Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Cherish life

chapter one

Posted on 2/12/2013 at 14:35

Wat kan het leven oneerlijk zijn.

Het begon allemaal toen ik in 3 havo zat, papa en mama gingen scheiden.
Dit nadat ze met dikke ruzie uit elkaar werden geplaatst door de politie.
Mama mocht niet meer bij ons wonen.. maar aangezien ze dit niet aankon is ze zielig gaan doen bij de politie en werd papa uithuis geplaatst.. mama kwam bij ons wonen.. en papa was opeens weg..
Mijn broertje en ik konden dit niet geloven.. waarom papa?

in de jaren daarna zijn we door mama een aantal keer verhuisd. Het maakte niet uit wat wij daarover zeiden. Zij dacht dat wij haar niet gelukkig wilde hebben.
Ze probeerde ons altjd in de slachtoffer rol te krijgen, en deed waar ze zelf zin in had. Ze ging vaak weg en wij zaten elke keer alleen..
Het bleef maar botsen met mama.. waar of met wie we ook woonden. Met haar hiudige vriend was ik al klaar voor hij bij ons kwam wonen. Dit is namelijk in het huis waar ik ben opgegroeid, in mijn oude vertrouwde wijk.
Ik was even klaar met al die mannen en dat alles zo snel ging. Heb aan mama duidelijk aangegeven wat ik wilde en hoe ik me voelde.. maar ze trok zich er niks van aan. Het is een prima vent, maar hij kan zich op een agressieve manier uiten af en toe.. Ik was daar klaar mee en besloot uit huis te gaan, het kon zo niet verder!


Heb het nooit goed met mama kunnen vinden.. en nu bestaat de kans dat ze er volgend jaar niet meer is.. ALS.. dezelfde ziekte waar haar broer aan is overleden toen hij 47 was..

Alles wat er gebeurt is en wat ze me heeft aangedaan blijft me achtervolgen, maar ik kan haar nu toch niet zomaar in de steek laten?
Ze is altijd zo met haarzelf bezig geweest. Zelfs nu ze ziek is doet ze dat nog steeds..
Ik weet het allemaal even niet meer.. Ik raak hier zo van in de war. Ben niet voor niets uit huis gegaan, omdat ik samenleven met haar niet meer trok.

Ik voel me verdrietig.. leeg.. in de war.. en ook een beetje boos..
Na alles wat ik tot nu toe heb meegemaakt.. Wanneer stopt het!?

 

 

 


Recent Entries

- chapter one

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer