Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Media en Communicatie

21/11/2008 - Media en Cultuur

Beste Minorstudenten, In de link is een nieuwe site opgenomen, cultuurplein. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. groeten peter
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

10/9/2007 - Opnieuw een poging

Beste blogger..

nu meer dan een jaar geleden zijn we binnen onderwijs gestart met deze blogger. Na een jaar hebben we ontdekt dat het als onderwijsmedium niet goed functioneert. Studenten lezen het niet regelmatig, de berichten hebben naar de organisatie geen formele waarde en tot slot, niemand reageerde op de berichten. Vervolgens zijn we overgestapt naar hyves (www.hyves.nl) alwaar we een eigen omgeving hebben gecreeerd. Dit werkte veel beter. De studenten plaatsen allen trouw een foto op hyves, gingen foto's uploaden en reageerde veel en alert op berichten (mede door de mail service naar hun lopende account).

Rest ons nu een digitaal fossiel, deze weblog! Wat te doen? Mocht iemand dit lezen en blogs gebruiken in onderwijs dan zou ik het graag lezen. Schroom niet om te reageren.

Wat ga ik in ieder geval doen. Een update maken van de links hier aan de rechter zijde. Verder wat reflecties schrijven, in een soort kladblok stijl, over de wijze waarop studenten gebruik maken van digitale middelen in de minor media en communicatie. Misschien dat een student die nu afgestudeerd is wel meeleest.. reageren staat vrij.

Wel genoeg voor vandaag, binnenkort weer een stukje erbij.

Peter.

 

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Weblog voor studenten multimedia

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer