Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Migraine en Aloe Vera

Laat Migraine nu tot het verleden behoren

Posted in Unspecified
Hoofdpijn en Migraine
 
 Veel voorkomende vorm van hoofdpijn is migraine,  vaak gekenmerkt door de z.g. prodromen zoals eenzijdige uitval van het gezichtsveld, bewegende maantjes of sterretjes gevolgd door vaak een eenzijdige zeer heftige hoofdpijn soms met misselijkheid en braken, overgevoeligheid voor geluid en licht en van concentratieproblemen.
 
Voor migraine zijn er allerlei medicijnen die de pijn kunnen verlichten van een migraine aanval, maar er zijn geen medicijnen die migraine kunnen voorkomen. Een van de natuurlijke geneeswijzen is het gebruik van Aloë Vera.
 
Onderzoek naar migraine heeft uit gewezen dat het aantal mensen met deze symptomen sterk aan het groeien is, en dat vooral in Europa en de VS. Er is op dit moment ongeveer 10% van de bevolking die deze symptomen hebben, 60% bij de vrouwen en 40% bij de mannen.
 
De toename van migraine en hoofdpijn kan men in verband brengen dat ons leven steeds drukker en gejaagder wordt, en dit kan leiden tot spanningen en stress die de hoofdpijn kan veroorzaken. Migraine is niet leeftijd gebonden.
 
 
 
Behandeling migraine
 

 

Hoofdpijn en migraine
kunnen ook gepaard gaan met klachten zoals, nek- en rugklachten. Deze mensen zijn vaak haastig op zoek naar middelen voor de behandeling van migraine, en een van die behandelingen is de krachtige werking van Aloë Vera.
 
Door middel van de natuurlijke kracht van Aloë Vera kunt u de migraine verlichten en ook, in heel veel gevallen, verbannen uit uw leven.

PS.   Voor info over de producten kun u mij altijd mailen
PSS. U kunt zich ook al inschrijven voor het GRATIS rapport dat in Augustus 2008 uit komt, mail dan uw naam, e-mailadres en telefoonnummer door aan mij  en u ontvangt dan het rapport in Augustus,( plaats dan in "onderwerp" gratis rapport ).
PSSS. De info die u verstuurd zal zorgvuldig bewaard worden en niet aan derden gegeven worden.
 

07:18 - 29/6/2008 - comments {0} - post comment


Even voorstellen

Posted in Unspecified
Mag ik mij eerst even voorstellen, mijn naam is Jan Busscher en woon samen met vriendin in Hoeselt België, mijn vriendin had al enkele jaren migraine toen we gingen samenwonen. De aanvallen gingen van, niet durven te lopen tot braken toe, en dat 1a 2 keer per maand. Ze heeft medicijnen gebruikt (migprif ) en acupunctuur gedaan, het verlichte de migraine alleen maar, niets heeft geholpen. Ze werd er alleen maar mismoedig en humeurig van, en vaak met zieken verlof. Was er dan helemaal geen medicijn die haar van haar migraine af kon helpen?
Uiteindelijk heeft ze gevonden wat haar kon helpen.
Ze werd een aantal maanden geleden gebeld door een mevrouw die haar van haar migraine kon af helpen met Aloë Vera.                                                                                                                                                                                       Ik zal heel eerlijk tegen u zijn, ze stond er eerst heel erg scepticus tegen over, er was al zoveel wat ze gedaan had om van haar migraine af te komen, en niets heeft geholpen, en waarom dit dan wel.
Maar wat ze gevonden had was werkelijk buitengewoon
Ze kreeg de kans om 3 maanden lang het product te gebruiken, met de garantie als het niet helpt kreeg ze haar geld weer terug. En omdat het een natuurproduct was kon ze die bij haar medicijnen gebruiken, en zie de eerste 1,5 week was wel even doorbijten omdat het iets verergerde, na die 1,5 week werd het beter en je zag dat ze opfleurde en niet meer mismoedig en humeurig was. Nu een aantal maanden verder gebruikt ze geen medicijnen meer en gaat het heel goed met haar.Geloof me, dit is de beste deal die ze ooit heeft kunnen maken.
Daarom hebben we besloten om de producten van Aloë Vera te gaan promoten, omdat er zoveel mensen zijn die elke dag opzoek zijn om hun migraine onder controle te kunnen krijgen en een menswaardig leven kunnen leiden.

07:13 - 29/6/2008 - comments {0} - post comment


Description
Migraine is een veel voorkomende ziekte: 10% van de bevolking wordt ermee geconfronteerd en vrouwen (60%) hebben er vaker last van dan mannen (25 %) en kinderen (15 %). Migraine maakt geen onderscheid tussen leeftijd, ras of cultuur.
Home
User Profile
Archives
Friends
Recent Entries
- Laat Migraine nu tot het verleden behoren
- Even voorstellen
Hosting door HQ ICT Systeembeheer