Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Meubels

Houtworm in uw meubels?

Posted on 27/5/2013 at 10:50
Wanneer u houten meubels heeft, is er altijd kans dat u last krijgt van houtworm. Wilt u houtwormen bestrijden, dan kunt u dat op verschillende manieren doen. Houtwormen kunnen meubels, houten vloeren en balken lelijk aantasten, zij maken kleine ronde gaatjes van 1 a 2 millimeter doorsnee. Als er grotere gaatjes in het hout zitten, kan het zijn dat u last heeft van houtkever of boktor. Zeker het bestrijden van houtkevers en boktorren kunt u beter overlaten aan een professionele bestrijder. Wanneer u last heeft van houtwormen, kunt u het hout met verf, was of beits beschermen. Heeft u kleine houten voorwerpen die houtwormen hebben, dan kunt u deze door verkoelen of verhitten bestrijden. Je kunt bijvoorbeeld iets in de oven of in de vriezer zetten. De oven niet warmer dan 55 graden zetten, anders kan het hout barsten. Ook is het mogelijk om met het bestrijdingsmiddel op basis van permethrin houtwormen bestrijden,, heeft u last van een grote aantasting, dan kunt u toch het beste een professionele bestrijder inschakelen. Gaat u houten meubels kopen, dan is het hout bijna altijd wel bewerkt, hierdoor wordt het hout minder aantrekkelijk voor houtwormen, waardoor ze zich er minder snel zullen vestigen. Maar het is mogelijk dat voor de bewerking de houtkever zijn eitjes al heeft gelegd, waardoor ook bewerkt al besmet kan zijn. Wilt u zich preventief beschermen tegen houtwormen, dan kunt u het beste onbewerkt hout beschermen door het te verven. Ook een goede ventilatie en een lage luchtvochtigheid kan bijdragen aan het minder aantrekkelijk maken van hout voor houtwormen.

Een mega puzzel aan je muur

Posted on 20/7/2012 at 14:19

Een leuke en originele manier om je muur op te vrolijken komt van het Nederlandse bedrijf IXXI. Je kunt via hun website afbeeldingen uitkiezen of zelf foto´s uploaden die je aan je wand kan hangen. De afbeelding wordt als een soort rasterpatroon op de site getoond. Het ´kunstwerk´ bestaat uit kunststof plaatjes van 1 mm dun die je met een kliksysteem aan elkaar klikt. Inderdaad, een soort mega puzzel voor aan de muur. Een andere leuke optie is de mogelijkheid om je foto als een pixelig geheel te laten afdrukken. Hierdoor kan je de voorstelling alleen goed bekijken als je door het je oogharen bekijkt. Je kunt tevens een soort collage bestellen met zoveel verschillende foto´s als je wil. Meer info op Ixxi.nl.

Een verlichtingsplan

Posted on 16/4/2012 at 15:54
Als je je woning in gaat richting is het belangrijk ook rekening te houden met de verlichting die je aan gaat brengen. Je kunt dit goed inrichten met de hulp van een verlichtingsplan. Op deze manier weet je ook voor je gaat shoppen waar en welke verlichting je aan gaat schaffen. Veel mensen weten niet hoe zij een verlichtingplan dienen te maken en doen dus vaak maar wat. Verlichting is een erg belangrijk aspect binnen een ruimte. Zo wordt de sfeer er mee bepaald en kun je de ruimte optisch veranderen. Zo kan verlichting een ruimte groter of kleiner doen lijken, het kan een ruimte fris of juist warm en gezellig over laten komen en daarnaast kan verlichting bepaalde accenten leggen op bijvoorbeeld mooie decoratie of meubels. Voor dat je de lampen gaat indelen is het slim te bedenken wat je met de verlichting wilt doen. Wil je bijvoorbeeld een ruimte met veel licht en toch sfeer, of hoeft het niet perse gezellig te zijn? Een verlichtingsplan kun je maken met behulp van een plattegrond inclusief de plaatsing van de meubels. Geef hierbij aan waar ramen en deuren zitten omdat hier ook licht doorheen valt. Bepaal hierna de functies die de ruimten hebben of krijgen en kijk wat voor soort verlichting er bij deze functies nodig is. Kijk dan naar basisverlichting, sfeerverlichting en accentverlichting. Indien je hier een plan voor hebt gemaakt kun je de verlichting aan gaan schaffen, let hierbij vooral op de lampen zelf, deze geven een bepaalde sfeer af en kunnen erg bepalend zijn.

Ideeën voor de babykamer

Posted on 9/3/2012 at 11:12
Het inrichten van een babykamer is vaak niet erg gemakkelijk. Tegenwoordig zijn er natuurlijk steeds meer aanstaande ouders die het geslacht al willen weten maar indien je hier niet voor hebt gekozen is het moeilijk de babykamer toch neutraal te houden en geschikt te maken voor zowel een jongen als een meisje. Je wilt natuurlijk liefst niet dat je zoon in een roze kamer terecht komt! Een mooie babykamer met wit is prachtig, neutraal en straalt frisheid en klasse uit. Vooral voor de wat kleinere kamers is wit erg geschikt, omdat de kamer op deze manier een stuk ruimtelijker lijkt. Je kunt strakke design meubels combineren met zachte texturen en oude meubels. Wit is daarnaast natuurlijk erg gemakkelijk te combineren met allerlei andere kleuren, die kun je bepalen wanneer je het geslacht van je kindje weet. Durf te combineren in de babykamer, tegenwoordig is het heel goed mogelijk design met oud te combineren. Zo kun je bijvoorbeeld je eigen wieg van vroeger nog gebruiken, een laagje verf er overheen en deze is weer helemaal hip! Hout blijft sowieso altijd goed voor een babykamer. Tegenwoordig zie je ook veel andere houtsoorten zoals whitewash en teak, vooral hout met een grijstint er in dus. Hout zorgt natuurlijk ook direct voor sfeer en ademt warmte uit.

Het inrichten van de woonkamer

Posted on 22/8/2011 at 09:13

De woonkamer is één van de belangrijkste onderdelen van je woning. Vaak is dit ook de grootste ruimte en de ruimte waar je het meest leeft. Vaak wordt de woonkamer ook gecombineerd met de keuken zodat de woonkamer ook echt het centrum van je woning is. In je woonkamer ontvang je natuurlijk ook gasten, het is dus belangrijk om een gezellige en sfeervolle woonkamer te hebben en een die aan jouw wensen voldoet.

Heb je al jaren dezelfde inrichting in je woonkamer en ben je wel toe aan iets nieuws? Je kunt voor vele verschillende stijlen kiezen zoals landelijk en rustgevend, strak en modern, efficiënt of gewoon lekker gezellig. Je kunt natuurlijk een interieurstylist inhuren voor de styling van je woonkamer deze kan met een frisse blink naar je woonkamer kijken en nieuwe inspirerende ideeën opleveren. Natuurlijk dien je wel goed met de stylist te overleggen zodat deze precies weet wat jij mooi vindt en wat jouw ideeën zijn. Natuurlijk kun je ook altijd gewoon zelf aan de slag!

Misschien zou je graag je woonkamer veranderen maar heb je niet heel veel geld over om alles om te gooien dan kun je al met wat kleine aanpassingen een totaal andere sfeer creëren. Natuurlijk denk je al snel dat het omgooien van je interieur en het aanschaffen van design meubels kostelijk is en dat het veel tijd in beslag neemt maar niets is minder waar. Je kunt wat decoraties aanpassen of af en toe eens snuffelen op een rommelmarkt of koopjeshal kan ook leuke dingen opleveren. Zo heb je iedere keer kleine aanpassingen die meteen voor een andere sfeer kunnen zorgen.

Design Fauteuil

Posted on 9/8/2011 at 11:37
Op de bovenstaande foto zie je de Design Fauteuil
"Imola"

PaviaOp de bovenstaande foto zie je de Design Fauteuil
"Pavia"
PratoOp de bovenstaande foto zie je de Design Fauteuil
"Prato"
Schelly
Op de bovenstaande foto zie je de Design Fauteuil
"Schelly"
VenetoOp de bovenstaande foto zie je de Design Fauteuil
"Veneto"
rossOp de bovenstaande foto zie je de Design Fauteuil
"Ross"

Meubels

Posted on 9/8/2011 at 11:31
Op deze blog willen we onze lezers informeren over meubels. Denk hierbij aan nieuwe meubels, nieuwe trends op het gebied van meubels en woninginrichting, design meubels, design fauteuils etc. Ook zul je op onze blog berichten vinden over hoe je een woning met bepaalde meubels kunt inrichten, of hoe je bepaalde meubels goed kunt onderhouden.

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer