Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Meisje Spreekt

Description
My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Quote: Blijf nog even

Ik heb alsmaar het gevoel dat ik op mijn hoede moet zijn. Dat er iets gaat gebeuren. Met mij of met de mensen om me heen. Ik durf niet meer naar buiten, maar vind het tegelijkertijd binnen nog enger. Ik zie overal spoken en schaduwen.
Ik ben gek geworden, ik weet het zeker. Dit zijn nu de psychoses die ik bij andere heb leren herkennen. Ik moet vast naar een inrichting en zal mijn leven suf van de medicijnen en in een dwangbuis slijten.
'Welnee, Car, je hebt alleen maar je reserves opgemaakt,' zegt Aart. 'Je hebt maar een bepaalde portie lef in je leven en die is bij jou nou even op. Je moet gewoon wachten tot het weer aangroeit.' Hij zegt ook dat ik Nico voorgoed uit mijn leven moet bannen. Dat een kolos van 1.95 meter lang en honderd kilo zwaar, die zijn vuisten beter gebruikt dan zijn mond, niet bevoordelijk is voor je innerlijke rust.
En dat probeer ik ook wel, maar dan komt Nico weer oneindig zielig aan de telefoon en zegt dat hij het ook allemaal niet wil en dat hij het echt nooit meer zal doen, en dan zwicht ik weer.
Vooral als hij besluit hulp te zoeken en ik steeds weer door zijn maatschappelijk werkster word gebeld. Wat zegt ze nou steeds? Dat Nico in een beslissende fase van zijn leven zit en dat ik hem nu helemaal niet in de steek mag laten. Op haar verzoek doe ik zelfs mee aan een relatiegesprekken. En ik probeer voor haar de nieuwe blauwe plekken verborgen te houden.
Carrie - Blijf Nog Even
bladzijde 114

Posted: 16:42, 2/4/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Je moet t zelf weten


als jij nou meteen wil bepalen dat het ene het andere uitsluit
moet je dat zelf weten,
maar zo werkt het niet bij mij

Als jij meteen een Kut opmerking moet maken
moet je dat zelf weten
maar zo kom je echt niet dichterbij

Posted: 16:25, 21/3/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Terug bij af


Zo daar zit ik weer

verkloot
deze keer niet met pen en papier
Maar met m'n computertje op schoot

Niet te genieten,
Bitchy en Kwaad
In de steek gelaten
Wat een verraad


Posted: 15:43, 7/2/2007
Comments (1) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer