu kunnen we elke pedofiel opsluiten en TBS opleggen, echter is dit geen pasklare oplossing om ontucht problemen voor de toekomst te vermijden aangezien er geen enkele garantie is dat het probleem zich voorgoed is opgelost.

Het zou wettelijk moeten veranderen dat als pedofielen zich aantoonbaar schuldig hebben gemaakt aan het vergrijpen van kinderen dat de pedofiel automatisch gecastreerd zou moeten worden en er een levenslange zeer strenge controle op zou moeten worden gehouden waar elke pedofiel zich bevind en met welke activiteiten deze zich bezighoud en op welke banen ze aan het werk zijn.

Onbegrijpelijk blijft dat de jeugd niet meer veilig op straat kan spelen zonder dat de ouders van al die jonge kinderen in deze tijd geen zorgen hoeven te maken dat er weer een of andere zieke pedofiel op de loer ligt om het volgende slachtoffer voorgoed geestelijk toe te brengen.

Het is onaanvaardbaar dat Justitie hartgrondig blijft falen in het opsporen, veroordelen en het volgen van pedofielen die zich schuldig maken aan jeugdige vergrijpen die jaarlijks heel wat slachtoffers opleveren die de rest van hun leven worden verminkt door de zieke praktijken van lui die kinderen sexueel misbruiken voor hun eigen misselijk makende genot.

Het is een grof schandaal dat Pedofilie maatschappelijk een enorm groot probleem is waarvan feitelijk te weinig overzichten zijn wie de pedofielen zijn en wie een groot risico zou kunnen gaan vormen om een pedofiel te worden, Als dit beter onderzocht  en aangepakt zou worden dan zou het misbruik van kinderen al een heel stuk minder zijn en zouden de problemen veel beter onder controle zijn.

Maatschappelijk is er enorm veel mis, dat blijkt maar weer omdat de burgerij en de politiek een gigantische kloof tussen elkaar kennen die voor ongelofelijk veel bureaucratie zorgt zodat er steeds meer onvrede komt en er steeds minder sociale aspecten zijn waarop de burger kan rekenen als er grote problemen zijn die snel de kop moeten worden ingedrukt.

Aan de politie heeft de burger ook al niets, Wil je aangifte doen over kindermisbruik dan wordt de burger uberhäupt al niet meer serieus genomen en kunt u pas over 3 dagen terecht op het politie bureau om aangifte te doen omdat het politiekorps te druk heeft om controle razzia,s te houden en bekeuringen binnen te halen om de schatkist van de Nederlandse Staat op te vullen.

Voorlopig vormt het probleem "Seksueel Misbruik" tot zeer zorgwekkende feiten die door de overheid, justitie, burger en regering enorm worden onderschat en zal er echt een grote verandering moeten worden ondergaan om te zorgen dat het probleem echt maatschappelijk kan worden aangepakt.

Echter zien we nu slechts de media en de krantenkoppen dagelijks gevuld met berichtgevingen dat er weer een kind is misbruikt en valt er te constateren dat deze vreselijke hufter maatschappij steeds meer in verval begint te raken en de verloedering er voor zorgt dat burgers, politiek en overheid de totale grip over alles zijn verloren wat uiteindelijk het einde van de maatschappij zal inluiden.

U hoeft  het als burger en overheid niet met me eens te zijn, echter met enorme discussies waarin alleen maar gepraat wordt zal er weinig tot niets veranderen\om tot concrete daden te komen om de maatschappelijke problemen in korte en lange termijn visie degelijk aan te pakken.

Mason1307
ps. negatieve reacties worden niet op prijs gesteld


Banken geven grote vertrekbonussen (De banken graaien maar voort!)

21:42, 12/6/2009 .. 0 comments .. Link
AMSTERDAM -  Banken zijn in het jaar dat de kredietcrisis uitbrak gul geweest bij het uitdelen van gouden handdrukken. Vorig jaar ontvingen vijftien bankiers bij zes banken samen 32 miljoen euro aan vertrekpremies. De 150 andere grote Nederlandse ondernemingen gaven samen 18 miljoen euro uit aan vertrekbonussen.

Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van de Volkskrant naar bestuurderssalarissen van 164 grote Nederlandse ondernemers, zo meldt de krant vrijdag op zijn website. ABN Amro gaf met een bedrag van 19,9 miljoen euro het meeste geld uit aan gouden handdrukken. Ook Fortis keerde veel vertrekpremies uit. Jan Peter Schmittman van ABN Amro ontving met 8,2 miljoen euro het hoogste bedrag.

Binnen de AEX-index van grootste beursgenoteerde ondernemingen verdiende Jeroen van der Veer van oliemaatschappij Shell vorig jaar het meest: bijna 8,7 miljoen euro. Erna volgen Ad Scheepbouwer (7,8 miljoen euro) van telecomconcern KPN en Crispin Davis (5,8 miljoen euro) van informatieconcern Reed Elsevier.


Het is allemaal niet zo verwondelijk dat Geert Wilders massaal meer stemmen krijgt van de burgerij!
Nog niet zo lang geleden met het uitbreken van de krediet crisis liepen de banken te kermen dat het zo slecht ging en scheelde het weinig dat er een paar zeer grote banken bijna over de kop gingen door het gegraai wat de crisis in eerste instantie heeft veroorzaakt.


Wouter Bos en het kabinet hebben miljoenen weggegeven aan al die banken om de economie een nieuwe impuls te geven zodat het vertrouwen enigzins bij de consument en de beleggers kon worden hersteld.

Echter is er structureel veel mis bij de banken omdat er miljoenen aan bonusregelingen worden weggegeven en de banken tot groot ongenoegen van de burger gewoon door blijven gaan met het gegraai en het geklauw wat door de burger wordt betaald zonder dat de banken een halt wordt toegeroepen door het kabinet dat het afgelopen moet zijn met het verstrekken van vertrekregelingen en bonussen van lui die feitelijk met hun incompetentie hebben zitten speculeren.

Er moet dan ook hoog nodig worden ingegrepen, Het kabinet moet er eruit worden geknikkerd en bij al die banken moet hoog nodig orde op zaken worden gesteld omdat er miljoenen zijn verdwenen die niet meer te traceren zijn omdat ze zeer waarschijnlijk op privé rekeningen zijn weggesluist van directeuren en managers die feitelijk achter de tralies zouden moeten zitten wegens massale verduistering van gelden en criminele feiten.

Het is te hopen dat Geert Wilders snel de nieuwe Minister President mag worden zodat het graai beleid keihard kan worden aangepakt en de verantwoordelijke managers & directeuren zich voor het gerecht zullen moeten verantwoorden voor de wanprijktijken die de burger miljarden heeft gekost in de afgelopen jaren en de crediet krisis tot gevolg heeft gebracht.

Het is onderhand dat de burgerij het spuugzat is dat het gegraai van die banken onverstoord blijft doorgaan en dat er gul miljoenen worden weggegeven ten koste van de gemeenschap die jaren lang stelselmatig is besodemieterd door witte boord criminelen die feitelijk  tot de grote maffia worden gerekent omdat men rustig gewetenloos een complete ecomie om zeep help wat voor de burger grote gevolgen heeft zoals enorme werkeloosheid en vaste lasten die onacceptabel hoog stijgen.

Eigenlijk is het te trafisch voor woorden, het feit dat de media en het publiek genoeg over de roverspraktijken van de banken publiceren en er massaal ongenoegen over wordt uitgesproken blijven de banken gewoon doorgaan met graaien, het kabinet doet alsof zijn neus bloed.

De minister president deed een ferme plas en daarna bleef alles zoals het was!
De burgerij wordt massaal getild, de banken lachen zich rot en het kabinet graait lekker mee door de burgerij lekker dom en verdeeld te houden terwijl er ondertussen geen zak veranderen zal.

Mason1307


Franse Internetwet mag niet ( Goed dat het tegengehouden wordt)

20:49, 10/6/2009 .. 0 comments .. Link
Franse internetwet mag niet
PARIJS -  Het hoogste rechtsorgaan in Frankrijk heeft woensdag een streep gezet door een plan van de overheid om internetpiraten aan te pakken. Volgens de Constitutionele Raad mag een overheidsinstelling mensen de toegang tot het internet niet ontzeggen, zoals de overheid wilde.

Het orgaan dat wetgeving aan de Franse grondwet toetst, stelde dat „vrije toegang tot publieke informatie online” een mensenrecht is. De raad volgt daarmee een eerder besluit van het Europees Parlement dat stelt dat mensen niet zonder tussenkomst van een rechter van het internet kunnen worden geweerd.

De plannen werden vooral door president Nicolas Sarkozy een warm hart toegedragen. Hij loodste de nieuwe wet door het parlement. De sociaaldemocratische oppositie vroeg de Constitutionele Raad naar de wet te kijken voor deze werd ingevoerd.

De wet zou het mogelijk maken dat internetgebruikers die meer dan twee keer illegaal downloaden tijdelijk hun internetaansluiting kwijtraken. Daarvoor zou een nieuw staatsagentschap met de naam Hadopi opgericht worden.


Het is een goed recht dat het internet als een mensenrecht wordt gehandhaafd waarmee niet zomaar de consument tijdelijk kan worden afgesloten als er 2 keer een illigale download heeft plaatsgevonden.

Het zijn grote machthebbers als Sarkozy die de intentie hebben om de wereld te onderwerpen aan massale dictatuur en een ijzeren bewind die de wereldburger de wet voorschrijft hoe iedereen moet leven, denken, eten. drinken en moet werken.

Er zijn genoeg lui in de wereld die met hun macht proberen een wereldregering te vormen zodat de huidige machtspostie van elite clubjes in stand kunnen worden gehouden waarmee de burgers steeds minder te zeggen zullen krijgen over hun land en de maatschappij.

Big Brother heeft lang geleden al zijn intrede gemaakt met alle digitale technieken waarmee de privacy rechten van de burger langzaam maar zeker steeds meer wordt geschonden ten voordele van de overheid, politie, justitie en de fiscus die aan alle kanten steeds meer macht hebben gekregen om de burger structureel steeds strenger te controleren alsof iedereen een potentiéle crimineel is die een groot gevoor voor de staat en maatschappij kan vormen.

Het europese parlement  en de verenigde staten zit vol met politici die met volledige overtuiging bezig zijn om een totalitaire Nieuwe Wereld Orde te scheppen waar mee de burger langzaam maar zeker steeds meer plichten opgedrongen krijgt en de rechten van de mens zoals vrijheid, veiligheid plus vrijheid van meningsuiting steeds meer worden ingeperkt.

Alleen het argument dat er elite clubjes zoals de bilderberg foundation en grote wereldleiders zijn die naar steeds meer macht streven waarmee de burger in een steeds strengere dictatuur terecht komt is een zeer foute ontwikkeling die uiteindelijk zal leiden dat er een wereldregering komt met het oogpunt dat geld god is waarmee met ijzeren vuist een onmenselijk regime tot leven zal worden gewekt.

Het is onnaceptabel dat de burger steeds meer wordt ontzegt door al die politicie die zelf zo corrupt zijn als de pest en daarmee hun macht wereldwijd uit willen breiden zodat er nog meer kan worden gegraaid en opgelegen zonder dat de burger ook nog maar iets in kan brengen en het zwijgen wordt opgelegt.

NWO het is een zeer gevaarlijke ontwikkeling dat de mensenrechten worden aangetast door lui die met hun machtsdrang de wereld willen overheersen zodat ze nog meer geld en macht krijgen en het dit soort lui geen donder kan schelen of er hele beschavingen mee worden vernietigd omdat men geld en macht veel interessanter vind dan dat er ooit sprake zal zijn van een menselijk geweten die inziet dat een NWO geen oplossing zal zijn om de wereld voor eeuwig onder controle te houden.

Het positieve is dat als er een nieuwe wereld orde tot leven wordt gewekt dat het niet eeuwig stand zal houden omdat als er een dergelijke nieuwe wereld orde tot stand wordt gebracht dat er altijd een ondergrondse stroming zal zijn die zich zal blijven verzetten tot de NWO om zeep is geholpen en er altijd vrije vogels zullen zijn die als infiltranten bezig blijven om alles grondig te saboteren.

Het zijn lieden zoals Sarkozy en al die andere gevaarlijke politici die constant moeten worden tegengewerkt om te zorgen dat de mensenrechten en de burgerrechten worden beschermd zodat de wereld nooit zomaar kan worden overgenomen door dit soort lieden die de duistere zijde van het leven dienen waarmee angst en terreur de burger het leven ondragelijk maakt.

Het zijn feiten, echter zijn er nog ontzettend weinig burgers die nu nog niet bewust zijn dat er een nieuwe wereld op komst is die uiteindelijk 27 miljoen doden zal gaan kosten en uiteindelijk als een zwarte bladzijde van de menselijke geschiedenis in zal gaan.

Mason1307


'Adam Curry weer vrijgezel" Peter van der Hurk valt door de mand!

09:45, 1/6/2009 .. 0 comments .. Link
van onze redactie
AMSTERDAM -  De relatie tussen Adam Curry en Micky Hoogendijk houdt geen stand. Dat voorspelt Zesde Zintuig-winnaar Peter van der Hurk.

Adam (44) verliet zijn geliefde Patricia Paay (60) na twintig jaar voor de 38-jarige zakenvrouw/actrice Micky, werd vorige week bekend. Volgens Peter van der Hurk zal die nieuwe liefde niet slagen. "Maar er zal er tussen Patricia en Adam ook geen verzoening komen", zei hij in Life & Cooking.

Ook sprak de winnaar van het RTL 4-programma Het Zesde Zintuig zich uit over de breuk tussen Jan Smit en Yolanthe Cabau van Kasbergen. "Jan Smit is best verdrietig. Er is eerder een breuk geweest, maar ze hebben er nu wel vrede mee. Jan zal weer op zo'n zelfde type vallen, maar dat wordt wel iemand die hem gaat coachen en achter hem gaat staan."

Ook voorspelde Peter dat Life & Cooking een doorstart maakt, waarschijnlijk in november. "Er komen twee nieuwe sponsors."


Het is leuk wat Peter van den Hurk nu roept met zijn doorzichtige voorspellingen dat Adam Curry weer vrijgezel zal worden terwijl heel Nederland allang weet dat Mickey Hoogendijk een golddigger 1e klas is die Adam Curry weer dumpt als ze hem niet meer kan gebruiken omdat ze amerikaans staatsburger is geworden om nog meer succes te krijgen.

Dat er geen verzoening komt tussen Curry en Paay is ook al geen voorspelling omdat het allang duidelijk was dat er geen verzoening zou gaan komen  en van der hurk weer iets verteld waar niemand een voorspellende gave voor hoeft te hebben om aan te voelen hoe het met deze feiten zit!

Kortom van den Hurk moet eens wat beter zijn best gaan doen en ophouden om op nieuwsfeiten in te spelen alsof het voorspellingen uit de toekomst zouden betreffen.

Van der Hurk kletst duidelijk uit zijn nek! Jan en Jolante  zijn uit elkaar, Nederland werdt doodgevoerd door de media dat die twee uit elkaar zijn gegaan. Dat  Jan Smit verdrietig is en dat er eerder een breuk is geweest is dan ook opnieuw weer geen voorspelling die opzienbarende onthullingen laat zien omdat het er in het kort om neerkomt dat van der Hurk hiermee wederom aantoont dat het een charlatan 1e klas betreft  die alles behalve een waarzegger is omdat hij op nieuwsfeiten inspeelt waarvan de uitkomsten al van bekend zijn voor iedereen die verder kijkt dan de neus lang is.

Life en Cooking maakt een doorstart! Wederom maakt van der Hurk gebruik van gemanipuleerde voorkennis omdat achter de media schermen allang bekend is dat het programma een vervolg zal krijgen en het nog niet naar buiten is gebracht wegens onderhandelingen tussen de zender en sponsoren.

Peter van der Hurk is duidelijk geen waarzegger, Hij speelt in op media feiten die eigenlijk allang duidelijk zijn en speelt hiermee de waarzegger zonder dat de man in kwestie inhoudelijk iets te melden heeft wat kan aantonen dat deze man geen charlatan is die voor een leuk geldbedrag de kijker aardig kan manipuleren alspf het een echte begaafde voorspeller betreft!]

Het is vrij simpel om te constateren dat Peter van der Hurk en zijn media vriendjes grandioos door de mand vallen omdat de voorspellingen geen voorspellingen zijn en feitelijk allang bekend zijn wat er gaande is en welke gevolgen het kent.

Op het moment dat de wetenschap deze Peter van der Hurk zal gaan onderzoeken op zijn charlatans gave dan zal gegarandeerd blijken dat het zesde zintuig van deze man echt  op een commerciële instelling is ingesteld met de voorspellende blik dat het goud geld opleverd om de goedgelovige mens flink te besodemieteren.

Beste lezer, ik durf  rustig te voorspellen dat Peter van der Hurk een charlatan is zonder dat deze vent in kwestie publiekelijk onder toezicht van wetenschapelijke onderzoekers zich zal laten testen omdat het dan aantoonbaar wordt bewezen dat er niets klopt van de gaves van Peter van der Hurk.

Er is nog eens een andere Paragnost geweest! deze man heeft de naam Henk de Gier!,
Ik  heb al eens eerder contact met hem opgenomen en het gewoon bleek dat als je bij hem in de praktijk een afspraak wilde maken dat je gewoon op een botte wijze werd afgepoeierd!

Dit is me 3 keer gebeurd met deze paragnost die beweerd dat zien geloven is en eigenlijk de boel afpoeiert als hij onzichtbaar wil blijven als zijnde erg druk of met vakantie tussen de sterren!

Ook de Gier mag wellicht bijzondere gaven kennen, echter lijkt het er meer op dat deze man in de praktijk veel meer wordt opgehemeld door de media aandacht en de feiten dat hij zich tussen de bekende Nederlanders begeeft en het niet zo nauw neemt met de feiten dat als je als gewoon mens een afspraak met hem wil maken dat de man in kwestie zich daar te goed voor voelt en hiermee aantoonbaar niet sympathiek overkomt.

De paragnosten van tegenwoordig hebben allemaal een commerciële instelling die flink geld oplevert waarmee het publiek door al die lui zoals van der Hurk . de Gier en andere paragnosten wordt getild en het duidelijk is dat als paragnosten bekendheid krijgen dat het in de praktijk niet anders is dan dat het charlatans zijn die vreselijk goed kunnen manipuleren!

Als schrijver en mens wil ik iedereen adviseren om uit te kijken voor lui die beweren paranormaal begaafd te zijn, want voor je het weet blijkt er iets grondig mis mee te zijn omdat er gigantische ego,s aan verbonden zijn die opstijgen tot ver in de hemel  en zeer onaangename lui zijn om te ervaren!


Mason1307


Vertrouwen politici naar dieptepunt ( NWO Make it so!)

00:06, 15/5/2009 .. 0 comments .. Link
Vertrouwen politici naar dieptepunt
AMSTERDAM -  Het vertrouwen in politici is de afgelopen vijf jaar gedaald tot een absoluut dieptepunt. Ze hebben autoverkopers verdrongen van de laatste plek op de lijst van meest betrouwbare beroepsgroepen.

Artsen, brandweermannen en vliegtuigpiloten verdienen onze voorkeur en zijn koplopers als het om ons vertouwen gaat. Dit blijkt uit European Trusted Brands onderzoek 2009 van uitgeverij Reader's Digest.

Politici afgedaan

Politici hebben afgedaan bij het grote publiek. Slechts 12% van de Nederlandse bevolking heeft nog vertrouwen in de staatsvertegenwoordigers. Ook een instantie als de overheid krijgt ervan langs; 56% van de ondervraagden geeft aan minder vertrouwen in de autoriteiten te hebben dan vijf jaar geleden.

“De overheid levert niet datgene waar burgers behoefte aan hebben,” verklaart trendwatcher Adjiedj Bakas de slechte scores. “We kampen met structurele problemen, maar er komen geen structurele oplossingen. Niet vanuit Nederland en niet vanuit Europa. Dat leidt tot ergernis en wantrouwen in het Nederlands kabinet en in de EU. Er zal een nieuwe generatie politici aan te pas moeten komen om het vertrouwen te herstellen,” aldus Bakas.

Sprookje van brandweermannen

Uitzondering op de negatieve teneur is het vertrouwen in medewerkers in de zorg. Gemiddeld heeft negen van de tien consumenten vertrouwen in artsen en verpleegkundigen. De echte koplopers zijn brandweermannen en vliegtuigpiloten. In beide beroepen heeft meer dan 90 procent van de ondervraagden vertrouwen.

Reden voor deze hoge score is het belang dat de mensen hechten aan de onmisbaarheid van het beroep. Mensen hebben het gevoel dat ze een politicus wel kunnen missen, maar een goede piloot is van levensbelang. “Niet voor niets willen alle jongetjes op de basisschool brandweerman of piloot worden. Er hangt een hoop geheimzinnigheid omheen. We zien brandweermannen en piloten zelden in actie,” legt Bakas uit. “Zo wordt het sprookje in stand gehouden.”

Status bankiers gedaald

Vertrouwen is het fundament voor economisch en maatschappelijk handelen. Door de economische crisis hebben bankiers en financieel adviseurs hun krediet grotendeels verspeeld. Slechts 18% van de consumenten heeft nog vertrouwen in de verrichtingen van deze beroepsgroep. Daarmee is hun status gedaald tot hetzelfde niveau als voetbalspelers.


And so it begins, de Nieuwe Wereld Orde krijgt wereldwijd steeds meer grond onder de voeten om over de hele planeet om een waar schrikbewind te gaan voeren waar uiteindelijk ruim 27 miljoen mensen het leven zullen laten omdat Wereld Oorlog III gewoon onvermijdelijk is geworden omdat the point of no return lang reeds is gepasseerd en daarom niet meer is tegen te houden.

Er is een wereldwijde Chaos, Oorlogen, Politieke Krankzinnigheid ten top! en de burger die is veranderd in een hufterige samenleving waar de ontmenselijking in een rap tempo is doorgezet.

De Poltiek heeft de afgelopen decennia volkomen gefaald en is door verkeerde Politici geleid wat nu onvermijdelijk de geschiedenis van de mens zal gaan beinvloeden omdat niemand iets van de geschiedenis heeft geleerd waardoor alles zich van voren af aan opnieuw zal gaan herhalen.

Er zijn teveel slechte mensen die hun ziel en zaligheid in de duisternis hebben gelegen waardoor de normen en waarden van de massa het duistere doel van macht, geld en manipulatie is gaan dienen waar straks wereldwijd miljoenen mensen met hun leven gaan betalen.

Mijn verhaal lijkt wellicht op een slecht geschreven sprookje die veel te zwaarmoedig en pessimistisch is geschreven.

De feiten zijn dat als u straks ontwaakt dat het zover is gekomen dat er een nieuwe wereld orde aan de macht is gekomen die zeer duistere doeleinden dient waarin over menselijkheid geen enkele sprake meer is en er niets om mensenlevens wordt gegeven omdat geld, macht en religie de wereld zullen overheersen met tirranie, dood en verderf waarvan iedereen die na WOII is geboren geen voorstelling kan maken omdat het een gruwelijke epistel van een duistere geschiedenis zal gaan worden die nog lang zal nadreunen in de menselijke geschiedschrijving.

In het kort te omschrijven, de NWO is niet meer te stuiten en zal steeds verder een totale wereldwijde machtsovername gaan realiseren waarin diktatuur het zal gaan winnen van demoratie.

Een derde wereld oorlog is niet meer te voorkomen omdat het veel te laat is dat de massa wakker wordt geschud en zich zal gaan realiseren dat er iets zeer ernstig mis is met de politieke bewindvoering die zich op wereldwijde schaal in beeld laat zien.

Er komt een oorlog met de islam, dit is onvermijdelijk,  de economische crisis zal steeds in een dieper dal gaan bevinden dat er meer armoede ziektes en oorlogen zullen ontstaan omdat niemand meer te eten heeft en er zeer grote sociale onrusten zullen ontstaan die hun klanken zullen weerklinken dat er een andere weg moet worden ingeslagen wil er een wereldwijde verandering ontstaan waarin vrede, vrijheid en het overleven in deze wereld ontstaat.

Wereld Oorlog wordt een horrortijd waarin de concentratie kampen opnieuw zullen herleven en het barbarisme opnieuw hoogtij zal vieren waar rome 2000 jaar in vergelijking helemaal niets bij was omdat de technologie in deze tijd wordt gebruikt om zoveel mogelijk mensen te onderwerpen aan een gruwelijk horror regime die geen waarde hecht aan mensenlevens en dit zal lijden tot het bloedvergieten waarin mensen als afval zullen worden behandeld in zeer mens onwaardige levensomstandigheden.

U heeft geen idee wat de toekomt zal laten zien! Er is geen houden meer aan omdat deze realiteit al zo ver is doorgevoerd dat het geen kwestie of het zal gaan gebeuren, maar het een kwestie is wanneer het zal gaan gebeuren en welke georganiseerde gebeurtenis de aanleiding zal zijn waardoor 27 miljoen levens voorgoed op een gruwelijke wijze aan een einde zullen komen door toedoen van de NWO die als een sluipmoordenaar langzaam steeds meer wereldwijd de totale macht in handen krijgt.

Als lezer van deze blog hoeft u niet te geloven wat ik hier als waarschuwing heb neergezet, echter ondanks dat u allen van mening verdeeld zult zijn kunnen we er op wachten dat WOIII en de NWO langzamerhand onvermijdelijk een feit zal worden die gebaseerd op een gruwelijke werkelijkheid.

Oh en u kunt er vergif op innemen dat er inlichtingen diensten zijn die wereldwijd hun stro mannen hebben uitgezet om de NWO tot een realistisch feit te stellen, hiermee moet ik nog met enige voorzichtigheid uitkiiken waar ik hier voor waarschuw om dat big brother alles goed in de gaten houd en alle sleutelfiguren uit de weg ruimt mocht men teveel aan de weet komen wat niet voor de burger is bestemd om dit te mogen weten!

Het gevaar is groter dan u als burger kunt begrijpen! U heeft echt geen idee van wat er nog komen gaat en hoe alles in de loop van deccennia was voorbereid na dat WOII aan een einde kwam.

Het is eerder gebeurd, Het zal nu weer gebeuren en het zal opnieuw gaan gebeuren omdat het al door de geschiedenis als een vaststaand gegeven is omschreven wat is geweest, wat nu is en wat er komen zal.

U kunt er vergif op innemen! dat mijn donkere negatieve verhaal niet zulke onzin betreft dan dat het nu lijkt weergegeven, U Kunt er op rekenen dat ingeschat op de huidige geschiedvorming en de verdere elementen van keuzes en mogelijkheden geheid tot 27 miljoen doden zal gaan leiden en dat er een wonder moet gebeuren wil deze duistere toekomst alsnog op het nippertje worden afgewend!

Mason1307


Kinderen door geldgebrek vaak buitenspel (Welkom in de bureaucratische maatschappij die Nederland heet!)

10:02, 12/5/2009 .. 0 comments .. Link
DEN HAAG -  Ongeveer een half miljoen van de 2,5 miljoen Nederlandse kinderen tussen de 5 en 18 jaar maken geen deel uit van sportclubs of culturele activiteiten. In veel gevallen komt dat omdat er geen geld voor is. Dat blijkt uit een rapport dat het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) dinsdag presenteert.

Het rapport 'Kunnen alle kinderen meedoen?' laat een verband zien tussen armoede en sociale deelname van kinderen.


Als voormalig intermediair van een redelijk bekende leerstichting heb ik genoeg schrijnende situaties meegemaakt waar ouders van gezinnen geen cent hebben te makken omdat deze mensen in de problemen zijn geraakt door de enorme lastendruk die veel te hoog is in Nederland.

Er zijn ontzettend veel kinderen die niet mee kunnen doen op een sportclub en culturele activiteiten omdat de ouders het geld niet hebben om die kinderen aan dergelijke activiteiten te laten deelnemen.

Het grote probleem is dat als je bij de sociale dienst gaat praten om die mensen in nood te helpen dat het bureaucratische geharrewar pas begint en 9 van de 10 keer een uitkering of aanvullende uitkering niet zal worden verstrekt omdat al die gezinnen met financiële problemen zeer vaak gescheiden ouders zijn en de kinderen daar praktisch automatisch de dupe van zijn.

Niet iedere burger is in staat om de financiële zaken goed op orde te stellen omdat er enorm veel mensen zijn die niet met geld om kunnen gaan en er niet naar wordt gekeken hoe die mensen het best uit de problemen kunnen worden gehouden door er financiële begeleiding bij te betrekken die alles in de gaten  kan houden wanneer de gevarenzone op financiëël  gebied de kop op dreigt te steken.

Nederland krijgt onherroepelijk steeds meer grote armoede omdat we een overheid hebben die zelf aan het graaien is en daarmee de burger benadeeld omdat er grote prestigieuze projecten moeten worden gerealiseerd die totaal geen toevoeging hebben en de burger jaarlijks kapitalen kost omdat er een politiek beleid wordt gevoerd die letterlijk en figuurlijk lak heeft aan de feiten dat er armoede onder de bevolking is wat grondig zou moeten worden aangepakt.

Zolang Hulp instanties een bureaucratische arrogante instelling blijven houden dat de burger zich zelf maar moet bedruipen en de burger wordt tegengewerkt door de regelgeving en ambtenaren die een schrikbewind voeren door hun arogante diktatuur instelling om de burger in financiele nood van het kastje naar de muur te blijven sturen zal er absoluut niets veranderen en zal de armoede onder de bevolking alleen maar drastisch blijven toenemen.

Ooit was Nederland bekend als een sociaal land waar alles goed was geregeld mocht het even minder goed gaan op financiéel en sociaal gebied, tegenwoordig is het sociale er vanaf en wordt er tot op het schandalige af met twee maten gemeten door de overheid.

De Nederlandse Overheid is daarbij ook bewust bezig met het legaal discrimineren omdat veel autochtonen buiten de boot vallen qua hulp terwijl er zeer veel probleem immigranten die Nederland terroriseren met hun geweldadige straatcultuur wel alle steun en support krijgen en allerlei vormen van sociale hulp krijgen terwijl dit soort lui hier niets hebben te zoeken, de ruif leegvreten en profiteren van sociale potjes waar men geen enkel recht op heeft omdat men nooit een bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse Maatschappij en alleen maar problemen veroorzaakt die de burger al jarenlang bakken met geld kost die in een grote bodemloze put verdwijnen.

Uiteraard mag ik de waarheid niet zeggen omdat er genoeg linkse lui zijn die gelijk fel beginnen te protesteren dat er geen kritiek mag worden gegeven op de buitenlandse medemens die deel maken van deze mislukte multiculturele maatschappij.

Kortom aan al dit soort kritieken heb ik als autoochtone Nederlander mooi maling, omdat ik als hulpverlener genoeg zie gebeuren wat bevestiging geeft dat de Nederlandse Overheid met het sociale beleid puur bezig is met volksverlakkerij omdat we in een sociale schijn maatschappij leven waarvan het complete beleid zo krom is zal de ziekte.

Dat er veel kinderen en ook volwassenen buiten de boot vallen in het maatschappelijk economische systeem is te danken aan al die gepasseerde politci die het land onherstelbaar hebben veziekt door van alles en nog wat binnen te halen en daarmee Nederland praktisch uit handen hebben gegeven.

Nederland is tegenwoordig niet sociaal ingesteld puur omdat het een huftermaatschappij is geworden waar iedereen maar voor zichzelf moet zorgen omdat het sociale vangnet is vernietigd door verkeerde politici en ambtenaren die de afgelopen jaren met totale incompetentie alles grondig hebben verziekt met hun krankzinnige beleid en de politieke idealen die enorme puinhopen hebben veroorzaak in het kleine bananenlandje wat ooit het sociale Nederland is geweest!

Dat zijn de feiten, echter zijn er genoeg linkse burgers en politici die geen idee hebben dat de realiteit  heel anders is in deze tijd omdat men niet actief in de maatschappij betrokken is om te weten hoe schrijnend het er kan toe gaan bij gigantisch veel gezinnen die onzichtbaar blijven voor de maatschappij .
Er wordt constant geld opgehaald voor de derde wereld, er zijn talloze inzamelingsacties voor om de wereldwijde armoede te bestrijden, echter is het zo krom als de pest dat er hier in eigen land geen aandacht of inzamelingsacties bij de media wordt getoond zodat hier de aandacht aan wordt gevestigd dat er in Nederland genoeg onzichtbare armoede is waar op geen enkele wijze actie wordt ondernomen om dit probleem goed in kaart te brengen dat duidelijk is dat de politiek in slaap is gevallen en dringend eens actie moet ondernemen om het grote maatschappelijke armoede probleem te erkennen.

Zolang men in de tweede kamer volhoud dat er in Nederland geen armoede heerst, dan zal er niets veranderen en blijft de burger onterecht in de veronderstelling dat de armoede in dit land geen prioriteit heeft om het grondig onder de loep te nemen en de problematiek  naar inzicht aan te pakken

Mason1307


Reden ziekenhuisopname Jay Leno Bekend (Deze man maakt grapjes ten koste van zwakkeren)

18:52, 2/5/2009 .. 0 comments .. Link
van onze redactie
AMSTERDAM -  Jay Leno werd vorige week opgenomen in het ziekenhuis omdat hij uitgeput was. "Uitputting is een veel voorkomende aandoening onder rijke lui. Arme mensen die werken schijnen daar geen last van te hebben", grapte de presentator tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

De 58-jarige Leno heeft een druk leven. Zo presenteert hij dagelijks de Tonight Show, schrijft hij columns en staat hij op het podium met een stand-upshow.

Vorige week werd de presentator in het ziekenhuis opgenomen met 39,5 graden koorts. Het was de eerste keer in zeventien jaar dat hij niet in staat was om de Tonight Show te presenteren. Twee dagen later mocht Leno zijn ziekenhuisbed verlaten en ging hij weer aan het werk. De komiek vertelde zijn publiek niet wat er nou precies met hem aan de hand was, maar ging helemaal los met grappen. "Wat er volgens mij is gebeurd, is dat ik een rauw varken heb gegeten die een vriend had meegenomen uit Mexico."


Wat is Jay Leno toch een enorme lolbroek met zijn grapjes die ten koste gaan van mensen die minder zijn toebedeeld of van nature zwakker zijn door gezondheidsredenen etc.

Jay Leno maakt de misselijke grap dat arme mensen geen last van uitputtingsverschijnselen hebben omdat hard werkende rijkelui kennelijk hier alleen mee in aanraking schijnen te komen omdat ze 24 uur per dag met hun leven bezig zijn en zich over de kop werken om nog meer geld te verdienen.


Feitelijk is de grap van Jay Leno een misselijke grap die feitelijk geheel op pure onzin is gebaseerd omdat er genoeg arme mensen zijn die zich over de kop werken om hun gezinnen te onderhouden en de kosten  te kunnen betalen omdat hun maandelijke inkomsten zo laag zijn dat men dubbel zo hard moet werken om zichzelf in stand te kunnen houden.

Jay Leno mag dan wel een rijk man zijn die zijn TV Shows maakt en daar hard voor werkt, echter is de man niet zo intelligent als hij wil doen geloven bij het publiek, omdat het soort grapjes wat hij maakt net even te doorzichtig is om op een irritante wijze te vertellen dat mensen die armoede kennen kennelijk te lui zijn om te werken en daarom nooit uitgepuut zouden kunnen raken!

De presentator zou zich vreselijk diep moeten schamen om deze idiote grap die echt te ver gegaan is en nog flink beledigend is voor hardewerkers die het minder goed hebben ondanks men het niet heel erg rijk hebben door dat het financieel minder verdient waar men mee bezig is.

Als deze presentator enige intelligentie zou kennen dan zou hij zijn grap meteen terugnemen en zijn verontschuldigen aanbieden dat hij zonder opzettelijke bedoelingen mensen heeft gekwetst door deze bijzonder domme arrogante grap te maken die puur op een verdwaasde tunnelvisie is gebaseerd dat arme mensen alleen maar lui zijn en de hele dag op hun krent zouden zitten!

Het is alles behalve de waarheid dat arme mensen lui zijn, er zijn altijd uitzonderingen die de regel bevestigen, echter zou de presentator zijn hersens moeten gebruiken dat hij onzin verspreid met zijn schijt lollige grappen waarmee deze man de plank goed mis slaat met zijn uitlatingen die in een hypocrite uitspraak als irriterend overkomen!

Kennelijk is Jay Leno een enorme fan van zijn eigen domme vorm van humor, en is het goed op te maken dat de man in kwestie zelf niet de meest intullectuele intelligentie heerft door tot domme uitspraken te komen en die te uiten als een "Leuk" grapje, die niet zo leuk overkomt voor al die mensen die arm zijn en niet lui zijn omdat ze keihard werken zonder daar een enorm goed betaald loon voor te krijgen.

Jay Leno, het is een typische egotripper die beter eerst zelf kan ervaren wat armoede is alvorens domme grappen te maken richting het publiek die totaal nergens op slaan.

Mason1307 
Reason hospitalization Jay Leno Known (This man makes jokes at the expense of the weak)
18:52, 2/5/2009 .. 0 comments .. Link
our editors
AMSTERDAM - Jay Leno was last week in the hospital because he was exhausted. "Exhaustion is a common disease among rich people. Poor people who work there do not seem to have experienced", joked the presenter at the American magazine People.

The 58-year-old Leno has a busy life. If he presents a daily basis the Tonight Show, he writes columns and left the stage with a stand-upshow.

Last week was the presenter in the hospital with fever 39.5 degrees. It was the first time in seventeen years that he was unable to present the Tonight Show. Two days later Leno was his hospital bed he left and went back to work. The comedian told his audience what exactly he was to hand, but was completely independent with jokes. "What I think happened is that I have eaten raw pork that a friend had brought from Mexico."

Sources: De Telegraaf

What's Jay Leno is a huge funmaker with his jokes at the expense of those less allocated or naturally weakened by ill health etc.

Jay Leno, the sick joke that poor people do not suffer from depletion phenomena, because hard-working rich apparently only in contact with because they seem to 24 hours per day with their lives are on the head and work more to earn money .

In fact, the joke on Jay Leno a sick joke that is actually entirely based on pure nonsense because there are enough poor people who work on the head for their families to maintain and the cost to pay because their monthly income so low that must work twice as hard to self-condition.

Jay Leno may be a rich man who makes his TV shows and hard work, but the man is not as smart as he wants to believe in the public, because the kind of jokes that he is just too transparent to an annoying way to tell that people who know poverty obviously too lazy to work and never could get exhausted!

The presenter would be terribly deep shame for that really stupid joke gone too far and is still quite offensive to hard workers who have less well despite it is not very rich have the financial where it is less busy.

If the presenter any intelligence would know it would be a joke right back and offering his apologies that he no deliberate intentions people hurt by this extremely arrogant stupid joke that could be purely a besotted tunnel vision is that poor people are just lazy and all day on their currant would be!

It is everything but the truth that poor people are lazy, there are always exceptions that confirm the rule, however, the presenter should use his brain that he spread his crap shit funny jokes that this good man the board wrong turn with his remarks that a hypocrite ruling over irritating!

Apparently Jay Leno is a huge fan of his own stupid kind of humor, and it is good to make the man in question itself is not the most intullectuele intelligence heerft until stupid decisions and to express that as a "Fun" joke which is not so much for all those people who are poor and lazy because they work hard without being paid a huge wage for it.

Jay Leno, it's a typical first egotripper more can experience poverty before stupid jokes to make towards the public which is totally unfounded store.

Mason1307


Dader Koninginnendagdrama overleden

09:01, 1/5/2009 .. 0 comments .. Link
APELDOORN -  Karst T., de de man die gisteren in Apeldoorn het drama veroorzaakte, is vannacht aan zijn verwondingen overleden.

Het dodental van het drama komt daarmee op zes. De 38-jarige inwoner van Huissen werd donderdag geopereerd. Hij overleed vannacht in het ziekenhuis aan zijn verwondingen, meldt de NOS op basis van vertrouwelijke bronnen. De politie kent zijn motief niet en beschikt alleen over zijn verklaring van vlak na het incident. Daarbij stelde hij dat zijn actie was gericht tegen het Koninklijk Huis.

Twaalf mensen raakten gewond, waarvan vier zeer ernstig. De gewonden zijn volgens burgemeester Fred de Graaf van Apeldoorn drie kinderen (9, 15 en 16 jaar), zes mannen en vier vrouwen. Bij de gewonden gaat het volgens De Graaf om kneuzingen, botbreuken, hersen- en schedelletsel. De later overleden vijfde persoon was volgens woordvoerster Marjon Antoons van het Lukas-ziekenhuis in Apeldoorn een van de gewonden.

De verdachte was niet bekend bij politie, justitie of de inlichtingendienst AIVD. Donderdag deed de politie huiszoeking in zijn woning in Huissen, hoofdofficier L. Goossens kon nog geen mededelingen doen over de resultaten daarvan. De man wordt verdacht van een aanslag op leden van het Koninklijk Huis en moord, dan wel doodslag. „Op het eerste staat dertig jaar”, aldus Goossens.

Justitie heeft vier locaties aangemerkt als plaats-delict. Een van die vier is de hoek van de Boslaan/Jachtlaan. Daar kreeg de verdachte eerder op donderdagmorgen een stopteken, dat hij opvolgde. Goossens: „De andere drie zijn de plaats waar hij door de afzetting brak, de plek waar hij op het monument botste en zijn woning.”

De Nationale Recherche doet onderzoek naar de gebeurtenis en de toedracht. Ook wordt onderzocht of er eventueel anderen betrokken zijn bij de aanslag. Vooralsnog zijn daar geen aanwijzingen voor.

De verdachte reed donderdagmiddag rond 12.00 uur tijdens de koninginnedagviering in Apeldoorn dwars door de mensenmenigte heen richting de open bus waarin de koninklijke familie werd vervoerd. De auto miste de bus en kwam tot stilstand tegen het monument 'De Naald' op de kruising van de Loolaan en de Jachtlaan. De verdachte is ter plaatste aangehouden en is vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis.

Bij de doorzoeking van de woning van de verdachte zijn geen wapens, explosieven of aanwijzingen in de richting van meer verdachten aangetroffen.

Bron Vermelding: De Telegraaf


Nu de dader vannacht aan zijn verwondingen is overleden erg lastig om zijn motivatie boven tafel te krijgen waarom deze man in zijn zwarte Suzuki  tot zijn fatale daad kwam en wat er eerder voorgevallen is dat hij compleet is doorgedraaid en 5 doden op zijn geweten heeft.

Het is verschrikkelijk voor slachtoffers en nabestaanden dat al deze mensen wellicht nooit geen antwoord zullen krijgen waarom deze fatale dag heeft plaatsgevonden en op de eerste plaats waarom er onschuldige mensen op een gruwelijke wijze zijn omgekomen zonder dat deze iets met de persoonlijke problematiek van de dader hadden te maken en toch het slachtoffer zijn geworden.

Dat de dader vannacht is overleden aan zijn verwondingen kent 2 kanten, één dat de dader nu geen mensen meer kwaad kan doen, twee het is jammer omdat de dader niet meer verhoord kan worden waarom hij tot zijn daad is gekomen en 5 onschuldige mensen het graf heeft ingejaagd.

De andere kant van het verhaal had wellicht voor politie en justitie ook een zeer kritieke vorm van informatie kunnen geven als de dader had kunnen toelichten wat hem bewogen heeft, wat er is voorgevallen en wat de doorslag is geweest om zijn actie ten uitvoer te brengen!

Hoe dan ook de dader had tot levenslang veroordeeld geworden als hij het had overleeft, dit zou niet meer dan terecht zijn geweest omdat hij slachtoffers op zijn geweten heeft van wie de levens voorgoed zijn verminkt of helemaal zijn weggenomen.

Het feit dat gisteren zich een ramp heeft voltrokken op koninginnen dag heeft in heel Nederland een gigantische impact gegeven die iedereen heftig heeft laten schrikken.

Mason1307


Beer is getuige bruidegom (Hoe naiŽf kunnen mensen zijn?)

11:25, 29/4/2009 .. 0 comments .. Link
AMSTERDAM - 
Casey Anderson heeft een bijzondere getuige bij zijn huwelijk: een bruine grizzlybeer.

Anderson (33) is getrouwd met Hollywoodactrice Missi Pyle (36). De twee leerden elkaar kennen op de filmset van 'Pretty Ugly People'. In die film speelden Missi en beer Brutus een rol.

Brutus werd in 2002 geboren in gevangenschap en met de hand gevoed door Anderson. De twee werden samen zo 'close' dat Anderson besloot hem als getuige te nemen.

"Brutus heeft nooit in het wild kunnen leven, dat had hij niet gered. Ik heb een verblijf voor hem en andere grizzlyberen gebouwd zodat ze in ieder geval door konden leven", zegt Anderson. Hij maakt vaak lange wandelingen met zijn "beste vriend". Ook zwemmen ze samen. Anderson leerde Brutus hoe hij vis moet vangen. "Ik ben een soort van vader voor hem." Met de andere beren stoeit Brutus vrij ruig maar bij Anderson is hij heel rustig.

De beren leven in het Montana Grizzly Encounter vlakbij Yellowstone National Park. Normaal zijn grizzlyberen erg gevaarlijk!


Het is een dwaze domme veronderstelling dat een Grizzly beer die in  gevangenschap is geboren dat deze ongevaarlijk zou zijn voor mensen. Toch zijn er van die dwazen die zoals in dit bericht hun beer getuige laten zijn bij het huwelijk en daar een groot gevaar mee vormen voor al de aanwezige gasten die bij de bruiloft aanwezig waren.

het is onbegrijpelijk dat er mensen zijn die zich totaal niet beseffen dat een Grizzly alles behalve een schattig knuffel beertje is die met één klap de kop van een paard zijn romp slaat en dus al helemaal dodelijk is als Meneer Beer met zijn onvoorspelbare karakter ineens fataal uithaalt omdat het van te voren niet zichtbaar is als de beer boos is of zich ergens aan irriteert.

Grizzly beren zijn dan ook geen dieren om te houden! Beren mogen dan wel vertederend overkomen voor het oog en het menselijke emotionele gevoel, echter is de waarheid even iets anders in de realiteit en blijft het flink oppassen geblazen met dit soort wilde dieren omdat ze levensgevaarlijk zijn en je echt niet wil ervaren als die beer de kop van je romp scheid en dag kan zeggen met je handje omdat je dan hartstikke morsdood bent zonder dat er redding mogelijk is om het hoofd er weer aan te naaien.

Grizzly,s leven in de vrije natuur waar ze ook thuishoren!  Het feit dat de mens zich weer eens met de natuur bemoeid en die beren in gevangenschap houden is geen goede zaak omdat deze dieren gewoon niet in gevangenschap horen te leven.

Hoeveel beren zijn er niet gevangen genomen? Hoeveel zijn er al niet mishandeld en zonder enige vorm van medeleven afgemaakt omdat ze niet bruikbaar meer waren voor circus acts om mensen te vermaken en anders juist afgemaakt werden om hun beren vacht?

De mens leert in feite helemaal niets van zijn eigen geschiedenis, en heeft daarom al geen enkele vorm van respect voor de dierenwereld ondanks er genoeg goede mensen zijn die voor het dierenleed opkomen.

Voor deze Casey Anderson is het te hopen dat hij zich gaat beseffen dat hij het lot aan het tarten is door deze beer als een onschuldige knuffelbeer te beschouwen, Er komt een moment dat deze meneer Anderson de tol gaat betalen voor zijn domme naiëve veronderstelling omdat hij zijn leven gaat betalen als de beer zijn ware wilde gevaarlijke karaktertrekken gaat tonen.

Dan is waarschijnlijk al te laat en wordt de beer gegarandeerd het slachoffer van dit dwaze figuur omdat die zijn kop er af heeft geslagen, of dat dezelfde Anderson met ernstige verwondingen in het ziekenhuis terecht komt die nooit meer helemaal goed zullen herstellen omdat zijn knuffelbeer toch niet zo schattig was dan hij dacht in zijn onschuldige naiviteit dat de beer niet gevaarlijk zou zijn.

De kans dat dit een keer zal gaan gebeuren is vrijwel onafwendbaar!

Gepubliceerd door: Mason1307

'Gevaarlijke lieden langer achter tralies' PVV: Voer forse minimumstraf in (eindelijk heeft er iemand een goed punt)

06:18, 27/4/2009 .. 0 comments .. Link
PVV: Voer forse minimumstraf in
door Dennis Naaktgeboren

DEN HAAG, maandag -  Taakstraffen moeten vrijwel volledig worden verbannen. De invoering van forse minimumstraffen moet voorkomen dat rechters 'straatterroristen' en criminelen met lage straffen laten wegkomen.

Dat vindt de PVV, die vandaag een wetsvoorstel voorlegt aan de Raad van State om de strafwetgeving in ons land grondig te herzien. De partij van Geert Wilders wil niet alleen minimumstraffen invoeren, maar ook de bestaande maximumstraffen fors ophogen. "We moeten de rechters corrigeren, zodat straffen weer een afschrikwekkende werking krijgen", aldus PVV-Kamerlid Raymond de Roon. "De overlast en criminaliteit moet veel sneller en veel harder worden teruggedrongen dan het kabinet wil. Het roer moet drastisch om. Een taakstraf is geen straf en de gevangenisstraffen zijn vaak te kort."

De partij wil dat 'straatterroristen' die zich schuldig maken aan openlijke geweldpleging minimaal een jaar achter de tralies verdwijnen. Bij het tweede vergrijp verdubbelt de straf en de volgende keer wacht een straf van 4,5 jaar. Wat de partij betreft hoeft het OM niet langer te bewijzen wie een steen heeft gegooid of een bushokje heeft vernield, maar is de hele groep voor de gevolgen aansprakelijk.

Ook de straffen voor andere misdrijven gaan in het wetsvoorstel fors omhoog. Zo komt op moord minimaal twintig jaar en maximaal zestig jaar gevangenisstraf te staan en op verkrachting minimaal tien jaar en maximaal dertig jaar onvoorwaardelijk. Op het ontdoen van een lijk zou een minimumstraf van tien jaar komen, nu is het maximum slechts twee jaar. De oud-officier van justitie wil ook af van de 'kwantumkorting' voor misdadigers die in één keer voor meerdere delicten veroordeeld worden. Bovendien worden de minimumstraffen hoger naarmate iemand al eerder in de fout is gegaan.

Bron: Telegraaf

Ondanks dat er een aantal grote gevaren aan vast kleven als de PVV aan de macht zou komen word er met deze berichtgeving een zeer sterk punt gemaakt om gevaarlijke lieden veel langer achter de tralies vast te houden.

De strafmaat is in Nederland veel te soft en te laag, een moordenaar krijgt ten hoogste 20 jaar gevangenisstraf en bij goed gedrag komen moordenaars negen van de tien keer al een aantal jaren eerder vrij dan de straf die is opgelegen.

Hoeveel nabestaanden zijn er intussen niet die hun dierbaren zijn verloren om dat dezen zijn vermoord door moordenaars die slechts met lage straffen zijn veroordeeld en daar mee wegkomen?

Dan nog maar niet over al dat straat tuig te spreken wat de burger terroriseert waar Politie en Justitie niet eens tegen op durven te treden omdat men deze lui gewoon door laat gaan omdat men niets mag doen om de veiligheid van de burger te beschermen?

Uiteraard hebben we het dan nog niet over inbrekers, pedofielen en andere gevaarlijke lui die veel te lage veroordelingen krijgen nadat ze zijn gearresteerd omdat er strafbare feiten zijn gepleegd en al weer veel te snel op vrije voeten worden gesteld omdat foute hulpverleners op geiten wollen sokken veel te snel concluderen dat er geen herhaling van nieuwe delicten zal plaats vinden!

Ook hier is het opnieuw 9 van de 10 keer dat criminelen die op vrije voeten zijn gekomen na hun gevangenisstraf dat ze opnieuw in herhaling vallen, net zoals al die TBS veroordeelden die tijdens hun weekendverlof constant ontsnappen en opnieuw strafbare feiten plegen terwijl hun straf nog niet eens is uitgezeten en er een hoop lieden tussen zitten die feitelijk nooit meer op vrije voeten zouden moeten kunnen komen omdat die levensgevaarlijk zijn omdat deze figuren ongeneselijk ziek zijn.

Het feit dat Politie en Justitie nu alleen de hardwerkende burger aanpakt door parkeer boetes en snelheid overtredingen uit te delen is duidelijk een zorgelijk signaal dat het aanpakken van de zware criminaliteit geen enkele prioriteit meer heeft omdat er geld nodig is om de schatkist te vullen en de burger op alle mogelijke manieren een poot wordt uitgerukt en er van maatschappelijke veiligheid geen enkele sprake meer is omdat de wetgeving ook nog eens flink is verkracht.

De wetgeving is compleet verkracht omdat de overheid met een corrupte instelling de criminaliteit de handen boven het hoofd houd zodat zware criminelen er met veel te lichte straffen vanaf komen.

De wereld van Advocaten stikt van de witteboord criminelen die niet vies zijn om van bloedgeld flink te verdienen en om levensgevaarlijke lieden te verdedigen alsof het om onschuldige mensen gaat die nooit een vlieg kwaad hebben gedaan terwijl het om het grootste tuig gaat wat tot grote frustrratie van de burgerij nog ergelijker is dat complete maffia bendes vrij worden gepleit en het tot veroordelingen komt dat de strafmaat zo belachelijk laag is dat er geen enkele sprake is van forse straffen uitdelen omdat de veroordeelde zware crimineel weer op vrije voeten is voor iedereen het weet.

De tijd is al zeer lang aangebroken dat er door het justitiele systeem eens flink de bezem doorheen moet worden gehaald om corrupte en incompetente rechters, advocaten en andere lui die namens het gerechtelijke gezag optreden dat daar eens een flinke zuivering wordt gehouden zodat de rotte appels uit de mand worden gehaald en eens flink door de mangel worden gehaald zodat er weer goede rechters en advocaten worden aangesteld die flink meer capabel zijn om criminele delicten veel harder aan te pakken door de straffen zo hoog te maken dat het een schrikbeeld wordt dat criminaliteit keihard zal worden aangepakt en het afgelopen is met de veel te softe criminaliteits bestrijding.

Het is zowieso tijd dat er in zijn geheel grote veranderingen gaan komen in de wetgeving en de Nederlandse Politiek die sinds heel wat jaren op een struisvogel politiek is geworden omdat er incomptente bestuurders zijn die niet in staat zijn om de binnenlandse problematiek aan te pakken omdat het de laatste jaren een enorme afschuifcultuur is geworden die goed word betaald maar weinig concrete aanpak oplevert om van de Nederlandse Maatschappij weer veilig en sociaal te maken.

De normen en waarden zijn ook volkomen in mist op gegaan, dit is niet alleen zo bij de jeugd zo, de hufter cultuur is bij jong en oud volkomen doorgeslagen en zorgt er voor dat de Nederlandse Maatschappij onleefbaar is geworden omdat iedereen met zichzelf bezig is in plaats dat het sociale gemeenschappelijke verantwoordelijkheids gevoel nog enige vorm van waarde heeft.

Als Burger en Overheid zijn we met zijn allen verantwoordelijk voor het opvoeden van onze jeugd, echter zijn er tegenwoordig slechts nog maar sleutel kinderen en ontspoorde jongeren die zich bezighouden met criminele feiten en jeugdbendes die de maatschappij terrorisere op allerlei manieren die totaal onaanvaardbaar zijn dat het zo ver is gekomen dat overheid en burgerij het zo ver hebben laten komen zonder dat  we met zijn allen voortijdig hebben ingegrepen om te voorkomen dat dit huidige jeugdbeeld is gaan domineren in deze tijd.

Zo zijn er nog veel meer zaken die niet deugen zoals Gezondheidszorg, Belastingdruk en is er veel mis bij het immigranten beleid omdat er ontzettend veel criminelen binnen zijn gehaald die zich hier fulltime met criminaliteit bezighouden zonder dat deze lui bij veroordelingen zonder pardon Nederland uit worden gezet omdat deze lui zich niet willen aanpassen terwijl ze te gast zijn in het veel te sociale Nederland die iedereen maar binnenhaald zonder daar strikte voorwaarden aan te verbinden.

Ongetwijfeld zullen er heel wat mensen zijn die wel weer iets aan te merken hebben op dit artikel op deze blog omdat men het schandalig is dat er over deze onderwerpen wordt geschreven en er de nodige hufterige reacties op zullen volgen dat het hier om idiote argumenten gaat die nergens op slaan.

Echter is het wel degelijk gebaseerd op argumenten die een zeer cruciale rol spelen in de maatschappij die een grote kern van waarheid betreffen omdat er mee een signaal wordt afgegeven dat de Nederlandse Samenleving ernstig ziek is en dat we allemaal zullen moeten ontwaken wil massaal het besef er komen dat Nederland enorme maatschappelijke problemen kent die geen snelle oplossing te bieden heeft op een korte termijn aanpak.

Er is een zeer lange termijn visie nodig om de problematiek in Nederland grondig aan te pakken omdat er deccenia nodig zullen zijn om alle puinhopen van de afgelopen deccenna bij de hoorns te vatten en daarmee structureel alles vanaf de grond weer opnieuw op te bouwen en aan te pakken om Nederland weer een gezonde structurele maatschappij te bieden die veligheid en een behoorlijk landsbestuur kan geven zonder dat de afstand tussen burger en overheid steeds groter wordt.

Mason1307Paul de Leeuw wil homotalkshow maken (dit is nu pure provocatie die veel te ver gaat!)

15:53, 26/4/2009 .. 0 comments .. Link
Paul de Leeuw wil homotalkshow maken
van onze redactie

AMSTERDAM -  Paul de Leeuw geniet momenteel met zijn hele gezin van een welverdiende vakantie in Marbella. Maar zelfs daar kan de creatief directeur van EVA media zijn werk niet loslaten. Zo laat hij zijn Hyvesvrienden weten dat hij een homotalkshow wel ziet zitten.

"Het rare is dat ik steeds maar denk dat er een echte homotalkshow moet komen op tv. Gewoon een aantal homosexuele mannen die praten over de dingen die spelen", aldus De Leeuw. "Ook omdat we toch al meerdere keren worden opgeschrikt over het feit dat homosexualiteit steeds moeilijker weer geaccepteerd wordt door onze nieuwe culturen en ook door de jongeren die toch iets meer conservatiever worden of zijn..."

Volgens RTL Boulevard weet Paul al precies wie hij aan het woord wil laten in zijn programma: Erwin Olaf, Hans Kesting, Frits Huffnagel, Jamai, Jeroen Kijk in de Vegte, Peter van der Vorst, Hans van Maanen, Rick van de Westelaken en Cornald Maas
van onze redactie


Het is onduidelijk wat Paul de Leeuw wil bereiken door een homo talkshow op de buis te willen brengen? Als populaire TV presentator doet de Leeuw afbreuk aan zichzelf door met dit soort krankzinnige provocerende ideeën te komen die enorm veel ergernis oplevert bij het publiek.

Het verschijnen van het telegraaf bericht en de uitspraken die de Leeuw doet om een Homo Talkshow op het beeldscherm te brengen is het toppunt van provocatie en een veroorzaker van een enorme ergernis die een negatieve invloed uitoefent op de homowereld die onterecht is omdat de Leeuw het weer eens niet kan laten om zijn geaardheid voor het publiek te promoten. (en nu weet iedereen het onderhand wel, laat die Talk Show er niet komen om verdere ergernissen te voorkomen)

Laat het duidelijk zijn dat het een groot goed is dat de homo beweging als volwaardige mensen dienen te worden beschouwd, het is te gek voor woorden dat mannen die homo zijn worden veroordeeld omdat ze zijn zoals ze zijn omdat ze een andere seksuele voorkeur hebben.

Er zijn genoeg mensen die homo zijn waar niemand geen problemen mee hebben omdat het normale mensen zijn die niet lopen te pronken dat ze homoseksueel zijn en het al helemaal niet opzoeken om iedereen te provoceren dat men homo is. (iemand die homoseksueel is net zo menswaardig als iemand die hetro sexueel geaard is, het is krankzinnig dat er uberhaüpt vooroordelen bestaan over homo seksuele mensen die nergens voor gekozen hebben en zo geboren zijn toen ze ter aarde kwamen.

Het is typerend dat het altijd weer van die rel nichten zijn die het publiek willen opdringen dat ze homo zijn en daarmee constant de grens proberen te verleggen om nog meer aandacht aan de homo beweging te vragen wat tot op zekere hoogte zeer zal gaan irriteren bij het publiek om de reden dat het provoceren veel te ver doorslaat en tot wrijving zal komen die onterechte oordelen gaat geven.

Ik heb regelmatig de shows van de Leeuw op tv gezien, het is enorm storend dat deze presentator met zijn provocerende gedrag iedereen wil laten zien dat hij een andere sekuele keuze heeft waarmee hij het tv publiek regelmatig lastig valt op irriterende wijze.

Dat de Leeuw een andere geaardheid heeft dat moet hij verder zelf weten, er is niemand die hem daar op zal veroordelen of aanvallen, echter met het provocerende gedrag wat hij met grote regelmaat vertoond is het niet vreemd dat het vooroordelen en negatieve reacties oplevert omdat niet iedereen het kan waarderen waar de Leeuw mee bezig is.

Wat is de toevoeging van een Homo Talkshow?  Waarom moet het zo nodig op de beeldbuis worden uitgezonden? en vooral is de vraag waarom moet het publiek worden lastig worden gevallen met dit soort tv shows waar niemand op zit te wachten?. Dit soort shows werkt enorm veel irritatie omdat het echt niet door de beugel kan omdat er grenzen mee worden overschreden die niet als zoete koek worden geaccepteerd.

Er zijn grenzen, dit zal ongetwijfeld  voor de homo wereld ook vast zo zijn dat ideeën zoals een Homo Talkshow wat Paul de Leeuw nu door zijn media provocatie probeert tot stand te brengen dat het geen goed idee is om dit soort shows te gaan maken omdat het tot massale ergernis gaat concluderen omdat een zeer groot gedeelte van het TV kijkend publiek niet zit te wachten op dit soort krankzinnige TV programma,s die geen enkele toevoeging bieden op de televisie en dan ook verboden dienen te worden om te voorkomen dat homo,hetro en welke invloed gaat domineren op de beeldbuis.

Mason1307


{ Last Page } { Page 1 of 2 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

'Presentatoren kunnen salariscode ontlopen' (En reken er maar op dat ze dat doen!)
Cohen: 'Politie mag werven in moskee' (Cohen support de Nederlandse weg met ons mentaliteit!)
Cramer: Toch hoger tarief Kadaster (Ondanks niemand het wil drukt ze toch haar eigen zin door)
'Hosselende' ambtenaar ontslagen (VPRO en Overheid vallen door de mand)
Jacht op zorgpremies geopend (Correctie de jacht wordt op de burger geopend)

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer