Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
A Girl Looking For Answers

Description

A weblog that is all about me .. Sending my questions into the world and hoping for an answer in return!!


My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends
*My Photo Album

Walibi en Aqualibi

Gisteren was het echt reuze leuk !! Ik ben met m'n beste vriendin Brendy naar Walibi geweest. Het was echt af en om 14.00 uur zijn we gaan zwemmen in Aqualibi. Daar zijn we op de wild waterbaan "The Rapido" geweest, die was echt leuk! Ik heb me echt reuze geamuseerd en Brendy wil ik nooit kwijt! Ze is de beste vriendin die ik heb en waar ik alles kan tegen zeggen.

Vandaag heb ik niets bijzonders gedaan. Veel te slecht WEER !!!!!! Ik zit maar binnen en mij te vervelen. Heb derjuist nog ne film gezien " The Fantastic 4". Ik wil de 2de ook zien. Voor de rest heb ik nog liggen denken aan Ben en wat ik nu ga doen. Ik ben van plan om het nog eens te zeggen en we zien wel wat er van komt. Ik hoop dat het iets wordt. Als ik een paar dagen niets meer laat weten dan weet je dat ik liefdesverdriet heb Ik hoop alleen dat het vrijdag nu goei weer is zodat we kunnen gaan lopen in het Fortje.

Morgen is het vroeg opstaan, want dan moet ik met mijn mama naar de ziekenkas. Daarna gaan we eens over de bredabaan voor de solden ! Ik hoop dat ik eindelijk mijn dvd "How to lose a guy in 10 days" kan vinden. Tja voor de rest zullen we wel zien hoe het uitdraait.

Nu hopen dat het weer snel bijdraait.

Greetz Minight

Posted: 16:07, 3/7/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Gewoon een dag zoals een ander

Ik ben vanmorgen naar mijn papa geweest die gisteren is teruggekomen van Turkije Hij heeft ook een paar dingetjes voor mij meegenomen en hij was ook heel blij met mijn rapport!! Hij zei wel dat ik nu wel ga moeten uitmaken wat ik later wil worden of volgen, maar dat is allemaal zo moeilijk. Ik hoop dat er 1 van de dagen een dag komt dat ik weet wat ik wil worden.

Voor de rest heb ik niets speciaals gedaan. Even met de hond gaan wandelen en daarna dvd gezien, namelijk "The Four Feathers" => mooie film! Ik heb zelfs een paar traantjes gelaten.

Seffes na het eten ga ik naar m'n beste vriendin Brendy om te zien of ik nog vakantiewerk bij haar papa kan gaan doen, want ik wil eigenlijk wel een paar centjes verdienen. Duim allemaal voor mij

Greetz Midnight

Posted: 16:12, 1/7/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Triest

Gisteren was de laatste les karate .. Het was heel leuk!! Het was ook een emotioneel afscheidt. Nu is het wachten tot September! Ik heb ook spijt dat ik niets heb gezegd tegen Ben. Ik dacht, hij voelt niets speciaals voor mij dus er is niet echt een reden om iets te zeggen wat ik voor hem voel. Het zou toch niets uitmaken dacht ik bij mezelf. Nu blijkt dat Ben niets wist van dat gesprek met Sam. Dit ben ik te weten gekomen door Sanne [ de nicht van Ben ]. Ze was achter mijn rug naar Ben gegaan om met hem te gaan praten over dat gesprek en Ben zei dat dat gesprek nooit heeft plaats gevonden tussen hem en Sam. Ik weet echt niet wie ik nog moet geloven Oftewel liegt Ben of anders Sam. Daarom heb ik nu wel spijt dat ik niets heb gezegd, maar ja spijt komt altijd te laat hé. Ik hoop dat het vrijdag goei weer is zodat we kunnen gaan lopen in het Fortje, misschien krijg ik dan de kans om iets te zeggen tegen Ben. Please duim allemaal voor mij!

Vandaag ben ik naar de bredabaan geweest. Ik heb een nieuwe sportzak gekocht en 6 dvd's "The Lake House", "Fantastic 4", "X-men 1,2 en 3" en als laatste "The Four Feathers". The Lake House heb ik vandaag al gezien. Het was een hele mooie film, maar elke film met Sandra Bullock en Keanu Reeves moet zeker een goeie film zijn. Op weg naar de bredabaan ben ik ook nog mijn nicht tegengekomen, hebben effe gebabbeld. Dat is het zowa voor vandaag.  Seffes ga ik Pearl  Harbor  zien met Ben Affleck. 

Greetz Midnight

Posted: 19:11, 30/6/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Verveling

Pff .. Zo'n slecht weer!! Morgen beginnen de solden en ik hoop dat het dan wat beter word. Vandaag heb ik alleen nog maar naar muziek geluisterd en op het internet wat liggen googlen.

Vanavond zal het leuk worden. Mijn sport is karate en vanavond is de laatste training dat is wel jammer, maar dat wordt dan weer goe gemaakt door de special act van sensei Guy!! We gaan vanavond karate doen op muziek! Ik ben is benieuwd. Het trieste is dat ik wel 2 maanden de jongen van m'n leven moet missen ... Ik ben hopeloos verliefd op hem! Sarah, het lief van kenny[de broer van Ben] heeft gevraagd aan de Sam of hij eens wou polsen bij Ben. Blijkbaar voelt Ben niets speciaals voor mij, maar hij vindt mij wel een toffe en Sarah vindt dat ik het toch nog altijd tegen den Ben moet zeggen wat ik voor hem voel. Wat ik eigenlijk stom vind omdat Ben niets speciaals voor mij voelt. Ik weet echt niet wat ik moet doen Tja ik zal wel zien hoe het vanavond uitdraait. Ik zal jullie in ieder geval op de hoogte houden.

Greetz Midnight

Posted: 13:14, 29/6/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Mijn eerste ...

Hallo iedereen,

Als eerste wou ik even zeggen dat ik het wel komisch vind dat alles hier in het Engels wordt vermeld, maar dat iedereen in het Nederlands schrijft. Op deze moment onderlijnt hij alles in het rood wat ik erg vervelend vind .  Dit is m'n eerste "Dagboek weblog" en ik hoop dat dit me beter afgaat dan een geschreven dagboek, want dat heb ik ook een paar keer geprobeerd, maar nooit niet lang volgehouden. Nu genoeg gezeverd. Jullie vragen je waarschijnlijk af wat ik zoal al heb gedaan. Wel .. vandaag was het de laatste dag school en ik heb dan ook m'n rapport gekregen. Ik heb een A-attest .. Sùùùper

In September ga ik nu m'n laatste jaar tegemoet en daar ben ik blij om, want ik ben eigenlijk schoolmoe om het zo te zeggen, maar dan is het jammer genoeg nog niet over! ... Na m'n laatste jaar wordt het uitzien naar een Hoge School of Universiteit. Wat ik ga studeren, weet ik nog niet zeker. Momenteel zien ik het wel zitten om advocate te worden, maar volgens mij is dat net iets te hoog gegrepen voor mij. We zullen wel zien hoe het afloopt. Nu 2 maanden rustig genieten van de vakantie en proberen zoveel mogelijk aan m'n Blog te werken en jullie op de hoogte te houden wat er zich afspeelt in mijn leven.

Nu ga ik slapen het is al 0:52 en ik ben moe. Voor diegene die zich af vragen hoe ik op het idee ben gekomen om deze blog te beginnen, moet ik zeggen dat de film "The Perfect Man" mij heeft geïnspireerd.

Slaapwel & Sweetdreams
Greetz Midnight

Posted: 00:39, 29/6/2007
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer