Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Het leven van een tiener óż

Over vanalles en nog wat uit het leven van een tiener. c:

[ Home ] [ Profile ] [ Archives ] [ Friends ]

Voor de allereerste keer c:

Hay allemaal c:

Dit wordt de allereerste keer dat ik in mijn weblog schrijf, dus ik zal jullie gewoon even wat over mezelf vertellen. Ik ben een meisje van 13 jaar, en ik heet dus Merel, voor het geval je dat nog niet gezien had. ;)
Ik kan nu wel over mezelf gaan zeggen dat ik spontaan etc ben, maar dat staat ook weer zo raar, vind je niet? Daarom heb ik aan mijn beste vriendin gevraagd om mij even te omschrijven. Tadaaam:

Merel is mijn allerbeste vriendin geworden in een hele kleine tijd. Ik ga erg veel met haar om en ze is voor mij echt geweldig. We zitten samen in dezelfde klas, 2 Atheneum en we hopen allebei volgend jaar ook nog bij elkaar te zitten. Op school gaan we ook vaak om met Annelieke en Sanne, samen zijn we een soort van vriendinnengroepje. Voor zo ver ik weet zijn Merel's hobby's tennis, visageren, gedichten schrijven, verhalen schrijven, jongens spotten en hockey. Later wil ze graag visagiste worden, of kinderpsygologe. Verder is Merel altijd superlief voor haar vriendinnen en staat ze altijd voor me klaar. Soms is ze een beetje heel erg hyper of druk, maar dat is meestal wel gezellig :D:D..Ik hou echt enorm veel van muziek c: Een dag niet naar muziek geluisterd is.. njah, een dag niet naar muziek geluisterd (; Dit zijn mijn favoriete liedjes (morgen zijn het waarschijnlijk al weer andere xd):
♥ 
KLIK voor Love over Healing van Kane. (Die zal altijd mijn favoriet blijven! c:)
♥ 
KLIK voor Hey Baby (drop it on the floor) van Pitbull. (Superleuk om op te dansen xd)
♥ 
KLIK voor I remember me van Jennifer Hudson. (Van een hele leuke film, ik ben de naam even kwijt xd)
♥ 
KLIK voor Bass Down Low  van Dev.
Ik up waarschijnlijk nog wel meer liedjes, maar daar heb ik nu even geen zin in. xd

Blegh, iedereen kent het wel. De ProefWerkWeek!
Ik ben nu hard aan het leren om over te gaan (nope, ik sta er niet zo goed voor) dus helaas ga ik even stoppen met schrijven, om geschiedenis erin te stampen. Mensen komop, geschiedenis?!!! Ik vind het totáál niet interessant om over oude dode mensen te lezen -.-

Daaag,
'xo ♥


[ 13:31 ] [ 26/6/2011 ] [ 0 Comments ] [ Post Comment ] [ Link ]

Hosting door HQ ICT Systeembeheer