Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Wat ik kwijt wil

2013

00:16, 24/4/2013 .. 0 comments .. Link

Tweeduizend en dertien
Dertien, het getal van ongeluk.

Dit jaar is tot nu toe niet mijn jaar gebleken. Hoewel ik een studie heb gevonden die mij op het lijf is gechreven en ik als coach bij de voetbal ook naar behoren presteer op zowel de club als de cursus, zijn er ook vele kanttekeningen die deze jaargang minder positief kleuren.

Zo is mijn oma na een langdurige periode toch gedoemd tot de amputatie van haar onderbeen, beïnvloed dit mijn moeder in dergelijke maten en helpt mijn broer geen enkel moment aan de bijdrage in het gezin in deze moeilijke tijden. Daarnaast heb ik een hobby verloren, die vrijwel gekoppeld staat aan het verliezen van een op eerste inziens erg belangrijke vriendin.

Hoewel dit oogt als ongelukkige factoren, zijn hier ook winsten uit te boeken. Door de zorg van mijn oma kom ik vaker bij haar op bezoek. Ik zie haar menslijke kant, en ze verteld meer als ooit tevoren. Er lijkt zelfs een band te ontstaan. Daarnaast krijg ik veel waardering van mij ouders, voornamelijk mijn moeder, voor het ondersteunen van haar mantelzorg over mijn grootmoeder.

Ik merk dat ik met de dag meer over het verleden durf te praten. Ik voel een afsluiting van een onzekere periode, en voel mij steeds zekerder. Zo heb ik de visie dat alles zo zijn reden heeft, waar wij uiteindelijk lering uit moeten trekken en deze nieuwe kennis moeten gebruiken in nadere stappen.

De kern van het verhaal is hier meteen mee aangesneden. Ik heb wat geleerd; niemand kan mensen veranderen. De kunst om mensen te beïnvloeden beheers ik, maar sommige mensen steken zodanig anders in elkaar dat ik daar geen vat op kan krijgen. De ene is een pure egoïst bij het verkeerd stellen van prioriteiten, en de ander is niet vaardig genoeg om meningen te beargumenteren, en een ander is weer te koppig om fouten in te zien en schiet bij elk verwijt in de zelfverdediging.

Ik dacht de verloren hobby nodig te hebben. Maar ik merk het tegendeel waarbij een last van mijn schouders is gevallen. De beleving was frustratie en achtervolging van een lesschema. Mocht ik volgend jaar weer gaan dansen, of misschien in een latere jaargang, is mijn streven dit vanaf dag één te volgen, zodat plezier weer voorop kan staan.

En dan nog de vriendin, de verloren vriendin. Het voelt niet meer als 'verliezen'. De conclusie uit dit hoofdstuk is dat we elkaar zijn ontgroeit, en we hebben geen enkele prioriteit meer naar elkaar gesteld of gehouden. Wanneer andere private zaken de voorkeur krijgen, verwaterd het contact met diezelfde mate. Het is jammer, maar een punt dat viel te accepteren.

Gek en toch zo normaal is dat ik totaal geen wrok voel naar dit persoon. Het is enigzins wel jammer dat het contact niet meer is en waarschijnlijk nooit meer zal terugkeren, maar een deur kan nooit geopend worden als je de deur niet open laat.

Ik krijg meer vrede met het leven, maar de dagen vergen nog steeds (te) veel energie.
Deze eeuwige regelneef is zodanig bezig zich voor anderen weg te cijferen dat hij in de spiegel een bleke en futloze herinnering in zichzelf ziet. Ik zal vaker voor rust moeten kiezen, gevolgd door de keuze voor mijn eigen fysieke en mentale welzijn. De week ontspanning in Turkije zal hier hopelijk bij meewerken!

En misschien, heel misschien...
komt er wel nog een dag in dit jaar,
dat alle puzzelstukjes weer samenvallen.Huiswerk

20:09, 25/9/2012 .. 0 comments .. Link
Aan mij de opdracht gegeven het volgende te omschrijven: "Hoe ben ik, als ik mijzelf ben?" Ik ben een rustige maar redelijk sociale jongen met de constante drang zichzelf te bewijzen. Op het moment dat ik mijzelf weer zal zijn zal ik weer helder nadenken. Ik schrijf, speel voetbal, zing, werk en geniet dan ook vooral. Op dit moment ben ik dit niet. Hoe ik op dit moment ben, kan ik kort over zijn. Net als de afgelopen maanden zou het woord "verward" de beste omschrijving geven. Piekeren, nadenken, weinig rust, irritaties en een detail-gerichte kijk lijken hier de oorzaak van. Wat ik ben, naast een rustige jongen? Zelf zou ik mijzelf als prettig persoon willen zien. Helaas komt het in de praktijk niet altijd uit door mijn directe communicatie. Ondanks dat hier oorzaken voor zijn, snap ik dat mensen dit mij kwalijk nemen en wil ik het ook niet meer als excuus gebruiken. Ik wil gewoon weer terug naar een oprecht vrolijke ***, die lacht met zijn omgeving, maar ook leed deelt. Een *** die zijn frustratie weer kwijt kan en om kan zetten in positieve energie met voetbal. Blessures staan hier nu nog voor in de weg. Weer terug naar een *** die gevoelens kwijt kan in dansen (waar ik helaas mee ben gestopt) en die weer genoeg energie krijgt om zijn ambities te bereiken met zijn opleiding en uiteindelijk in zijn carrière. En nu nog de vraag dit te bereiken. Ik heb besloten weer wat vaker therapie in te plannen en heb mijzelf een rustperiode toegeschreven die ik goed vol houd. Daarnaast heb ik m'n eetgedrag aangepast en drink ik ruim voldoende water. Hopelijk biedt dit een perspectief, en later zien we wel weer hoe het er voor staat. (omdat ik toch meer dingen zal moeten loslaten, beginnen we maar meteen goed)

vision

22:37, 28/6/2012 .. 0 comments .. Link

Ik

Druk
Altijd
Bezet

Voor iedereen
Ook jou
Weet niet waarom
Maar wel een feit

Ben bang
waar dit op uit gaat draaien

Heb tijden gehoopt
Maar al tijden opgegeven

En nu bang dat je veel van mij verwacht
Maar ik ben maar ik
En jij bent jij

Conclusie is misschien wel
Dat het verleden zo zijn littekens achter laat

Niet bij ons
maar op het netvlies van anderena song

22:36, 28/6/2012 .. 0 comments .. Link
http://www.youtube.com/watch?v=FW77wHMnv7I&feature=relmfu

"broer"

15:50, 17/5/2012 .. 0 comments .. Link

Altijd een rots in de branding
Maakte alles mee
Nu is het een domme klootzaak
En loos ik hem het liefst in de zee.

Lekker door piranha's laten aanvreten
Want ik heb tenminste niks op mijn geweten

Moest ik even kwijt...

 zien

12:44, 14/4/2012 .. 1 comments .. Link

Vraag mij af of het aan mij gericht was,
Want ik zie erg veel.

Ik merk ook heel veel
maar trek ook af en toe een verkeerde conclusie.

Het probleem is misschien dat ik niet goed luister
of diepere dingen hoor in de uitspraken die worden gedaan.

"Het voelt misschien gek
als een gemis
als ver weg
maar toch dichtbij

Waar precies weet ik dan niet,
dat moet ik maar bedenken

En van daaruit mijn conclusies trekken?
Misschien. "comeback

22:35, 9/4/2012 .. 0 comments .. Link

Daar ben ik weer

weer terug

verward

alweer.


Het gaat de laatste tijd redelijk, ik slaap bijvoorbeeld weer voldoende, misschien zelfs teveel.
Er mist iets. En het hatelijke is, is dat ik niet weet wat. Het gaat top in mn relatie, we zien elkaar veel, wat we ook wel wel weer wat minderen omdat ik de gevolgen weet als ik dat niet doe. Op pijntjes na gaat sporten redelijk en zelfs zingen gaat lekker. Ik kan volgens mij zelf trots zeggend at dansen echt top ging. Nu nog afdansen, woensdag. Iemand om wie ik heel veel geef zal ik dan voor een lange tijd niet zien, alleen vind ik het moeilijk te zeggen waar ik de woorden maar niet voor vind. Het ideale zou zijn als zij dit zou lezen als ze in Madrid zit, haha. De hoop dat je mijn blog al niet meer volgt omdat ik al tijden niet geschreven heb. Simpelweg omdat ik er de tijd of energie niet voor had. Anouk op de achtergrond vanuit de radio; "I don't want to hurt no more". Eigenlijk weer een prachtige sarcastische actie als daarboven iemand of iets is. Ik zou graag het nieuwe album van Acda en de Munnik willen aanraden. Teksten (niet alle) waarin ik mij zo kon vinden dat ik huilend wakker wordt. En dan mijn vriendin moet geruststellen dat er niets is. Niet dat ik weet.

"Setting you free
Cause I dont wanna hurt no more
I dont wanna make you go through one more rainy day"

Maar ik kan niet alles loslaten. Ik gun het haar niet. Ik gun dat onmenselijke monster geen verloving, niet het samenwonen, niet het belonen voor de misdaden. En het ergste is, is dat ze nog het lef heeft gehad, te beweren dat ik dat was. Ik weet waar mijn dromen over gaan, maar ik wil het niet. Ik droom namelijk niet, ik heb een nachtmerrie. Elke keer weer als ik mijn bed in stap.

Ik wou dat ik het lef had
met mijn kymco op pad

Mes in de hand
Of een ander wapen
Bloed op de wand
rechtzetten wat de duivel heeft geschapen.

Opsluiten op water en brood
Of op haar eigen tranen

Wachtend op de dood
Verder laten wanen

Eng hè? Want zo ben ik niet, zo was ik niet en zo wil ik niet zijn.
Zo ben ik gevormd, en kom er niet vanaf.
Ik bid op karma.

Niet eens dat het goed met mij gaat, maar slecht met haar.

En dan heb ik hopelijk rust,
in dat veel te volle koppie van me.
Angst?

21:00, 8/3/2012 .. 0 comments .. Link

Beloofd weer eens te schrijven,
Maar weet niet zo goed wat te schrijven

Het gaat best wel goed voor me, zeker als ik kijk naar hoe het ooit met me ging
alleen realiseer ik me sommige momenten hoe bang ik eigenlijk wel niet ben om verlaten te worden.

Reden daartoe is het moment dat ik heb ontdekt dat het gevonden lijk de moeder van W. blijkt te zijn, wat alles best wel dichtbij maakt. Als ik 2 jaar dat lef had was ik dat toen geweest. Gelukkig niet, want zou niet weten wat ik de mensen zou aandoen die om mij geven, en dan had ik sommige mensen nooit ontmoet, wat ik mezelf niet had willen onthouden.

Een kort en slecht stukje om een poging te doen die gevoelens te omschrijven:

Rust
Naar mij gebracht
Veilig
Voel ik mij

Zij
brengt het beste in mij naar boven
Maar
Laat me toch elke keer beloven

Niet verlaten te worden
want des te hoger de pieken
des te lager de dalen
En die ga ik niet redden.

Daarnaast nog wat heerlijk mooie nummers:
http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=I5sMb6OgHIU&NR=1
http://www.youtube.com/watch?v=-f-_uJrR4T0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=WabJnfMQwtE&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=RNGqz1bCRfY&feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=yOqxe7MzAVM&feature=relatedfilmpje

21:22, 11/1/2012 .. 0 comments .. Link

http://youtu.be/BiFa-8Rwm08

 

Niet schrikken ;)
en geluid zacht!

XxxMooie Quote

12:06, 17/12/2011 .. 0 comments .. Link

Quote die ik al de hele dag in mijn hoofd heb;

"Ik ben niet ziek,
Maar ik had beter kunnen zijn."

Alles had zo anders kunnen zijn
Alles had zo anders kunnen lopen
Ik had zo veel gelukkiger kunnen zijn

En nu wacht ik op het moment
Dat ik alles kan herstellen

Want ik geloof tot de dag van vandaag
Dat die dag nog komt.I'm going to

07:11, 14/12/2011 .. 0 comments .. Link

Write a book!

 

Wordt vervolgd..die zeldzame momenten

01:53, 12/12/2011 .. 0 comments .. Link

Die zeldzame momenten
Dat je je gelukkig voelt

Geeft hoop

Dat verdwijnt als sneeuw voor de zon
Bij het doorbreken van het daglicht
terwijl jij nog ligt te dromen
In de zachte rust

Wake up,
Time for just another day
Go on
and don't stop
Because you're still not ready
Yet.Een rondleiding langs mijn vraagtekens.

17:38, 11/12/2011 .. 0 comments .. Link

Ik zou graag willen weten
welke dag iets zo ver is

Ik zou graag willen weten
wie dat zullen meemaken

Ik zou graag willen weten
wie het wat zou doen
maar ook vooral niet

Ik zou graag willen weten
wat de gevolgen zullen zijn
de kwade, maar vooral de goede

Maar vooral blijf ik alleen denken
wat het met diegene zou doen


Overweeg daardoor heel veel ideeën
en die gedachtegang zit er al tijden

Gedachtegang van mijn hoofd
gedachtegang van mijn hart
en kracht om vol te houden

Tot het moment zo ver is
want tot dat zo is zal ik door gaan.The Song

23:38, 5/12/2011 .. 0 comments .. Link

If I could write a song
'bout anything
It would be about you

If I could tell the world
Just one story
It will be about us

Us
Who ruled our world
our little, wonderful world

You
Best of my life
My beauty, beautiful girl

And then there's me
Just a lonely guy
Who wants to feel special

Bring me faith
Bring me power
And I'll be back
Like the same old meTo do list:

23:32, 5/12/2011 .. 0 comments .. Link

Muzikaal:
- Piano leren spelen.
- Optreden voor een publiek zonder angst, onder begeleiding van mijzelf.

- Fysiek:
- topfit worden
- terug naar mijn streefgewicht.

School:
- Stage afronden.
- Leren voor tentamens.

Ikzelf:
- Tegen die gene vertellen wat ik eigenlijk al tijden wil.
- De liefde van mijn leven veroveren.
- Die nooit meer laten gaan.
- Gelukkig zijn.Dat

23:18, 5/12/2011 .. 0 comments .. Link

Heb alles voor elkaar
krijg alles wat ik wil
behalve dat.

Kan doen wat ik wil
heb vrijheid
maar wil dat.

Keuze zat
in alles zodra het kan
maar dat is geen keuze.

Overtuig mensen
breng ideeën
alles naar wat ik wil
behalve bij dat

bij dat kan ik het namelijk niet
ik wil dat dat gelukkig is
maar ik wil ook dat dat gelukkig blijft

En zonder dat dat het weet
zal ik er zijn
wanneer dat nodig is.

Wachtend op de dag dat dat realiseerd dat die degene dat is..Gezeik

18:05, 17/11/2011 .. 0 comments .. Link

Topdag
Plezier
Genieten
Hoop

Vrolijk
Naar huis

En toen kwam jij.

Jarenlang mezelf achter het team gesteld,
en nu ik voor mezelf kies komt het gezeik.
Hypocriet.De Dagen Dat

19:47, 10/11/2011 .. 0 comments .. Link

Dit zijn de dagen
waarop alles duidelijker wordt
maar ik bij god niet weet
wat nu weer te doen.

Een enorme klotedag gehad
laatste reserves ingezet
en stank voor dank
motivatie weg

En dat terwijl
je zelf de overtuiging hebt
dat niets mooier is
dan de lach
van een kind.

De dagen zijn lang
geef alles wat ik heb
maar ik raak op

En toch wil ik het halen.Kom op.

18:44, 10/11/2011 .. 0 comments .. Link

Werk godverdomme om te leven.
Leef niet om je pleuris te werken.

Denk eens aan jezelf.
Maar ook de wereld om je heen.

Ik wou
dat je ook eens dacht
aan mij

Want zoals je nu bezig bent
heb ik nieteens zin in die nutteloze korte kutgesprekken.

Ik ben er ook, nog..drie momenten

22:49, 6/11/2011 .. 0 comments .. Link
Drie momenten
die mij altijd achtervolgen
en ik tot de dag van vandaag
nog altijd spijt van heb

3 momenten,
Waarvan iedereen de laatste wel weet

Zij
Dat monster
wat mij heeft gemaakt
tot wat ik nu ben
een wrak.

3 momenten,
De eerste
Zo simpel
maar door niemand verwacht

En de Tweede
Ondoorgrondelijke
en diepe spijt
Hetgene wat ik mijzelf
nog het meest kwalijk neem.

3 momenten,
Die mij tekenden
Ik zou terugdraaien
als het kon.

3 Momenten,
Kan niet wachten tot de dag
dat ik het lef heb deze te delen

En als dat niet lukt,
hoeveel momenten zijn er dan nog nodig
om het te doorstaan
tot aan het einde?


{ Last Page } { Page 1 of 2 } { Next Page }

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

2013
Huiswerk
vision
a song
"broer"

Friends

Claudia1993
Hosting door HQ ICT Systeembeheer