Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Gebruik van matrasbeschermer Home | Profile | Archives | Friends
Om langdurig van een matras gebruik te kunnen maken heeft u de matrasbeschermer nodig. Daarmee voorkomt u de indringing van ongewenste stoffen zodat het langer meegaat.

Matrasonderleggers voor stabiel slapen17/11/2013

Bescherming voor matras: matrasonderleggers

 

Gebruik de latex met noppen uitgevoerde matrasonderleggers zodat u stabiel kunt slapen en de kwaliteit van het matras langdurig goed houdt. Het matras komt namelijk in beweging indien de tussenlaag niet wordt toegepast. Door toepassing van een ruwe overgangslaag kunt u vermijden dat het matras aan de onderkant gaat slijten, oftewel u kunt langdurig van het relatief duurdere matras gebruik maken. Leg ook de matrasonderlegger tussen het matras en de lattenbodem zodat u duurzaam van een prachtig matras kunt genieten. Wat houden matrasonderleggers verder in, hoe wordt het toegepast en welke voordelen heeft u daarbij?


Ruwe overgang door latex noppen


De matrasonderleggers zijn uitgevoerd in latex waarbij ook noppen zijn toegepast. Het latex aan de ene kant zorgen voor een ruwe overgang naar de lattenbodem als ook het matras waardoor een stroeve verbinding wordt gemaakt. Oftewel bij beweging zorgt het latex ervoor dat het matras niet in beweging komt zodat het matras netjes op de juiste plek blijft liggen. Daarnaast zorgen de noppen er aanvullend voor dat de mate van stroefheid extra wordt vergroot. Zodoende kan een stabiele slaapplek worden gerealiseerd waardoor het matras langer kan meegaan. Het voorkomt namelijk dat slijtageplekken ontstaan en dus wordt het matras door gebruik van  matrasonderleggers behouden. Pas dus altijd de latex met noppen laag toe zodat u uiteindelijk op de totale kosten bespaart.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer