Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Misleidende reclame bestaat dat?

Description

logboek exploratieweken van: Charlote De Pauw, Julie Thissen, Nancy Mayer, Amylia De Schepper, Stephen Celis, Inne Wynen


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends
» My Photo Album

Dag 5

De eindstreep is in zicht en dus was het tijd dat alle werkjes afgewerkt werden. Onze kaft werd vervolledigd met de beoordelingen en eventuele commentaren. Dit moest gebeuren voor 11.30u want dan hadden we een afspraak met mevrouw Van De Put. Zij zag onze generale van de posterpresentatie. Het was niet veel soeps. Het bord was af en zag er zeer goed uit maar de presentatie liep langs geen meter. Toch had iedereen en vertrouwen in. En terecht! De "echte" presentatie was een daverend succes en ook ons bord werd goed onthaald. Victorie! Laat nu de cijfers maar komen!

 

Tot hier de laatste groet van de Mediasmarties.

GROET.


Posted: 16:03, 21/3/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

dag 4

Na een noodzakelijk weekend konden we er weer tegenaan gaan. En de dag begon zeer positief: het karton waarmee we de posterpresentatie zouden doen zag er prachtig uit. Nu moesten we nog enkel de bladen maken die er op moesten komen. Iedereen had in het weekend zijn deeltje voorbereid waardoor dit een klein werkje was.

 

Tegen 14.30u was dit in orde en dat moest ook wel want we hadden een afspraak met onze begeleidster, mevrouw Van De Put. Zij keurde de voorbereiding goed, gaf ons wat advies en maakte een nieuwe afspraak met ons zodat we haar onze presentatie zouden kunnen tonen.

 

Verder werd de praktische kant van de exploratieweek in orde gebracht vermits de meeste opdrachten in orde waren. Nog enkele fiches werden ingevuld, de lay-out werd aangepast,... Maar ook Engels werd ingesproken. Met wisselend succes waardoor dit dinsdag nog een keer opnieuw gedaan moet worden.

 

Nieuwe afspraken zijn er nu gemaakt voor morgen, nu maar duimen dat alles goed gaat morgen, dan was het een geslaagde week.


Posted: 16:16, 20/3/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Dag 3

Wat een rustig dagje leek te worden draaide uiteindelijk uit op een bloedstollende dag vol actie en sensatie. Maar laten we beginnen bij het begin.

 

Het was weer vroeg dag voor de mediasmarties want de afspraak: "iedereen om 9uur present" was nog altijd geldig. Al vatte de meesten dit ruim op en was er niemand exact om 9uur. Ondanks het trage begin was iedereen om 10u al vlot aan het werk. hierdoor werden de opdrachten van filosofie,reclame en economie afgewerkt, kwam er een einde aan het persoonlijke interview en ook de straatenquetes werden afgenomen.

 

Enkel tijdens de late namiddag kwamen er enkele strubbelingen bij het bespreken van de posterpresentatie. En nu worden we uit het EMI gegooid. Vriendelijkheid is moeilijk voor sommige mensen.


Posted: 15:42, 17/3/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Dag 2

Heey iedereen,

 

De dag zit er bijna weer op. Vandaag hebben we goed doorgewerkt zodat we weer een deel zijn opgeschoten. De vakopdrachten van Duits, Spaans, Frans zijn af. Vandaag is Julie het interview gaan afnemen voor de hoofdopdracht en nu hoeven we voor de hoofdopdracht nog enkel de enquête af te nemen en dan is de hoofdopdracht ook afgewerkt. We hebben medialeer ook afgewerkt, aan de taak voor PRV zijn we begonnen en als we morgen goed doorwerken zal die wel af zijn. Morgen gaan we ons bezig met Engels en de posterpresentatie en Amylia houdt zich bezig met economie.

 

Dat was het dan voor vandaag!!!

 

Groetjes

"De Mediasmarties"


Posted: 17:43, 16/3/2006
Comments (0) | Add Comment | Link

Dag 1

Heeeey;

 

Vandaag moesten we om 9.35 uur op school zijn voor een inleiding over wat deze tweede exploratieweek precies zal inhouden. We hebben onze hoofdopdracht en vakopdrachten gekregen en een schema wanneer wat afgewerkt moet zijn. Daarna zijn we met onze groep naar de cafetaria gegaan om daar het werk wat te verdelen zodat iedereen al wat voorbereidend werk kan verrichten.

Om 10.40 uur moesten we de voorlopige schets van onze posterpresentatie aan Mevr. Van den Bulck tonen, en dan heeft zij ons nog enkele richtlijnen gegeven zodat we alweer wat verder konden.

Daarna zijn we naar het EMI gegaan met onze groep om al wat opzoekwerk te doen rond de hoofdopdracht en enkele vakopdrachten. Ine heeft de weblog aangemaakt, Charlotte werkte samen met Julie en Nancy aan de hoofdopdracht, Steven was aan de posterpresentatie bezig en Amylia deed al wat opzoekwerk voor de vakopdracht van recht.

 

Groetjes DE MEDIASMARTIES


Posted: 11:33, 15/3/2006
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer