Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

mennolive

Ben ik ook een helderziende

13:39, 17/12/2012 .. 0 comments .. Link
Laatst tikte ik op internet het woord helderziende in en toen verscheen er een test om te kijken of ik ook helderziende ben. Je moest kiezen uit 5 symbolen namelijk: cirkel, kruis, golven, vierkant en ster. Er werden 25 kaarten getoond maar ik had er maar een paar goed. Ik ging het testje een aantal keer herhalen en scoorde steeds beter. Dit is natuurlijk niet de bedoeling maar ik vond er wel een uitdaging in zitten. Toen ik even weg liep om een kopje kruidenthee te drinken zat mijn zoon achter de computer en deed on voorbereid de test ook. Hij scoorde extreem hoog en had 23 goede kaarten benoemd. Ik kon mijn ogen niet geloven en vroeg of hij het eerder had gedaan. Zijn antwoord was nee en we gingen op zoek naar nog meer testjes. We vonden een andere test en daar moest je elementen bepalen. Je kon kiezen uit aarde, lucht, liefde, vuur en water. En weer scoorde hij zeer hoog. We vonden dit beiden best wel eng en hebben toen contact gezocht met een paar helderziende dames. Dit deden we ook via internet. Ze waren erg onder de indruk en nodigde ons uit voor een verder consult. Er werd aan hem gevraagd een aantal steekwoorden op te schrijven voordat hij de kamer binnen zou gaan. Hij kreeg 1 minuut de tijd om op te schrijven wat de helderziende zou gaan benoemen. Hij schreef 25 woorden op en bij binnenkomst zagen we een groot bord met 25 erop. Ook stond er een enveloppe op tafel en een aantal voorwerpen. Op zijn lijstje stonden al deze voorwerpen genoemd en ook de inhoud van de enveloppe. Mijn zoon is helderziende en slaagde ook voor de andere testjes die de dames voor hem hadden opgesteld. Hij werkt nu als helderziende bij een internetsite voor helderziende en mediums.

Heel veel mensen vragen nu naar mijn zoon en ik ben erg trots op wat hij allemaal kan met zijn gave. Soms verteld hij wel eens over wat hij zoal mee heeft gemaakt die dag en dan luister ik vol bewondering naar hem. Hij is er goed in het voorspellen van de toekomst en kan ook uitslagen van wedstrijden voorspellen. Dit gebruikt hij niet voor commerciële doeleinden want dat vind hij niet kunnen. Nu zit hij vandaag voor het eerst bij een televisieprogramma dat gaat over voorspellen van de toekomst. Er zit een notaris bij die al de voorspellingen van mijn zoon zal noteren en verzegelen. Hij neemt plaats in een speciale cabine en krijgt daar via een beeldscherm de onderwerpen door. Zo moet hij een voorspelling doen over de regering en de aanstaande verkiezingen. Hier heeft hij echt geen kennis van maar hij schrijft rustig en geconcentreerd zijn voorspellingen op. Als hij klaar is en door de presentatrice wordt bedankt geeft hij haar ook een apart briefje. Ze begint heel erg te blozen na het lezen ervan en ruimt het snel op. Dan geeft ze dit briefje ook aan de notaris. Over ongeveer 9 maanden weten of de voorspelling is uitgekomen van onze helderziende zoon.



About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Ben ik ook een helderziende

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer