Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Meride Uitvaartverzorging - Uitvaart regelen? Begrafenis of Crematie 

Wat te doen bij een overlijden?

22:53, 26/6/2015  ..  0 comments  ..  Link

Weet u wat te doen bij een overlijden van een familielid? Veel nabestaanden hebben hier bijna geen weet van en schatten het verkeerd in. Om het voor u allemaal een beetje duidelijker te maken, zetten wij alles op een rijtje.

De verklaring van overlijden

Wanneer iemand overlijdt is de belangrijkste stap dat er een arts komt kijken. De dokter stelt een verklaring op van overlijden waarin de mogelijke doodsoorzaak wordt weergegeven. Als er geen zekerheid is over de doodsoorzaak of de gestorven persoon was minderjarig, moet een lijkschouwer bij komen.

Aangeven van overlijden

Indien is geconstateerd dat de persoon is heengegaan, dient er bij de gemeente een verklaring van overlijden te worden ingeleverd. Vaak gebeurt dit door de uitvaartondernemer, maar u kunt dit ook in eigen persoon doen als u dat wenst. Deze aangifte dient binnen een week na overlijden te geschieden. Aan de hand van de aangifte wordt een overlijdensakte opgemaakt die u ook mee krijgt. Deze akte kunt u gebruiken om bij instellingen kenbaar te maken dat de persoon is overleden. Ook krijgt u van de gemeente middels deze stukken de machtiging om de overleden individu te begraven of te cremeren.

Na de aangifte van overlijden

Met de akte van overlijden kan u de echte ter nagedachtenis gaan organiseren. Deze moet plaats vinden na 36 uur na het overlijden en binnen een week. Vandaag de dag is het slechts mogelijk om de gestorven te begraven of te cremeren op de toegestane plekken, zoals een begraafplaats.  Om het iets gemakkelijker te maken, is het aan te bevelen om de bijstand van een uitvaartverzorger in te schakelen, de begrafenisondernemer kan helpen met het maken van onaangename besluiten. Tevens kunnen begrafenisondernemers u meestal assisteren met het regelen van de uitvaart van de gestorvene.

Uitvaartwensen van de overledene

Weet u of de overledene een testament bezit? Je kunt deze veelal tegenkomen in de papieren van de overledene. In dit document staan mogelijk diverse uitvaartwensen. Ook kan de gestorvene uitvaartwensen gedocumenteerd hebben bij de uitvaartondernemer of een notaris.

Meride Uitvaartverzorging ondersteunt u graag met het organiseren van een adembenemende en geschikte uitvaart van de overleden persoon. U hoeft er immers niet alleen voor te staan, wij beseffen dat u het al lastig genoeg heeft. Mocht u er behoefte aan hebben, dan zijn wij genegen om contact op te nemen met instellingen en overige belanghebbende waardoor u daar geen omkijken meer naar heeft.Waarom Meride voor de verzorging van een crematie in de regio Tilburg

22:11, 26/6/2015  ..  0 comments  ..  Link

Wilt u een uitvaart laten verzorgen via de uitvaartonderneming in Tilburg die beslist troost biedt?

Meride Uitvaartverzorging is een bekende nationale organisatie in uitvaartverzorging die al vele jaren vaardigheid heeft van deze sector en daardoor ook intussen bijzonder bekend staat onder een van de grotere crematieverzorgers van Nederland.

De uitvaartverzorging van Meride

Er zijn diverse beweegredenen te geven om de uitvaartzorg te laten verzorgen met behulp van Meride Uitvaartverzorging. Zo bezit deze onderneming onder andere vrijwel in iedere provincie in het hele land contacten en zijn ze onder andere goed op de hoogte van de meerdere gelegenheden omstreeks uitvaartverzorging.

Zo is met name de kwaliteit zeer hoog en staat het bedrijf erom bekend dat ze zowel zorgzaam met de uitvaart omgaan als met onder andere de familie. Zodoende biedt Meride een goede uitvaartverzorging, maar eveneens eventueel verzorging na de uitvaart door bijvoorbeeld hulp aan te bieden voor rouwverwerking of het as bestemmingen.

Iedereen weet dat nabestaanden het al moeilijk genoeg hebben met de verwerking van het overlijden van een geliefde en daar gaat Meride Uitvaartzorg dan ook heel begripvol en met respect mee om. Zodoende biedt Meride een goede uitvaartverzorging, maar ook mogelijk nazorg zodat familie de rust en mogelijkheid krijgen om het verlies een plaatsje te kunnen geven.

De overledene en de nabestaanden zijn het belangrijkste

Natuurlijk hebben familieleden/vrienden wel veel inspraak en zal er uiteraard naar uw wensen worden geluisterd. De uitvaartverzorger denkt graag mee zodat jullie samen tot een uitstekend resultaat gaat komen. De uitvaartverzorgers zullen er uiterst hun best voor doen om familie en vrienden zo goed mogelijk door deze lastige tijd te assisteren.

U bent de beslissende schakel die er gezamenlijk met Meride Uitvaartzorg voor zal zorgen dat de crematie gaat verlopen op een wijze zoals de overledene zou hebben gewild.

 Meride Uitvaartverzorging - Uitvaart regelen? Begrafenis of Crematie

21:55, 26/6/2015  ..  0 comments  ..  LinkAbout Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links

Meride

Categories


Recent Entries

Wat te doen bij een overlijden?
Waarom Meride voor de verzorging van een crematie in de regio Tilburg
Meride Uitvaartverzorging - Uitvaart regelen? Begrafenis of Crematie

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer