Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het leven van Melanie

14/11/2007 - *~* even weer op de hoogte ;) *~*

Bij de markt ben ik niet aangenomen.. ik sta daar op de reservelijst en als er mensen wegvallen word ik o.a. gebeld zei hij..
Nou krijg ik gisteren een telefoontje voor een gesprek bij de bp.. alleen was ik ziek :( dus nu moet het maar als ik beter ben.. (en voel me vandaag alweer goed dussss) hopelijk word ik bij de bp dan aangenomen het is een fulltime baan.. dat is natuurlijk beter dan de parttime baan die ik nu heb... en het is veel dichterbij.. sterker nog dichterbij kan ik het niet krijgen.. dus hopelijk word dit wat *duimt zich weer rot*

tot snel

Liefs Mel
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

1/11/2007 - *~* pfff *~*

wat gaat een week toch onwijs sloom als je op zaterdag al weet dat je gaat solliciteren.. en je moet wachten tot vrijdag.. ik begin nu ook pas echt te beseffen hoe graag ik die baan wil hebben.. en ben daarom zo bang dat ik het verpest..

Bij de free record shop werken is totaal geen pretje meer.. volgens mij heb ik er nog nooit zo tegenop gezien om te gaan werken.. het is ook zo demotiverend als je uren al op het raam ziet hangen van je filiaal.. dus ik ga nu met het-donder-toch-allemaal-op-mentaliteit naar de free record shop.. wat voor mijzelf en de rest niet zo fijn is.. maar misschien valt het werken vandaag wel mee.. laten we het hopen want moet van 1 tot 9
zo af en toe kan ik mezelf de laatste tijd wel de nek omdraaien te chagrijnen maar kan er niets aan doen.. de bagger stijgt me naar mijn hoofd ofzo... weet ik het.. maar hopelijk ben ik morgen weer helemaal vrolijk ;) op mijn sollicitatie en op mijn verjaardag.. want dat chagrijnen heb ik ook wel gehad en al helemaal op mijn verjaardag..  ;) dan moeten we natuurlijk feesten ;)  haha

het is maar weer afwachten.. maar hoop zo dat ik die baan krijg.. heb ook bij jumbo gesolliciteerd voor 32-40 uur.. dus hopelijk hoor ik daar ook nog van... en mag ik op gesprek komen...
pfff wat een spanning en gedonder neemt dat solliciteren enzo met zich mee!!

tot snel met hopelijk erg goed nieuws!!

Liefs Mel
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

29/10/2007 - *~* 1 sollicitatiegesprek binnen!! :D *~*

Mijn eerste sollicitatiegesprek heb ik binnen :D vrijdag heb ik een gesprek bij feestcafe de markt :D ben ze benieuwd.. en hoop zodat er wat uit komt.. ik moet deze week 5 dagen werken, ma. di. wo. do. & zo. en heb er totaal geen zin in.. dus dat wordt en leuk weekje :S heb gelukkig vrijdag & zaterdag vrij :D ook haast met pijn en moeite maar toch..

maar goed mijn gesprek.. kan er nu al zenuwachtig om zijn haha.. wil zo graag weg... hopelijk lukt het me!!
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

25/10/2007 - *~* aan het solliciteren geslagen *~*

Ja hoor toch weer een heldere ingeving gekregen in mijn war hoofd.. Heb net 1 sollicitatie verstuurd naar de Karwei, straks stuur ik er nog 1 naar het Feestcafe de markt.. voor de rest nog even rond kijken of ik nog iets kan vinden. alleen is natuurlijk net het print inkt op (altijd hetzelfde ;)) dus die moeten we eerst even ophalen.. en ach misschien schrijf ik het wel even ;) haha maar de luiheid overheerst natuurlijk ook ;) maar ik weet nu wel zeker dat ik toch nog steeds het liefste zo snel mogelijk (liefst voor de feestdagen) wegga.. ben benieuwd of ik er antwoord op krijg en of ik uitgenodigd word.. hoop het zo.. dus allemaal even duimen ;)

Liefs Mel
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/10/2007 - *~* ja wat moet daar nou mee?? *~*

nou om even terug te komen op het gesprek van vorige week.. ik kreeg dus te horen dat ik een nummer moest bellen enzo.. dus conclusie helemaal voor niks door de pokke regen gefietst :@ dat nummer hadden ze mij ook wel via de telefoon kunnen geven.. maar goed ik heb dat nummer nog niet gebeld.. en weet eigenlijk nu weer eens niet wat ik nou zo graag wil.. bij de free record shop blijven is nu definitief geen optie meer voor mij.. gisteren kreeg ik te horen dat ik dat mijn contract niet wordt verlengd (grote logica dat ze dat al weten want ik heb nog tot augustus) ook al had ik het wel verwacht.. ik vind het wel belachelijk dat ze dat nu al weten.. maar ja dat is de free record shop blijkbaar.. het ene moment krijg je een compliment omdat je die vaste klant die niet wou terug komen toch terug hebt gekregen... en het andere moment hoor je dat je contract niet verlengt word.. wat waarschijnlijk al tig andere mensen wisten behalve jijzelf.. dat is de free record shop ;) maar goed ik kreeg dus net weer redelijk zin om te werken bij de frs.. dat werd gelijk weer wat minder.. Dus nu ga ik dus echt actief aan het zoeken naar nieuw werk.. kan me niet schelen of ik naar school ga of gewoon blijven werken.. ik weet niet echt waarom ik bij een bedrijf moet werken die mij eruit wil wippen... maar goed.. ik wou natuurlijk ook zelf al weg.. dat weten ze nu ook ;) maar goed het team bestaat nog steeds met mij zei mijn shopmanager dus ja ok.. tot nu toe nog geluk.. en ja heb tot augustus ;)
dus wie heeft er nog een leuke baan voor mij??? :P

ik ga maar eens verder kijken of ik nog iets kan vinden en vandaag maar weer de stad een beetje door fietsen ofzo :S ik weet het ook niet meer zo.. pff om gek van te worden..Liefs Mel
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

17/10/2007 - *~* vanmiddag *~*

Nou vanmiddag is het dan zo ver.. ik ga naar het uitzendbureau toe voor een gesprek.. ik ben benieuwd wat ze mij kunnen bieden.. ik wil echt graag weg bij de free record shop!!
Gisteren heb ik dan eindelijk weer in mijn eigen filiaal gewerkt en moet zeggen zo erg was het gisteren niet maar stond nu dus met 2 collega's waarmee ik 1 ervan nog nooit had gestaan (net nieuw) en de andere was 3 weken weg ivm trouwen enzo.. maar gisteren heb ik me wel vermaakt hoor :D

Maar goed vanmiddag dus.. na 1 uur mag ik dan op gesprek komen hoop zodat het gaat lukken *eng* haha dus wie weet zit ik ineens niet meer in de muziek/dvd/games wereld..

allemaal even duimen please ;) haha

liefs Mel
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

10/10/2007 - *~* een nieuwe wendig *~*

Zo dan.. weer een nieuw nieuwtje van mij ;) vandaag heb ik 2 uitzendbureaus afgelopen.. (daarna had ik geen zin meer :$) maar goed.. ik ga nog wel verder hoor.. maar bij de 2de kreeg ik een goeie aanbieding. In ieder geval als het allemaal gaat lukken is het een goeie aanbieding.
Ik kan dus via het uitzendbureau terug naar school. Alleen dan een werken & leren opleiding bbl dus. Dat betekent dat het uitzendbureau alle kosten voor mij betaald van school en ik krijg gewoon een inkomen want ik werk dan gewoon.. Dan moet ik dus 4 dagen per week werken en 1 dag per week naar school (weet zo niet welke en hoe en wat komt nog wel ;)) .. In principe kan ik dus zelf kiezen waar ik heen wil... alleen ja daar komt het dan weer.. er moet dus wel iets te vinden zijn in de branche waar ik in wil ;) nu zoeken ze daar volgens mij wel altijd mensen MAAR ik heb natuurlijk weer de eis dat ik alleen maar in & rondom Hoogeveen wil werken ;) omdat ik niet weer in hetzelfde schuitje wil zitten als nu.. 2 uur per dag reizen om te werken.. gewoon heerlijk in de buurt.. als ik graag in Zwolle wil werken ga ik er wel wonen.. dat wil ik niet.. dus gaan we pleiten ;) nu maar hopen dat dit een goeie afloop heeft zodat ik zsm kan werken & leren..

Liefs Mel
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

9/10/2007 - *~* ik ben er bijna uit.. *~*

Zo ik ben er bijna uit.. nou ja voor zo goed als..  ik ga in februari beginnen met school zo kan ik dus rustig beginnen met stage zoeken enz.. maar ik ga ondertussen wel op zoek naar ander werk dus morgen langs bij uitzendbureau's enzovoort.. kijken of ik gewoon in hoogeveen kan werken of in ieder geval in de buurt... deze week sta ik bij de free record shop op het station in Zwolle.. op zich bevalt dat wel goed.. ondanks dat ik de hele dag zowat alleen maar beltegoed & sigaretten verkoop haha...maar het is wel erg relaxed :D maar goed toch maar op zoek naar een ander baantje.. ik voel me in het centrum gewoon over.. ik mag allemaal maar op de klote tijden werken.. en deze week ben ik zelfs in het centrum gewoon helemaal uitgeroosterd.. dus.. ben benieuwd hoe dat weer allemaal gaat lopen..

 

Liefs Mel

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

2/10/2007 - *~* tot nu toe *~*

Gisteren ben ik begonnen met stage te regelen..
Maar dat was niet zo goed gegaan :S...
Bij het eerste telefoontje werd er gevraagd... Hoe lang moet je stage lopen?? waarbij ik dacht?? geen idee.. Dus ik zei dat ook gewoon.. Ja daar hebben stage bedrijven nogal weinig aan he ;)
Dus ik weer wat bellen van het alfa maar die wisten het ook niet... nu wordt ik daar vandaag of morgen over terug gebeld... Is het dan zoveel werk om ergens te kunnen vinden (binnen snelle tijd) hoelang ik stage moet lopen??? Zo kan ik toch niets regelen :S dus zometeen kijken of ik er sneller achter kan komen dan die knakker aan de telefoon.. Hoewel ik vind dat hun dat gewoon horen te weten,... ze zijn toch niet voor niks telefonisten over alle informatie van het Alfa College??

Dus ik ga weer vrolijk verder... Kijken of ik toch nog iets kan krijgen *hoop het zo*

tot snel!!

Liefs Mel
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

26/9/2007 - *~* How about now?? *~*

Zo ik heb het gesprek gehad.. ik ben gewoon hartstikke toelaatbaar.. alleen kwam ik er wel achter dat ik een geheugen als een zeef heb... welke vmbo diploma heb je werd er gevraagd.. volgens mij heb ik die man eerst even dom aan gekeken en toen zomaar wat geroepen.. en goed gegokt haha.. hij er iemand bij helemaal.. hun het hele systeem doorpluizen naar mevrouw Melanie van Slochteren haha maar toch uiteindelijk gevonden :D ik had dus kb ofzo gedaan.. weet nou al uberhaupt niet meer wat dat ook alweer inhoudt haha ach ja het is ook alweer 3 jaar geleden dat ik mijn diploma gehaald heb dus een goeie reden ;) haha

maar goed om even het verhaal af te maken.. ik moet dus nu een stage adres zoeken.. (waar????) haha maar als ik die dus heb moet ik weer dingen invullen.. en moet ik die weer naar school sturen.. en dan krijg ik een intakegesprek met weer een andere man.. EN DAN kan ik waarschijnlijk gewoon weer naar school :D eigenlijk heb ik er best zin in.. terwijl ik eerst niet eens meer naar school wou.. zie ik mezelf nu toch wel weer in de schoolbanken zitten.. hopen dat het doorgaat

Liefs Mel
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

25/9/2007 - *~* Gesprek *~*

Vandaag heb ik dan een gesprek.. en wel om 11 uur op het alfa college... even kijken of die opleiding wat word voor mij.. ik hoop het wel.. en hoop ook dat ik nog kan instromen..
dus dan ga ik beginnen aan een nieuwe stap..

niet echt een keuze die ik makkelijk vond om te nemen.. kreeg allemaal verschillende reacties op mijn "actie"... maar nadat sommigen even goed op me in hadden gepraat *thx* heb ik het dan toch genomen..
ik weet alleen niet wat ik ervan vind.. weer naar school?? lijkt me zo apart..

jullie horen het nog van me!!

Liefs Mel
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/9/2007 - *~* studie??? *~*

op zich wil ik wel doorleren en wil ik wel een studie gaan volgen...
maar bah moet er gewoon niet aandenken dat ik (minimaal) weer 2 jaar de schoolbanken in moet.. of thuis leren.. 2 jaar vind ik dan ook weer erg lang.. of zou het dan gewoon lang klinken?? of zou ik nou gewoon weer een zeur zijn die gewoon niet weet wat ze wil...
alles maalt maar steeds door mijn hoofd.. ga ik het doen ga ik het niet doen??
misschien is het gewoon slim om eerst maar eens studie informatie aan te vragen..??
Ik weet het niet.. en ik wil het wel weten...
met mijn moeder heb ik het er ook al over gehad.. op zich vond ze het wel een goed idee dat ik weer aan de studie wou.. en dat is ook geen slecht idee.. en als ik een thuis studie doe kan ik gewoon door blijven werken.. maar ik wil het liefste weg uit  Zwolle.. het reizen vind ik nog altijd verschrikkelijk.. en als ik het filiaal uit ben wil ik het liefste zo snel mogelijk thuis zijn.. (lijkt haast wel heimwee) nee in Zwolle werken vind ik toch niks... denk dat ik daarom ook maar op zoek ga naar werk in hoogeveen, en dat ik ondertussen dan nog een studie kan doen...

ik laat jullie weten wat ik nou daadwerkelijk echt ga doen...
en je kunt er rekening mee houden.. ik kan binnen een korte tijd helemaal 380 graden veranderen...
 
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/9/2007 - *~* De stouten schoenen aantrekken *~*

Morgen ga ik naar het alfa college (ook al vind ik de school niks.. maar ja tis in de buurt ;) ) om informatie op te vragen voor de opleiding sociaal agogisch werk:

De pedagogisch werker werkt bij een organisatie voor kinderopvang of een instelling voor jeugdzorg. De kinderopvang biedt groepsgewijze opvang en ondersteuning aan kinderen van 0 tot en met 12 jaar, bijvoorbeeld een kinderdagverblijf of een basisschool. In de jeugdzorg kun je in kindertehuizen, jeugdinrichtingen of projecten voor begeleid wonen werken. Je begeleidt kinderen of jongeren tot 18 jaar. Je hebt geregeld contact met ouders. Je stimuleert de ontwikkeling van de kinderen of jongeren die aan je zorgen zijn toevertrouwd, vaak in samenwerking met anderen.
De medewerker maatschappelijke zorg werkt in de gehandicaptenzorg, ouderenzorg of maatschappelijke opvang.Je werkt met lichamelijk- of verstandelijk gehandicapten, psychiatrische cliënten, (dementerende) ouderen, dak- en thuislozen enz. Je ondersteunt individuele cliënten of een groep bij het wonen, werken en leven. Je bent voortdurend bezig de cliënt te activeren, ondersteunen, verzorgen, motiveren en coachen.


ik wil dan wel de pedagogische kant doen.. het liefste in een kinderopvang of dagverblijf...
maatschappelijke zorg dat lijkt me dan weer niks.. maar ik ga informatie opvragen.. ben benieuwd of ik uberhaupt nog kan instromen.. maar dat horen we vanzelf.. dus wie weet zit ik binnenkort wel 3 jaar in de schoolbanken.. maar ga dan wel de bbl opleiding doen.. dus werken & leren.. ik wil niet weer dag in dag uit op school zitten.. dat is gewoon niks voor mij.. en ik denk dat dit een prima alternatief is.. duim voor me dat het lukt!!

Liefs Mel
Comments (1) :: Post A Comment! :: Permanent Link

24/9/2007 - *~* de beroepskeuzetest & studiekeuzetest:*~*

BEROEPSKEUZETEST

Je hebt de test helemaal doorlopen. De beroepen die bij je interesses en kwaliteiten lijken te passen zijn hieronder vermeld:
- Doventolk
- Gids rondvaarten
- Jeugdwelzijnswerker
- Penitentiair inrichtingswerker
- Redactie-assistent
- Schoolleider basisonderwijs
- Sociaal werker
- Sociaal-cultureel werker
- Sociaal-psychiatrisch verpleegkundige
- Sommelier
- Vormingswerker

STUDIEKEUZETEST

Mensgericht (23%)

Ondernemen (21%)

Creatief (21%)

Voeding en chemie (11%)

Conventioneel (10%)

Dieren en planten (8%)

Techniek (6%)

Mensgericht (23%)

Interesse in andere mensen staat bij jou centraal wanneer je hoog voor deze categorie scoort. Je bent sociaal, kan goed luisteren en staat voor een ander klaar. Het werken in de verpleging, verzorging of het onderwijs spreekt je aan.

Opleidingen in deze categorie:
Cursus Voetverzorging
Cursus sociale hygiene
Manager Gezondheidszorg
MBO Kortdurende Zorg
Natuurlijk Genezen
Cursus Sportmassage
Longfunctieassistent
Natuurlijke geneeswijzen
HBO Gezondheidszorg
Zorg voor chronisch zieken
Hartfunctielaborant
Gehandicaptenzorg
Zorg voor Ouderen
Doktersassistent

Ondernemen (21%)

Een succes maken van een commercieel idee is vaak een grote drijfveer voor deze mensen. Spreekt deze categorie je aan, dan kun je anderen waarschijnlijk goed overtuigen van je plannen. Zo zorg je ervoor dat je hulp hebt om zaken geregeld te krijgen. Jij pakt kansen en neemt risico.

Opleidingen in deze categorie:
HBO Small Business
HBO Marketing tip!
Marketing voor detailhandel
Opleiding Makelaar
Internationale Bedrijfskunde
Succesvol ondernemen
Commercieel medewerker
Bekwaam leidinggeven
HBO Bedrijfskunde
Snelstudie management
Startend ondernemer
HBO Recht en Bestuur
Snelstudie bedrijfskunde
Cursus drogisterijverkoop

Creatief (21%)

Creatieve beroepen worden uitgeoefend door mensen die steeds weer nieuwe ideeën hebben. Je houdt ervan om te fantaseren. Je bent gevoelig voor kleuren, vormen en geluiden in je omgeving. Je hebt moeite met vaste patronen.

Opleidingen in deze categorie:
Scenario schrijver
Cursus webpage design
Communicatiemedewerker
Beroepsfotograaf
Commercieel en Redactioneel Schrijven
NIMA Communicatie A
Comm. en Multimediadesign
Pers en PR
Webpage designer
Cursus PR en communicatie
Cursus PR en Voorlichting
Promotion Management
HBO Communicatie
Copywriting

Voeding en chemie (11%)

Wanneer je graag in een laboratorium nieuwe oplossingen bedenkt, of werken met levensmiddelen interessant vindt, dan scoor je hoog voor deze categorie. Mensen in deze richting houden ervan om zich ergens in te specialiseren. Je wordt een vakman: bijvoorbeeld slager, milieutechnoloog of chemisch laborant.

Opleidingen in deze categorie:
Groepsleider magazijn
Assistent Magazijnmanager
Apothekers-assistent
Apothekersassistent
Bouwprocesmanagement
Cursus goederenvervoer
Assistent Logistiek
Kwaliteitsmanagement
Magazijnmedewerker
Facility Management
Laborant
Planning en organisatie
Cursus Assistent Drogist
Tandartsassistent

Conventioneel (10%)

Een opgeruimde omgeving en structuur in je leven, dit spreekt je aan indien je voor deze categorie hoog scoort. Jij weet alles altijd snel terug te vinden, in tegenstelling tot bijvoorbeeld je vrienden. Daar is het vaak onrustig en rommelig, in jouw ogen.

Opleidingen in deze categorie:
Administratief medewerker
Training Time Management
Directie secretaresse
Office Management tip!
Management assistent
Moderne Bedrijfsadm. (MBA)
Assistent Manager
Secretarieel medewerker
Cursus MBA
Secretaresse
Secretariele opleidingen
MBO Secretaresse
Cursus receptioniste
Best. informatievoorziening

Dieren en planten (8%)

Scoor je hoog in deze categorie dan werk je graag buiten en/of met je handen. Je houdt van de natuur en wat hiermee samenhangt. Je kunt waarschijnlijk goed zelfstandig werken en bent een doener.

Opleidingen in deze categorie:
Tuinarchitectuur
Cursus Dieren EHBO
Dierenartsassistent
Medew. Dierenverzorging
Diergeneeskunde
Dierenverzorging
Hovenier

Techniek (6%)

Deze categorie spreekt je aan wanneer je graag met machines en apparatuur bezig bent. Je houdt ervan om iets tastbaars te maken/repareren. Je vindt het niet erg om eventueel zwaar werk te doen en om vies te worden.

Opleidingen in deze categorie:
CAD opleidingen
Training ASP
Software Engineering
Bedrijfskundige Informatica
ICT-opleidingen
I-Tracks start track
Autokennis
Snelstudie techniek
Technische Informatica
Training MCTS
Cursus PC en Informatica
System Engineering
Bedrijfskundige Informatica
Taining Visual Studiohmmm ok.. erg veel duidelijkheid krijg ik dan weer niet..
maar misschien zit er wel wat tussen..
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/9/2007 - *~* Wat wil ik nou? *~*

De laatste tijd ben ik me gaan afvragen wat wil ik nou?
Wat wil ik nou precies in/met mijn leven?
Ik zie mezelf niet mijn hele leven bij de Free Record Shop werken.
Eerlijk gezegd denk ik niet dat ik erover een jaar nog sta.
Maar wat wil ik dan gaan doen?
Terug naar school zie ik niet echt zitten.
Misschien een thuis studie? Maar waarin?
Ik heb geen idee wat ik wil wat vind ik leuk?
Ja ik vind muziek en films helemaal geweldig maar een winkel niet, en zingen en/of acteren is niet voor mij weggelegd dus dat wordt al een nee.
Secretarieel wat ik 2 jaar heb gevolgd vond ik verschrikkelijk dus weer een nee.
Dan komen we bij de zorgsector: Bejaarden? Nee! Gehandicapten? Nee! Ziekenhuis? Nee! Kinderen? JA! misschien is dat wel leuk
Horeca misschien? liever geen bedrijf dat zich vind op/rond het terrein van de gamma in Hoogeveen die ketens hebben we al gehad en is niks voor mij. Serveerster? Nee, waarschijnlijk moeten ze dan elke week nieuw servies aanschaffen omdat ik zo af en toe nogal klunzig ben. Koken? Ja misschien wel maar is natuurlijk weer niet goed voor mij gewicht ;) dus ook weer een nee.
Iets met sport word ook niks ik ben veelte stijf  en teveel lichamelijke kwalen.
Fotografie & filmen lijkt me supergaaf maar daar is gewoon haast geen toekomst in en het is zo duur dus ook hier helaas weer een nee.
Dan raken de keuze mogelijkheden toch wel op.
Dat wat over is is niet iets waarvan ik denk JA!
Maar kinderen, ja kinderen vind ik eigenlijk best leuk, misschien babysitter worden? bij een leuk gezien in Hoogeveen? Lijkt me op zich wel leuk en heb genoeg kunnen oefenen op mijn broertje en zusje, oppas ervaring heb ik wel, en je hoeft er voor zover ik weet geen diploma voor te hebben. Maar is dat wel wat bij vreemde mensen in huis, bij vreemde kinderen en een vreemde buurt? ik weet het niet. Wordt dit dan ook toch weer een nee?  Of zijn er mensen die ik "ken" dan toch op zoek naar een babysitter? of uit mijn buurt? Je weet het natuurlijk nooit. Maar ook hier heb ik wel weer mijn twijfels over.
Eigenlijk is de conclusie gewoon: dat ik op dit moment voor een muur sta en er (nog) niet met geen mogelijkheid voorbij kan. Dan toch maar weer een beroepskeuze test maken? Waarin meestal verzorging & secretarieel uitkomen.
Mijn toekomst is mij een raadsel momenteel en daar baal ik van.
Een paar maanden geleden dacht ik nog dat mijn toekomst de Free record shop was, nu weet ik beter.
Kon ik maar in de toekomst kijken, misschien werd het dan wat rustig in mijn hoofd..

