Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Meester Rob

Description

Op deze blog post ik (bijna) alles wat ik doe op stage en school. Ik plaats er ook lesvoorbereidingen bij, zodat andere mensen die ook kunnen gebruiken. Enne... ik blog ook nog wel onzin.


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

En een nieuwe camera!

Beste lezers,

Ik ben vanmiddag eens op jacht geweest naar een mooie digitale camera. Goed nieuws: ik ben geslaagd in de zoektocht! Voor 100 euro kocht ik een mooie compacte camera. 12.2 megapixel en prima kwaliteit. Mooi te gebruiken op stage! :-)


Posted: 18:45, 9/2/2011
Comments (0) | Add Comment | Link

Even testen hoor...

Beste lezers,

Hier is mijn allereerste blog. Ik heb deze blog aangemaakt omdat ik graag met de mensen die ik ken mijn ervaringen wil delen. Je zal hier vooral stage ervaringen zien. Misschien is het handig als ik kort wat vertel over stage:

Ik loop stage op de Prinses Christinaschool te Nieuwegein in groep 6/7. Het is een ontzettend leuke groep om mee te werken. Voor deze blog heb ik al verschillende lessen gegeven. Dat is bijzonder goed bevallen. het enige nadeel was... ik had geen camera! Daarom ga ik vanmiddag even een camera kopen zodat ik foto's kan maken van mijn activiteiten. Als die verslagen worden toch maar saai...

 

Verder post ik op deze blog wat ik zoal uitspook, voor zover dat van belang is. Tot, um... schrijvens!

 


Posted: 10:20, 9/2/2011
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer