Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Menorca 2011

Dag 5

17:15, 22/7/2011 .. 1 comments .. Link
Hi allemaal,

Oke sorry, sorry... We bloggen niet veel maar he zie het als iets positiefs. We hebben het zo leuk en druk (uitgaan, strand, uitslapen) dat op de computer gaan wat lastig in ons schema past. Maar hier dan weer een berichtje uit Menorca in restaurant/cafe/bar Pons, waar we iedere ochtend een frisse duik nemen.

Engelsen zijn hier echt overal te bekennen. Zo ook in de Cova. We hebben zo vrienden gemaakt met Engelse Naviërs. Volgens Pom hadden ze stuk voor stuk wat van Harry Potter figuren, dus de bijnamen waren al snel gegeven (Ron Wemel, Dobby en Ginny). Vonden ze alleen maar grappig.

Ons eerste (en laatste) uitstapje was dus naar Mahon. Leuk stadje, enorme haven, een van de grootste van de wereld hebben wij ons laten vertellen door een wederom Engelse taxichauffeuse. Na veel foto´s van ons zelf te hebben gemaakt besloten we de haven te verkennen waar het Navy schip hebben gespot. Later hebben we met z´n allen gegeten op een boot. 18 euro voor een heel menu. Standaard als we waren namen we als hoofdgerecht allemaal Paella op Guusje na die door ons oneven aantal geen Paella kon nemen en aan de lam moest gaan.

Gisteren hebben we een van de memorabelste dingen op Menorca meegemaakt¨de schuimparty. Los aan het gaan in de Cova spoten de schuimkanonnen de dansende menigte onder. En met onder bedoelen we dan ook echt onder. Kleine Isabelle ging koppie onder, maar zelf Isabelle Petit kon ook niet altijd het hoofd boven het schuim houden. Ondanks de vele bijna dood ervaringen was het echt spetterend.

Met het huis gaat het prima. De mieren creperen overal van de pijn, moeten alleen hier en daar nog worden weggehaald. De afwas hoopt zich soms op, maar wordt altijd op het juiste moment weer weggewerkt en de veranda is omgedoopt tot waslijn. Oh en het stinkt naar red bull. Voor de rest valt er normaal te slapen en eten.

Vanavond hebben we een boys night gepland. We bestellen pizza, drinken bier, laten boeren en scheten en gaan lullen over jongenszaken.

Dag lieve kijkbuiskindertjes
tot over 2 nachtjes slapen.........................................................................:(

Dag 2

14:08, 19/7/2011 .. 2 comments .. Link

Lieve ouders, mick en dien, vrienden en stalkers,

Sorry dat we niet meteen de eerste dag aan het bloggen zijn geslagen, maar het probleem is dat we maar 1 laptop hebben zonder oplader waardoor we maar 6 uur op de computer kunnen en er is ook een probleem met internet in ons huis, omdat er iets moet worden gedownload blablabla. Hier is in ieder geval onze eerste blog uit Menorca.

Nadat Isa en Isa waren aangekomen bij het huisje zijn we eigenlijk meteen met zn allen de Cova d´ex Xoroi gaan verkennen. We hadden een soort van kortingkaartjes gekregen, waardoor een kaartje voor ons (nog steeds) 18 euro was. Er leek in eerste instantie een beetje een probleem te ontstaan met binnenkomen (bewaker: ¿WHERE´S YOUR PASPORT? Lot: ¿Huh?), maar gelukkig viel dat achteraf ook wel weer mee... De club zelf is zo ongelooflijk mooi. Geweldig uitzicht, grappig muziek, wel iets duur en de eerste Pedro heeft zich al aan ons voorgesteld. We hebben echt een hele leuke avond gehad.

Gisteren zijn we met z´n allen naar het strand geweest en zijn we daar gebleven. Iedere dag doet een klein groepje boodschappen voor het ontbijt en avondeten (waar nog wel eens problemen door kunnen ontstaan: wel of geen brie, is boter handig of gewoon een luxe product?)

Zometeen vertrekken we met z´n allen naar het stadje Mahon. We gaan er met z´n allen eten (denk paella!!!) en daar gaan we ook even kijken of het uitgaan net zo leuk is als in de Cova.

Maak jullie geen zorgen over drank. De cocktails zijn hier alchoholvrij (HAHAHAHAHAHA) en heel duur (10 euro voor een drankje in de Cova).

Klein nadeeltje is dat we wel worden aangevallen door mieren. Ze liggen in onze hotdogpan, vreten van onze chips en krioelen door de hele keuken. Gelukkig hebben we een mierendoodspuit, nadeel is dat deze brandbaar is en we hem op het gasfornuis hebben gespoten. Dat worden geen noodles meer.

Heel veel liefs van de meidunnnMenorca 2011

17:12, 15/7/2011 .. 8 comments .. Link
jaaa we gaan bijna weg! Nog 1,5 nachtje slapen. Deze blog slaat helemaal nergens op maar ik moet even wat posten want anders wordt de blog verwijderd. heb er zin in!!!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

Dag 5
Dag 2
Menorca 2011

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer