Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Slice of Breda

zoeken naar informatie over slice q4

Slice of Breda zoeken naar info

Ik moet voor mijn opleiding CMD (communication multimedia & design) een webblog maken als onderdeel van mijn kwartaal project. Ik heb een slice van breda gekregen die ik bij dit onderdeel virtueel binnestebuiten moet keren. In deze webblog beschrijf ik hoe ik tewerk gegaan ben.


Allereerst ben ik op het internet gaan kijken bij zoekmachines als google en yahoo. voor informatie over de geschiedenis. Hier vond ik een heleboel standaard geschiedenis info zoals wanneer het klooster in mijn slice is gebouwd. Ik wist wel al van te voren dat voor leuke weetjes ik niet bij google en yahoo moest zijn.

Daarna ben ik bij google maps streetview gaan kijken. Daar vond ik wel iets grappigs. Als ik de NHTV en het klooster congegratie alles voor allen zocht dan kwam ik in een wijk terecht helemaal ergens anders in breda. Ging ik een stukje verder weg dan zat ik ineens wel in de goede wijk en zag ik de NHTV en het klooster achter me. Dat vond ik echt heel vreemd, maar het zal wel een foutje zijn in google maps streetview.
Ook had ik nog op google gevonden dat er veel huizen in mijn slice te koop waren.

Ik heb onderhands ook al gaan interviewen in mijn slice voor weetjes. Daar kwam uit dat de wijk een beetje vuil was en dat er drugs gedeald werd. Dat was wel verontrustend.

Daarna ben ik voor weetjes gaan zoeken in de krant. Ook met de hoop dat ik iets over het dealen kon vinden. In de krant kwam ik over de wijk zelf niet veel te weten. De NHTV en het klooster kwamen wel een paar keer voor. Maar echt veel had ik niet aan kranten.

Als laatste ben ik nog naar de wijk toegegaan om het bereik te testen en te kijken wat voor netwerken er zijn. De NHTV school had zijn eigen netwerk en het klooster ook. Daarnaast hadden de huizen waar ik langsliep meestal ook wel een draadloos netwerk. De namen verschilden van plek tot plek. Er was geen verband in te vinden. Ik heb ook nog geprobeerd af en toe binnen te komen maar ze waren allemaal beveiligd. Daar komt nog bij dat je als je buiten staat dat de verbinding met die draadloze netwerken toch niet goed is. Bereik met mobiel had ik zeker wel, met 5 op 5 strepen dus dat kon niet beter.

En deze week ga ik nog naar het archief van breda voor extra info maar dat heb ik dus nog niet gedaan.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer