Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
enjoy my life

welcome..

Posted in Unspecified

hello world,

voor t eerst in mn hele leven dat ik 'blog'.. hope u guys like it.

vanaf vandaag zal mijn leventje wéer veranderen want we zitten alwéer op een nieuwe school. niet dat ik deze school zo vreselijk vind,maar wat kan ik er over zeggen na 1 dag? de sfeer bevalt me wel.

maar uiterlijk zegt ook niet alles, het is een prive school dus de begeleiding zal best goed zijn?..de derde school in 2 jaar.. doen we goed. NOT! van een 'normale doorsnee school' naar een 'ghetto'school naar een prive school. ja afwisseling is er zeker, en ja daar leer je veel van! maar wat wil je als je leven zo erg veranderd in zo'n korte tijd.

misschien is het normaal om zulke dingen mee te maken, het verliezen van familieleden, het verliezen van je vriendinnen en het verliezen van jezelf respect en vertrouwen. maar de manier hoe je er mee omgaan bepaald toch wel je verdere leven na die gebeurtenissen niet?

ooit op een dag komt het toch wel goed, en elke dag weer,langzaam maar zeker merk ik dat wel. vandaag weer, en steeds merk ik dat die vriendinnen naja zo noemde ze zich, zich mee lieten slepen door éen persoon die omdat moment weer tijdelijk de leider was. heel erg cool allemaal.

misschien was of ben ik wel te onzeker? ik denk ben. maar misschien pak ik het nu wel gewoon slimmer aan. waarom zou ik mijn eigen leven door een ander laten beinvoeden? negatief dan..

why? bereik je niks mee toch,alleen maar negatieve onzin. waar je achteraf weer spijt van krijgt. je schiet er dus vrij weinig mee op..

klinkt allemaal zo simpel op dit moment. het enige wat ik er mee wil zeggen is dat ik nu weet wie ik kan vertrouwen en wie er voor me waren op momenten waar ik me echt zwaar k*t voelde.

die mensen respecteer ik met de dag meer, en ben ze elke dag nog steeds dankbaar. vanaf vandaag ga ik het helemaal anders aanpakken!

21:08 - 28/8/2012 - comments {0} - post comment


Description
hallo, ik ben merel. 16 jaar en ik kom uit Rotterdam. mijn blog gaat over mijn leven,wat ik meemaak,beleef of wat me inspireert. sport,muziek,mode en tatoeages zijn mijn interesses. welcome & enjoy it!
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- welcome..
Hosting door HQ ICT Systeembeheer