Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
verslag exploratieweek 1 Home | Profiel | Archief | Vrienden
Dit is de weblog van Marijn Janssens, Kaatje Martens, Yves Cruysberghs, Andries Schotte, Sofie Steenackers & Bart Van Dun.

laatste dag24/4/2007

Hello

Gisteren was voorzien als crisisdag, niet dat ik er veel van gemerkt heb aangezien ik het interview moest gaan afnemen.

Mijn collega's zijn superijverig bezig geweest en toch is vandaag ook nog een crisisdag... onnodig eigenlijk, maar ja...

Ik  zal zo zo zo opgelucht zijn als dit weekje vol stress en tandengeknars weer voorbij is... En dat alles weer normaal is, dat de drang om te roepen en te schelden tegen je klasgenootjes weer verdwenen is  :-p    is 'n grapje e :-)

Nu is yves nog onderweg om de papieren voor de poster af te gaan drukken, Marijn heeft het voedsel voorzien ter waarde van 5,19 Euro, en ik heb groene servietten bij :-)

Straks nog even stressen voor de presentatie zelf, nu nog Engels inspreken en we zijn klaar denk ik!

Gooo Medicamarkt!

-Kaatje-

1 Reacties | Reageren | Permanente Link

maandag 23 april23/4/2007

Hoi allemaal!!!

Vandaag was het best een hectische dag! Iedereen moest nog de laatste puntjes op de i zetten van de taakjes. We hebben elkaar allemaal wat uit de nood geholpen en zo is het uiteindelijk allemaal gelukt! Morgen moeten we enkel nog onze poster klaar maken. Daarna is het posterpresentatie en ik ben net even naar de Colruyt geweest om voor 5,19 EUR hapjes en drankjes te kopen. Hopelijk vallen de juryleden zodanig achterover dat ze ons een dikke 20/20 geven! ;-)

Tot morgen voor onze laatste dag hard werken!!!

ik zal mijn teamgenootjes wel missen! Al een geluk zitten ze bij mij in de klas!

-x-
-Marijn-

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

vrijdag, 20 april20/4/2007

Ein-de-lijk weekend... Vandaag is traag voorbij gegaan, Frans is bijna af, ook Spaans is af en reclame ook. Aan geschiedenis kunnen we onmogelijk voortwerken... geen enkele bib in Antwerpen heeft ons kunnen voorthelpen, Yves en Andries zijn al super lang op pad om iets te vinden maar hier is nergens iets te vinden over ons onderwerp. De puntjes van de hoofdopdracht zijn verdeeld en economie is ook af denk ik. Al bij al staan we dus goed op schema...

Tot maandag, en prettig weekend iedereen!

 

doei doei

-kaatje-

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

dag 2, donderdag 19 april20/4/2007

Hallo iedereen!

Vandaag zit onze eerste echte werkdag erop. Vandaag is Engels onder handen genomen en al volledig uitgetypt en ons creatievelingetje heeft de lay-out met onze groepsnaam - Medicamarkt, verwerkt. Echt de moeite hoor :-) 't is mooi...

Verder hebben we een beetje aan het brainstormen geweest over de posterpresentatie, de inhoud & de lay-out. En we zijn tot de ontdekking gekomen dat de opdracht van historische inzichten met ons onderwerp bijna onmogelijk is.

Morgen weer een nieuwe dag, spijtig genoeg met een mankracht minder, maar we gaan ons best nog maar eens doen hé...

Doei doei

-Kaatje-

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

Donderdag 19 april19/4/2007

Hoi,

Vandaag kwam ik (Sofie) met veel hoofdpijn aan op school. Was het toch wel brandoefening, zeker?! Net wat ik wel kon missen natuurlijk! Ondanks dat, ben ik er daarna samen met Kaatje en Marijn goed ingevlogen en hebben we twee leuke radiospotjes verzonnen voor de vakopdracht engels.

Daarna zijn we even gaan samenzitten en blijkt dat we goed op schema zitten en ook al enkele goede ideeën hebben voor de posterpresentatie!

doe zo voort zou ik zeggen!

Come on team :-)

x Sofie

0 Reacties | Reageren | Permanente Link

vervolg op woensdag18/4/2007

Het is dus weer begonnen... maar nu de taken verdeeld zijn, hebben we al weer wat meer moed :-)

Het kan aan mij liggen, maar het lijken weer onnoemelijk veel taken om op zo'n korte tijd klaar te krijgen... Wel ben ik blij dat we een leuk groepje hebben, eentje die de creatieve opdrachten volledig ziet zitten is Yves :-)

De taakverdeling zal ook in het portfolio komen, en vandaag hebben we de vragen voor de straatenquête ook al bedacht. De ijverigsten onder ons zijn alvast thuis aan hun taakjes begonnen, zo hebben we meer tijd voor de dingen die we echt in groep moeten doen.

Morgen wordt het een heel lange drukke dag denk ik... maar we gaan wel ons beste beentje voorzetten in deze tweede exploratieweek!

-Kaatje-

1 Reacties | Reageren | Permanente Link

Woensdag 18 april18/4/2007

And, off it goes!!!!!

We zijn weer vertrokken!  Na enkele maanden rust en gezapig les volgen is het weer werken geblazen. De briefing van onze tweede exploratieweek is achter de rug. We hebben net een creatieve naam voor ons groepje verzonnen. MEDICAMARKT!  Je bent toch niet gek!

 

We overlopen nu even gezamelijk de planning, maken enkele afspraken en vliegen er met de volle 100% goesting in! (no sarcasm) .

 

Groetjes Andries

Gezellig samen

Het onaangename wordt aan het aangename gekoppeld

 

 JE BENT TOCH NIET GEK ?!

0 Reacties | Reageren | Permanente Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer