Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mens erger je!

Post

Posted on 30/12/2012 at 15:30
Tja, de post. We hebben weer veel post gehad dit jaar met Kerst. Maar dat lag niet aan PostNL. Het lijkt wel alsof ze daar graag failliet willen! Jarenlang horen we niets anders dan geklaag: de concurrentie speelt vals, hun arbeidsloon ligt veel lager, en PostNL heeft niet genoeg geld meer om de postbodes te betalen, daarom worden de postzegels elk jaar duurder. En bovendien: de e-mail zorgt ervoor dat er minder post wordt bezorgd. Wat mij dan verbaasd: als het financieel allemaal zo moeilijk wordt, waarom dan toch in een paar jaar tijd zo vaak van naam veranderd? Steeds weer de brievenbussen in een ander kleurtje, de postwagentjes overspuiten, het briefpapier veranderen, het postbode-uniform aanpassen. Daar moet toch een hoop geld mee heengegaan zijn. Zonde, zonde. En ondertussen worden de postzegels maar duurder, je kunt tegenwoordig niet eens meer zien hoe duur, staat er een grote 1 of 2 op. Ik denk dat ze zichzelf ook een beetje schamen voor de prijzen. En als de service nu nog goed was... Maar ja, dat woord kennen ze bij PostNL ook niet meer. Je zou toch verwachten dat ze dan in ieder geval met Kerst, als mensen nog wél post versturen, hun best zouden doen. Maar nee hoor! Massaal wordt de post te laat bezorgd, en niet één of twee dagen, maar soms wel meer dan een week. En sommige kaartjes komen gewoon helemaal niet aan. Heeft één of andere klojo dat gewoon weggeflikkerd, omdat ie er geen zin meer in had. Ja kijk, PostNL, zo stuur ik volgend jaar natuurlijk gewoon e-mailtjes in plaats van een kaartje. Maar goed, dat is de Kerstpost, dat is eenmaal per jaar. Misschien dat je je op zo'n eenmalige piekdrukte ook niet goed kunt voorbereiden. Maar hoe zit het dan met de pakketpost? Je zou toch verwachten dat in het internettijdperk - waarin mensen steeds meer online winkelen - de pakketbezorging de redding kan zijn voor een bedrijf als PostNL. Maar nee hoor, ook dat weten ze volledig te verkloten. Regelmatig komen pakketjes hier te laat aan, of beschadigd, of niet... En als je ze dan opbelt, dan is het altijd de schuld van een ander. Ja hoor, maak dat de kat wijs. Maar ondertussen toch bedankt hoor, PostNL, ik heb me lekker kunnen ergeren, en als het aan jullie ligt zal dat nog wel een tijdje zo blijven. Ik verheug me al op 2013.

Mens erger je!

Posted on 30/12/2012 at 15:18
Positief in het leven staan, altijd opgewekt en vrolijk zijn, je nooit kwaad maken: het schijnt verreweg het beste te zijn voor lijf en leden. Maar…soms kan het zo heerlijk zijn je even lekker te laten gaan, lekker te mopperen over van alles en nog wat. Dat lucht zo lekker op. De uitspraak ‘ ik mag niet mopperen’ geldt niet op deze website. Hier wordt geërgerd, geklaagd en hier worden irritaties besproken. Al mijn ergernissen schrijf ik hier op, dan hoef ik de mensen om mij heen er niet mee lastig te irriteren. Als je zin hebt om het te lezen of erop te reageren: wees welkom, hier mag het, mens, erger je!

Recent Entries

- Post
- Mens erger je!

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer