Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
MediaMama

Als je van een wijntje houdt maar er zoals ik vrij weinig verstand van hebt....

Posted in Mooie dingen
....dan is deze app helemaal geweldig!!!

Stel je staat in de winkel maar hebt geen idee of die wijn lekker is, of je proeft op een feestje een lekkere wijn die je wilt onthouden, of je wil gewoon indruk maken door ineens heel veel over een bepaalde wijn te weten.....

www.Vivino.com

Maak met je smartphone een foto van het etiket en hoppa, alle informatie verschijnt op je schermpje! Jep, ik ben verliefd!

16:54 - 22/1/2013 - comments {0} - post comment


Ik mis de VPRO kindertelevisie van vroeger.....

Posted in Unspecified

Rembo en Rembo met hun poep en pies grappen, Theo en Thea die uitleg gaven over nudisten met getekende geslachtsdelen voor hun lijf, Marjan Luif die zich in de meeste genante situaties bracht als mevrouw ten Kate. Ik zie tegenwoordig alleen maar doorgefokte mega mindy's, kabouters plop, Sesamstraat met inmiddels bejaarde acteurs,  huppelende en altijd lachende K3 vrouwen, Dora's, ernst en bobby's, bleeegh...!!!

Ik wil weer stoute en gekke kinder TV voor mijn kinderen!!! Daar worden zij ongetwijfeld later, en nu in hun jeugd, een stuk leukere mensen van!

Kennen jullie deze nog? http://www.youtube.com/watch?v=s1d9-MewtXU
En deze? http://www.youtube.com/watch?v=r7ft4RBF1pg

15:28 - 22/1/2013 - comments {0} - post comment


Ik wou dat ik deze had verzonnen....BOEH!

Posted in Mooie dingen

Ooit bedacht ik verborgen camera grappen voor BoobyTrap, helaas niet deze. Ik vind 'm briljant!

http://www.youtube.com/watch?v=HmWZraHtms8

15:20 - 22/1/2013 - comments {0} - post comment


Zakkenvullers zijn Zakkenwassers

Posted in Stomme dingen

Laatst werd er een lijst van ruim 2.400 grootverdieners in de publieke sector gepubliceerd. Ik begrijp echt oprecht niet waarom de scheiding van Sylvie en vd Vaart meer aandacht kreeg en er niet een massale volksopstand over de inhoud van deze lijst volgde. Ik werd echt misselijk en ben dat nog steeds!

Het totale document bestond o.a. uit bedragen van rond de 2, 3 en soms 4 ton voor bestuursleden, hoogleraren, presentatoren, medisch specialisten, etc. Hoogleraren horen goed onderwijs in een land belangrijk te vinden; neem dan genoegen met de helft van je salaris minder, dan kunnen er 4 extra docenten voor de klas. En Medisch specialisten horen in hun hart voor goede zorg te staan. Lever wat van je salaris in zodat er meer geld is voor onderzoek of meer mensen aan de bedden van onze ouderen kunnen staan. En presentatoren van o.a. consumentenprogramma's en dagelijkse talkshows die iedereen die daar aan tafel verschijnt 'de maat nemen' terwijl ze zelf een behoorlijk deel van het gemeenschapsgeld voor zichzelf opeisen omdat ze een 'uniek talent' hebben? My Ass!

Neem gvd je verantwoordelijkheid! Ook al werk je 80 uur per week, dan hoef je nog geen 80 euro per seconde aan gemeenschapsgeld te verdienen. Bijzonder talent verdient een bijzondere beloning, maar dit is misselijkmakend! En ik ben echt geen SP'er met geitenwollen sokken. En dan nog de ergste soort; de vele leden van de vele raden van bestuur in dit land. Ere-functies die het meeste geld opleveren voor minimale inspanning. En als het mis gaat... aja, dan stappen we toch gewoon op, onze zakken zitten toch al vol. Met excuses voor de uitzonderingen die het wel goed doen, maar dan nog verdien je veel te veel en weet je zelf ook dat een deel van jouw salaris beter kan worden besteed.

Wanneer gaat iedereen nou echt aan de Balkenende-norm voldoen? En wanneer maakt iemand zich daar echt eens druk over? Daarna wil ik wel weer over bezuinigingen praten (als dat uberhaupt dan nog nodig is).

15:09 - 22/1/2013 - comments {0} - post comment


Description
Over media, mama zijn, mooie en stomme dingen.
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Als je van een wijntje houdt maar er zoals ik vrij weinig verstand van hebt....
- Ik mis de VPRO kindertelevisie van vroeger.....
- Ik wou dat ik deze had verzonnen....BOEH!
- Zakkenvullers zijn Zakkenwassers
Hosting door HQ ICT Systeembeheer