Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
mijnmening Home | Profile | Archives | Friends
Deze blog gaat over allerlei onderwerpen. Wat valt mij op, waar maak in me druk om en wat wil ik kwijt. Wat houdt mij bezig.

Twee keer verliezen en we schreeuwen om versterking3/12/2012

PSV is het seizoen goed begonnen. Na de nederlaag in de eerste wedstrijd van het seizoen, uit bij RKC werd met 3-2 verloren, pakte zij veel punten, scoorden veel en kregen weinig tegen maar dan met name tegen de "kleinere" eredivisie ploegen. De miljoeneninvesteringen van vorig seizoen en dit seizoen en de aanstelling van de peperdure trainer, Dick Advocaat, leek zijn vruchten af te werpen. Op het moment dat het allemaal wat stroever ging draaien werden er al spelers gespaard tijdens de wedstrijden om de UEFA Europa Leaque. Hierdoor werd al duidelijk dat ze in Eindhoven twijfelde of het allemaal wel goed zou komen als er enkele belangrijke pionnen niet beschikbaar zouden zijn voor de vaderlandse competitie. Op zich al vreemd als je zoveel hebt geinvesteerd, blijkbaar te veel in de diepte en te weinig in de breedte. Ook over de diepte van die investeringen rijzen nu dus twijfels. Na twee nederlagen tegen Vitesse thuis en Ajax uit, beide overigens verdiende nederlagen, komt de roep om versterkingen al.

Maar waarom zou de gemeente Eindhoven nogmaals diep in de buidel moeten tasten. PSV wil heel graag Eurpoees spelen en dan eigenlijk Champiognons Leaque. Op het moment dat ze dat bereikt hebben, Europa Leaque in dit geval, gaan ze in dit toernooi spelers sparen voor de Nederlandse competitie omdat ze volgend jaar weer Europees willen spelen, gaan ze dan volgend jaar weer spelers tijdens de Europese westrijden sparen voor de Nederlandse competitie. Dan is het onbegrijpelijk waarom ze zo graag Europees voetbal willen spelen.

Het lijkt een visieuse cirkel in Eindhoven. Kopen om je te plaatsen voor Europees voetbal en tijdens Europese westrijden spelers sparen om je voor volgend seizoen weer te plaatsen voor de Europese competitie. En verliezen we dan twee wedstrijden gaan we roepen om extra versterkingen. Maar waarom, ze lijken zich nu volledig te kunnen richten op de vaderlandse competitie.

En daarbij, waar Adocaat roept om versterkingen roept de achterban om Bert van Marwijk.

Wellicht zou PSV, evenals Feyenoord en Ajax, meer moeten investeren in hun eigen jeugd(opleiding) en niet proberen ieder jaar weer een titel te kopen.

Wat dat betreft is de suggestie van de achterban, het aanstellen van Bert van Marwijk, een goede suggestie.

 

 

 

  

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer