Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Untitled

verslag Voordaan-HBS

22:04, 1/11/2010 .. 0 comments .. Link

De fundering is gelegd!

 

Ik wilde mijn verslag weer is beginnen met “zondag ochtend reed ik op mijn scooter…” maar helaas werd mijn zondag ochtend abrupt  verstort doordat mijn scooter niet meer wilde starten.. Door de kou en de vocht weigerde die om mij en mijn keeperstas te vervoeren. Zie foto van de schuldige! Gelukkig stond moeders al gereed met de auto om mij naar de Extranhal te brengen. Eenmaal daar aangekomen stonden alle gezichten al scherp op de wedstrijd.

In stijl reden we, met dank aan Floor haar ouders, in een witte Range Rover richting Voordaan. Onderweg kletsten we nog een beetje over dingen waar we op moesten letten tijdens de wedstrijd en over hoe lekker ruim we zaten.

Op Voordaan aangekomen, begon ik bij mezelf even de statistieken van Voordaan door te nemen; van de 6 gespeelde wedstrijden hebben ze 6 wedstrijden gewonnen, 3 doelpunten tegen en 28 doelpunten voor! Nadenkend hierover, begon de voorbespreking. Na een goede en oppeppende teambespreking, konden we vol concentratie de wedstrijd beginnen. Als aandacht punt: Brutaal, Initiatief en Juichen! Oftewel een bezige Bij!

Het fluitsignaal klonk en de duiveltjes kwamen heel brutaal uit hun doosje. De eerste 20 minuten toonden we veel initiatief en hadden we veel balbezit en daarop volgde al snel een strafcorner mee. Jonneke gaf aan en er werd ingeslagen, de keeper stopte hem en de bal ging bijna over de zijlijn maar gelukkig stond Jonneke daar om de bal heel handig over de stick van de keeper te pushen! En we staan voor met 1-0!

 Maar Voordaan liet zich niet op hun kop zitten en herpakte zich. We werden goed onderdruk gezet en hieruit leidde ook de gelijkmaker. Of dit doelpunt helemaal terecht was, blijft nog een beetje onduidelijk. Maar na overleg met de scheidsrechters, werd het doelpunt toch goed gekeurd.  Met deze mooie stand gingen we ook de rust in.

Na de rust liepen we het veld op en we wisten allemaal: het staat 1-1 dus we hebben nog een kans! Zo gingen we ook de 2de helft in, met dezelfde mentaliteit als de 1ste helft, bleven we door knallen. Na 27 minuten strijd van beide kanten viel er een goal voor Voordaan. Dit was een teken voor ons om met 5 spitsen te gaan spelen. Dit hebben we al een keer eerder gedaan bij VVV en dat leidde ook naar een 2-2. Maar of het weer tot dezelfde uitkomst leidt…  

Met nog 3 minuten op de klok, kregen we een vrije slag buiten de 23meterlijn. Jonneke nam de bal en sloeg de bal de cirkel in en daar van Nini, onze topscoorder. Wat er gebeurde weer ik niet meer maar Nini scoorde!! We staan weer gelijk!!

De laatste 2,5 minuut waren we een team en speelde we als een team, maar het was ook heel spannend. De seconden slopen voorbij en Bibiche ontving de bal en kreeg bijna een kans om de bal vol in de kruising te slaan. Helaas werd deze kans niet benut en even later floten de scheidsrechters af.

Er werd gejuicht, wat waren we blij en wat waren we goed! Voor ons was dit winst en voor Voordaan een verlies. Dit is een grote stap in ons bouwproces en biedt een leuk vooruitzicht in de toekomst. De opdracht Bij is geslaagd!

Deze zondag spelen we om 12.45 tegen Amstelveen op ons eigen vertrouwde veldje. Komt u ook kijken? Hoe meer zielen, hoe meer vreugd (hopen we)!

#1

Maud Rambonnetverslag VVV-HBS

22:02, 1/11/2010 .. 0 comments .. Link

In de nood eten de HBS Devils vliegen

En YES het is weer zondag! Weer een kans op punten en een lekkere wedstrijd. Deze keer stond VVV op het programma. Een team dat nog erg gevoelig ligt bij het oude HBS Dames 1 van vorig jaar. Ook onze Castricummers hadden nog een figuurlijk appeltje met hen te schillen. Maar dat is een ander verhaal en ik weet niet of daar animo voor is. (Zo wel; op zondag staan we altijd open voor diepgaande gesprekken.) Zoals hoe iemand zijn/haar ei eet, maar dat is wéér een ander verhaal! We dwalen af dus weer terug naar zondag!

We verzamelde bij onze lieve manager en teammama Leonie. Eenmaal binnen had iedereen  een goede en gezonde concentratie over zich heen. Na uitgebreid gebabbeld te hebben, kwam het wekelijkse filmpje weer aan bod. De teamstaf leeft zich altijd weer uit met het maken van een filmpje. Deze keer kwam Neil Armstrong voorbij met de fietst, figuren uit Astrix en Obeliks en natuurlijk de niet-van-de-buis-te-slaan Ohoh Cherso figuren. Na de film gingen we snel naar HBS om VVV letterlijk en figuurlijk onder het kunstgras te vegen.

Het fluitsignaal klonk en we waren los! Van beide kanten werd er hard geknokt, maar helaas viel de eerste strafcorner aan onze kant. Maar we hadden zo hard op de verdedigende corner getraind dat VVV natuurlijk niet scoorde. We waren flink aan elkaar gewaagd en er werd ook flink fysiek gespeeld, van beide kanten. We gingen 0-0 de rust in en kregen nog wat aanwijzingen van Djurre.

In de 2de helft werden ook de scheidsrechters een beetje zenuwachtig en gaven daardoor iets wat rare beslissingen. Zo ook een corner tegen. De coach van VVV streek met twee vingers over zijn neus en de corner werd geslagen. En het was 0-1…. Maar gingen de kopjes van de dames hangen: nee zeker niet! Al snel kregen wij een corner mee en omdat we ook heel hard hebben getraind op de aanvallende corner haalden we een strafbal! Deze werd prachtig gepusht door onze aanvoerster Sanne, 1-1!  

Even later kregen we weer een corner tegen en ging via de voeten van onze lijnstop, Eef, de zijlijn over.. Ja en dat is een strafbal. De adrenaline stroomde door mijn lichaam en was er klaar voor. Tijdens het nemen van de strafbal bewoog ik de vroeg en de scheids floot. Maar 3 seconden daarna pushte VVV de bal in. Dit doelpunt werd als doelpunt neergezet maar dat kon natuurlijk niet. Na ongeveer 10 minuten van discussie met de scheidsrechters, besloten ze gelukkig dat het inderdaad niet een doelpunt kon zijn en dat de strafbal opnieuw genomen moest nemen. Ondertussen had ik een onderonsje met me helm en was iets uit me hum, maar de strafbal moest over genomen worden. Deze werd hard en op precies dezelfde plek in het doel gepusht, 1-2… Maar de wedstrijd was nog niet beslist. Nog ongeveer 15 minuten op de klok en we hadden de mooiste aanvallen. We bleven die 2-2 opzoeken.

De bal wordt mooi verlegd en netjes naar elkaar overgetikt richting het goal van VVV. De bal eindigde bij Sanne op de kopcirkel, ze haalt de bal eerst iets naar haar forehand, zodat de 2 verdedigers de weg naar het doel openen. Sanne draait naar haar backhand en slaat zo hard en precies de bal de kruising in! 2-2!!

Het publiek en wij gingen los en wat waren we blij, eindelijk viel het goal waar we zo hard voor hadden gewerkt, het afgelopen kwartier.

Nou een punt is en blijf een punt ook al hoopten we op 3 punter…  Maar we hebben weer mooie stappen gemaakt. Zondag is Alkmaar het figuurlijke haasje en we zijn volgens mij wel klaar voor een 3punten-biertje! Die smaakt toch iets lekkerder….

HBS Devils

Maud Rambonnet #1   

 Wat wil je later worden?

12:16, 7/9/2010 .. 0 comments .. Link

Wat wil ik later worden?

Daar vraag je me wat. Vroeger toen ik nog een ukkie was, wilde ik altijd mama of stewardes worden. Maar naar mate je ouder wordt is het bij vele nog een groot vraagteken.

Nu ik met mijn opleiding bezig ben, wordt het voor mij ook steeds moeilijker om die keuze te maken. Wil ik voor een bureau of merk gaan werken? Wil ik voor een groot bedrijf werken of juist een klein bedrijf? En wat wil ik dan gaan doen?

Voor mijn stage in periode 3 (februari 2011) wil ik graag bij een reclamebureau stage gaan lopen. Dit is altijd al een branche waar ik meer over wil weten. Zo kan ik ook kijken of deze branche een branche is waar ik in wil gaan werken, of juist niet.

Gelukkig kan je door stage te lopen een beter beeld krijgen in wat je later eigenlijk wil worden.

Dus op de vraag wat ik later wil worden kan ik nu nog geen antwoord op geven.

Maar hopelijk kan ik deze vraag zo snel mogelijk beantwoorden.About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

verslag Voordaan-HBS
verslag VVV-HBS
Wat wil je later worden?

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer