Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Mijn liefste wens

16/2/2012 - De terugplaatsing

Vandaag was een heel spannende dag. De kliniek zou me tussen 8 en 9 vanmorgen bellen of het ontdooien van de cryo's was gelukt. Zo ja, dan zou ik een tijd doorkrijgen voor de behandeling.

Het ontdooien was gelukt! Die mevrouw kon me nog niet vertellen of allebei de cryo's goed ontdooid waren of maar eentje. Maar er zou in ieder geval een terugplaatsing zijn die dag en wel om half 3.

Om half 1 ben ik in de auto gestapt. Mijn moeder ging gezellig met me mee. Daar aangekomen liep het wat uit. Dat vond ik niet zo erg. De arts neemt in ieder geval goed de tijd voor iedereen.

Mijn beide cryo's waren goed ontdooid en dus werden ze allebei terug geplaatst! Wat een geluk! Ik ben hier zo blij mee. Nu volgen weer 2 spannende weken. Als ik niet ongesteld word, kan ik op 2 maart een zwangerschapstest doen. Wat zou dat een geweldig vervroegd verjaardagscadeau zijn!

 

Maak een eigen Ticker

 

0 CommentsPost A Comment!Permanent Link

About Me

Welkom op mijn weblog. Ik wil hier graag vertellen over mijn weg om alleenstaand zwanger te worden. Na ruim 5 jaar al heel graag moeder te willen worden heb op 10 juni 2011 een afspraak gemaakt bij een kliniek. In november heb ik een eicelpunctie gehad en zijn de eitjes bevrucht. Inmiddels ben ik bezig met mijn 3e poging om zwanger te worden.

Recent Posts

De terugplaatsing

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends


Hosting door HQ ICT Systeembeheer