Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
mediawatchers

Home - Profile - Archives - Friends

dag vijf

Posted on 29/11/2005 at 13:02 - 0 Comments - Post Comment - Link

Dag vijf, de laatste dag. Vandaag werd er de laatste hand gelegd aan ons werk. Er werd volop geknutseld aan het moodboard en het visuele dagboek. Zoals het bekende spreekwoord zegt wegen de laatste loodjes het zwaarst en daarom moesten we ook op het einde nog even doorzetten. We zijn dan tot een prachtig resultaat gekomen dankzij het fabuleuze werk van onze groep. We mogen trots zijn op onze prestatie!!:-)

 

Tot de volgende keer maar weer!!!!

 

Groetjes van

 

Astrid Stuer

Sven Van den Broeck

Sylvie De Caluwé

Dasha Koptina

Charlotte Wens

Valerie Van der Avert

 

 


Dag vier

Posted on 28/11/2005 at 13:19 - 0 Comments - Post Comment - Link

Vandaag ging het er een beetje hectisch aan toe....

Plots realiseerden we ons dat we geen zee van tijd meer hadden om alle opdrachten tot een goed einde te brengen, waardoor er paniek alom heerste. Iedereen hielp iedereen, vooral met het zoeken naar gepaste teksten bij de vakopdracht voor economie en het bijschaven van de hoofdopdracht. Gelukkig hadden we snel door dat een schema ons zou helpen bij het rustig aanpakken van deze "zware", maar toch wel leerrijke opgave.

schema:

           * Weblog bijwerken

           * Individuele opdrachten maken Psychologie

           * Moodboard

           * Visueel dagboek maken.

deze twee laatste aspecten staan op het programma aangeduid voor morgen dus de bedoeling is om lijm en schaar mee te brengen.

Groetjes


Dag Drie

Posted on 25/11/2005 at 22:31 - Link

Liefste Dagboek,

 

Vrijdag stond bekend als "fotoshootdag" we hebben dus deze voormiddag afgesproken om nog wat leuke foto's te trekken van de mediawatchers in actie voor zowel ons visueel dagboek als het moodboard.De meeste foto's zijn geslaagd maar uiteraard moeten er nog meer komen.Na de "fotoshoot" hebben we afgesproken met onze begeider en daar de vragen van het interview aangepast en nog andere opdrachten besproken.

Na deze meeting zijn we samen naar het EMI getrokken om daar nog artikels te zoeken of verder te werken aan onze individuele opdrachten.Hierna scheidden onze wegen en ging iedereen alleen verder werken aan de opdrachten.

Het was een vermoeiende middag aangezien niet iedereen de nodige slaap had gehad maar toch hebben we ons goed kunnen redden,nu nog een welverdiend weekend en dan maandag er weer tegenaan zoals Rit Degreef zou zeggen!

 

Groetjes

 

Wij


Dag Twee ....

Posted on 24/11/2005 at 13:04 - Link

Dag lief dagboek,

 

Eerst en vooral zijn we blij dat vandaag Sylvie aanwezig was...

Vandaag zijn we vol goede moed begonnen aan onze opdrachten.

We verdeelden de hoofdopdracht, zodat iedereen een beetje moet doen, we hebben reeds onze enquête gemaakt en een interview opgesteld.  Ook kunnen we maandagochtend onze reclameboy gaan interviewen.

Verder zijn we nog steeds op zoek naar een economische tekst. We hebben alle tijdschriften en vakbladen afgezocht, maar zonder resultaat.

Heel veel groetjes en tot morgen

                                

                                     Wij


Eerste dag.

Posted on 23/11/2005 at 22:46 - Link

 

Met heel veel moed vertrokken we deze morgen richting de Plantijn Hogeschool, waar we "hartelijk" werden ontvangen.

Na een korte kennismaking met de andere groepsleden, trokken we de stad in voor onze eerste, echte opdracht: Teambuilding. En ja hoor, we missen je Sylvie.....

We kregen de opdracht reclame-uitingen te verzamelen van oa:

een drank, een voedingsmiddel, eenbankinstelling, een promotieactie en een boomerangkaartje. Deze vielen ons op in het straatbeeld en gingen we even storen in de bank. Ook het verzamelen van folders van een culturele instelling, theater, de stedelijke of provenciale diens en van een sociale organisatie behoorde tot de opdracht. Toch heeft iedreen deze toch overleeft, zonder schrammen of blauwe plekken. Nadat we deze items gevonden hadden, keerden we snel terug naar de school om daar een plaatsje te zoeken in het EMI. We moesten het laatste onderdeel van de opdracht vervullen, namelijk de contactgegevens zoeken van de drie grootste reclamebureau's, PR-bureau's en Antwerpse organisaties van een andere cultuur.

Nu hopen we echter op het winnen van de Filmtickets, hoewel er kapers op de kust zijn.

We maakten vandaag ook een mooie visualisatie van het thema.

Groetjes en morgen laten we jullie hierover meer weten.

 

Ps: dit waren we vergeten.... HET WAS EEN FIJNE NAMIDDAG, MET VELE NIEUWE VRIENDJES (echt een grensoverschrijdend project!!!)

 

                                           DE MEDIAWATCHERS.... DON'T FORGET,

                                                                                                                     WE ARE WATCHING U


Hosting door HQ ICT Systeembeheer