Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Maatschappijwetenschappen*08

25september

13:27, 25/9/2008 .. 1 comments .. Link

25-09-08

 

'Roken in café direct een boete'

DEN HAAG - Inspecteurs van de Voedsel en Warenautoriteit (VWA) gaan vanaf volgende week streng optreden tegen cafés waarin nog wordt gerookt.

,,Na de invoering van het rookverbod in de horeca deze zomer hebben we vooral gewaarschuwd. Nu gaan we direct boetes uitdelen,’’ zegt minister Klink (Volksgezondheid).

 

Madonna verruïneert veld Eintracht

FRANKFURT - Een concert van Madonna is verantwoordelijk voor de afgelasting van het bundesligaduel Eintracht Frankfurt tegen Karlsruhe SC, dat vrijdagavond zou plaatsvinden. Na een inspectie van de grasmat door de Duitse voetbalbond is besloten het duel te verplaatsen naar een andere datum.

 

Raadsels rond ‘rare moord’

AMSTERDAM - Hassan Ait Khouda (29) werd dinsdagavond slachtoffer van een koelbloedige afrekening.  Het is een rare moord omdat iedereen in de naaste omgeving zegt dat hassan altijd rustig, aardig, en oprecht is.

 

Cafébaas duwt gewapende overvaller dwars door ruit

ZEVENKAMP - Cafébaas Frank Vergouwen (37) van café De Ring kan nog een mooie anecdote toevoegen aan zijn twintig jaar werkervaring in de horeca. Hij duwde een met een pistool gewapende overvaller dinsdagavond dwars door de schuifpui van zijn zaak in Zevenkamp.

 

'Megastallen leiden tot verplaatsen dorp'

VENLO - De bouw van megastallen in Noord-Limburg zal uiteindelijk leiden tot de vestiging van een zeer groot agro-industrieel gebied ten noorden van Venlo. Dat maakt de verplaatsing van het dorp Grubbenvorst onvermijdelijk.

 

School ontruimd wegens gevaarlijke stof

LAREN - In Laren is donderdagmiddag College De Brink ontruimd, vermoedelijk na een ongelukje in een scheikundelokaal. Daarbij is een potje met kwik en een potje met een onbekend vloeistof omgevallen. Volgens de politie is er mogelijk ook nog een andere gevaarlijke stof in het spel.

 

Fortis ontkent dat DNB Rabobank om steun heeft verzocht

AMSTERDAM (Dow Jones)--De Nederlandsche Bank heeft niet aan Rabobank gevraagd om Fortis te steunen met liquiditeit, zegt een woordvoerder van Fortis donderdag tegen Dow Jones Nieuwsdienst.

 

Kamer wil heropvoeding voor Marokkaanse raddraaiers

DEN HAAG - Marokkaanse jongeren die voortdurend overlast veroorzaken, moeten naar een internaat om daar opnieuw te worden opgevoed. Een meerderheid van de Tweede Kamer pleitte daar donderdag voor in een spoeddebat naar aanleiding van de onrust in de Goudse probleemwijk Oosterwei.

 over mij

begin
Mijn profiel
Archief
vrienden
foto album

Links


Categories


Recent Entries

25september

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer