Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Matrassen

Matrassen

Posted on 27/11/2012 at 12:41

Matrassen kopen is een hele zoektocht. Tenminste voor de mensen die weinig kennis hebben van matrassen. Daarom hebben we hieronder een overzichtje gemaakt van de verschillende soorten materialen waarvan matrassen gemaakt worden.

De meest voorkomende matrassen zijn koudschuim matrassen, pocketvering matrassen, latex matrassen en polyether matrassen.

Matrassen zijn verkrijgbaar in veel soorten en maten, de meest voorkomende afmeting in Nederland is 90x200 cm en voor een tweepersoonsmatras is dat 140x200 cm.

Tegenwoordig worden veel matrassen ook online aangeboden, dus u kunt uw matras ook direct bij u thuis laten bezorgen. Een voorbeeld van zo'n matrassen online aanbieder is Matrasfabriek.nl. Deze webwinkel is gespecialiseerd in matrassen, en heeft eigenlijk iedere soort en maat matras te koop.

matrassen

Uiteraard kunt u ook bij andere aanbieders terecht, een kleine greep uit de matrassen aanbieders zijn Matras Direct, Beter Bed en Ikea matrassen.

Het is aan te raden te investeren in een goed matras. Een goed matras hóeft niet per se duur te zijn, er zijn ook goedkope matrassen die voor u goed kunnen liggen. De goedkoopste matrassen qua grondstofmateriaal zijn polyether matrassen. Deze matrassen worden vooral in caravans, boten en als logeermatras gebruikt. De duurdere matrassen zijn veelal 'merk'matrassen.

Proefliggen
Bij sommige matras aanbieders kun je twee weken proefliggen, of langs komen in de showroom om de matras te testen.


Recent Entries

- Matrassen

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer