Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Emine en de rest

Description
«  November 2017  »
MonTueWedThuFriSatSun
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 

My Links

* Home
* My Profile
* Weblog Archives
* Friends

Mini-trein

Dat is dus duidelijk: ik zit in n te korte trein. Met het nieuwe collegejaar is deze dan al snel vol met studenten. Met het resultaat dat best n aantal passagiers moeten staan. En voor mijn trajectkaart betaal ik meer dan 200 per maand. De overige passagiers (buiten studenten) zullen ook zeker wat neertellen. En de NS, die zet amper materiaal in... :( maaaar... Ik stop NU met klagen! Ik vind dat we vaker moeten relativeren! Wij zijn het zo gewend dat alles perfect is in NL. Kijk eens naar de meeste andere landen. Daar is amper een OV netwerk beschikbaar, laat staan op tijd rijden en voldoende materiaal inzetten. Dus mensen, laten we met z'n allen, met z'n a-allen relativeren!

Posted: 16:34, 4/9/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Foto vd tuin: linkerkant van mij, rechterkant van de buurvrouw

Posted: 12:48, 3/9/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Een irritante buurvrouw?

De GROTE vraag: WAAROM komt mijn buurvrouw steeds in mijn tuin?!

 

Ik doe dat toch ook niet bij haar, denk ik dan. Ieder zijn eigen tuin en eigen stoepje. En ja, het klopt dat mijn tuin en stoepje vaak later worden aangeveegd en schoongemaakt enzovoorts, maar hallo! Ik werk full-time! Hoe kom ik van deze frustaties af? Ik dacht: ik ga mijn gedachten gewoon op het internet zetten, eens ervaren hoe het is om te bloggen. Wie ditleest, leest het en wie dat niet doet, doet dat lekker niet. Makkelijk toch? Anyways, dat mens zit dus regelmatig te harken, te vegen en onkruid te wieden in mijn tuin. In het begin dacht ik zo van'oh, wat aardig', maar nu vind ik het niet meer zo leuk. Bij mij ging de knop om toen ze gisteren weggewaaide folders uit mijn tuin had opgeraapt en voor de voordeur had neergelegd. Je ruimt ze op, dan kan je die dingen toch net zo goed weggooien?!?! dus wat doe ik? Ik pak dat papier en leg ze op het tuinpad. Gisterennacht om 00:00 uur (net iets ervoor of erna kan ook) frotte ze een vieze ALDI-folder (die dus op het tuinpad lag) door de brievenbus !!! Ik schrok me een ongeluk!

Wanneer ik dit met mijn man bespreek, zegt hij dat ik me er niet veel van moet aantrekken omdat het een oud mens is (ja, jaaa, ze rijdt wel in een Audi TT en heeft ergens in een garage een Posche staan!). Mijn man en zijn familie hadden destijds veel last gehad van onaangename buren en vinden mijn ergernissen dan ook niets in vergelijking tot wat zij eerder hebben meegmaakt. Het erge is ook dat ik dit maar niet moet bespreken met dat oude mens, omdat we dan het risico lopen dat alles gaat escaleren

Nou, okee, ik zal weer mijn best doen... Beter een goede buur dan een verre vriend, zeg ik maar en blijf hopen op verandering?

 


Posted: 12:32, 3/9/2012
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer