Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Hoe krijg ik meer volgers op Instagram?

18/3/2017 - De Grootste Instagrammers der aarde - top 20 lijst

Benieuwd naar de grootste Instagram profielen in het universem? Hier heb je ze!

top 20 instagram profielen op het moment

 

Instagram heeft meer dan 200 miljoen volgers! lang niet gek.

Verder zie je voornamelijk Amerikaanse supersterren voorbij komen.

We zien ook gelukkig nog 3 voetballers. Cristiano, Neymar en Messi.

Laat me weten als je dit lijstje vaker geupdate wilt zien!

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

8/3/2017 - Hoe krijg je meer volgers op Instagram.

Veel Instagram volgers krijgen op Instagram is iets wat veel mensen willen behalen. Dit kan alleen nog wel eens een lastige taak zijn. Er zijn zoveel profielen op Instagram waardoor het moeilijk is om nog op te vallen.

Ik zal je hierin een aantal factoren uitleggen waar je aandacht aan kunt besteden om zo efficient mogelijk met je profiel om te gaan zodat je meer volgers aantrekt.

Post regelmatig

Een goede richtlijn om aan te houden is het posten van 2 - 3 keer per dag. Hiermee vergroot je de kans dat mensen je content tegenkomen. Daarnaast is het niet te vaak, je zult je volgers hier niet meer irriteren.

Maak gebruik van hashtags

De één wijst hashtags af, de ander raad ze aan. Ik ben de tweede. Waarom niet gebruik maken van deze extra kans om potentiële volgers je te vinden?

Probeer zoveel mogelijk gebruik te maken van hashtags. Zelf gebruik ik altijd zoveel mogelijk, zo lang ze maar relevant blijven. Soms gebruik ik ze dus allemaal, andere keren maar 10 hashtags.

Verder plaats ik ze nooit in de beschrijving van een foto. Ik post de foto en schrijf daarna een reactie waarin ik de hashtags toevoeg. Dit heeft precies hetzelfde effect, behalve dat men altijd tegen jou muur van hashtags aankijkt.

Er zijn verder een aantal tools die je kunt gebruiken om de populariteit van hashtags op te zoeken en om relevante hashtags te vinden. Denk aan websites als:

Maak gebruik van shoutouts

Shoutouts zijn berichten die iemand over jou plaatst waarin ze jou benoemen. Dit kan een erg effectieve manier om snel volgers te krijgen. Dit kan je wel veel geld gaan kosten wil je dit op grote schaal gaan toepassen.

Je kunt ook naar je conculega’s uitreiken waarmee je een afspraak kunt maken om elkaar een shoutout te geven. Hierdoor kunnen jullie allebei erdoor groeien = win - win.

Je moet de andere partij wel goed in laten zien dat het voor hem waard is om een shoutout ruil aan te gaan met jou. Contacteer dus niet een profiel dat 10x zo groot als jou is, dit gaat namelijk waarschijnlijk niet werken.

Hanteer een hoge standaard van kwaliteit

De kwaliteit van je berichten vinden (potentiële) volgers erg belangrijk. Negeer dit niet.

Hoge kwaliteit betekent hier zowel waardevolle content, als hoge kwaliteit als in hoge resolutie en goed design.

De berichten die plaatst moeten de volger ook echt voldoen in zijn wensen waarom ze jou volgen. Blijf dus bij een bepaald onderwerp waarom zou je volgen en houd je daar aan. Daarnaast moet je ook origineel zijn. Kopieer niet in het wilde weg je concurrentie. Je volgers hebben dit echt wel door en zullen je hierdoor niet gaan waarderen.

Waardevolle informatie

Ik blijf misschien een beetje beperkt in dit artikel maar dat heb ik expres gedaan. Er zijn zoveel mooie artikelen te vinden die veel meer in detail treden. Ik wou ze daarom hier gewoon voor je benoemen:

Shopify’s guide to instagram - Shopify
Hoe krijg je meer instagram volgers - thefuse.nl
Moz’s guide to more followers - Moz

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

5/3/2017 - Met welk platform kun je het beste geld verdienen?

Met welk platform kun je het beste geld verdienen?

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

Over mij

Een aantal tips & tricks hoe je meer volgers kunt krijgen op Instagram!

Links

• Hoofdpagina
• Bekijk mijn profiel
• Archief
• Email Mij
Hosting door HQ ICT Systeembeheer