Liefs Melanie
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/9/2007 - *~* Het verleden loslaten 1 *~*

Hoe vergeet je al die jaren van pijn?
Het niet naar school durven gaan omdat je zo bang bent voor diegenen die je die pijn geven.
Je wilt niet dag in dag uit, jaren lang, horen dat je een dikzak bent.
Dat je daarom niet op feestjes mag komen, en dat ze daarom niet met je willen spelen.
Hoe kan ik ooit vergeten wat er allemaal gezegd en gedaan is tegen mij?
Hoe krijg je hun spottende gezichten uit je hoofd?
Die gezichten van de mensen die je zo pijn gedaan hebben.
Het liefste knipte ik in mijn vingers en was ik het allemaal kwijt en weet ik niks meer van mijn schoolperiode.
Maar ik weet wel dat dat helaas niet kan.
Nu ik er weer aan denk flitsen er verschillende beelden weer door mijn hoofd van vroeger op de basisschool tot en met een paar jaar terug van de mbo-school.
De periode van 12 jaar met veel ellende.
Het is oude pijn, maar wel pijn dat er nog altijd zit.
Ik wil het gewoon kwijt nooit meer achterom kijken maar voor altijd kunnen zeggen:
"vaarwel verleden ik ga de toekomst in, het leed is geleden dit is een nieuw begin".  (uit vaarwel verleden van Nick & Simon)

Liefs Melanie
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

23/9/2007 - *~* Waar gaan we het allemaal over hebben?? *~*

Mijn leven was/is nogal hectisch..
Ik ben ongeveer 12 jaar lang gepest en heb dat allemaal nog niet verwerkt.
Heb veel tegenslagen gehad omdat ik gewoon niet wist wat ik met mezelf aan moest en probeer het nu allemaal te verwerken door het van me af te schrijven en misschien zelfs wel mensen te vergeven die mij al die jaren pijn gedaan hebben.. dat zal allemaal niet makkelijk worden, maar als het lukt ben ik natuurlijk super trots op mezelf.. natuurlijk weet ik dat het echt niet zo maar ineens weg gaat en dat zal ook best lang gaan duren.. maar dingen van mij afschrijven is altijd nog een goed middel geweest voor mij...
jullie zullen daarom ook veel berichten hierover vinden.

Ook zullen er berichten staan over hoe ik nu verder ga/moet.. ik weet het allemaal niet.. en hoe kom ik uit dat hokje van onzekerheden en ga ik weer een toekomst zien, in dingen die ik wil en nog niet weet wat ik wil..

het gaat dus gewoon over mijn leven en over het verhaal dat ik erover kwijt wil..

Liefs Melanie
Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me

Dit gaat vooral hoe mijn leven was en momenteel nu is..

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer