Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

mijn nieuwe ik 

21 december 2011: Is dit een nieuw begin

22:03, 21/12/2011  ..  0 comments  ..  Link

Met moeite ga ik de trap op. Ik moet mijn oefeningen doen voor de ceacar therapie. Dat valt me zwaar want overal doet het pijn. Ik moet grondoefeningen doen maar het omhoog komen is een groot probleem. door de pijn is het moeilijk om op te staan. Ik besluit op bed mijn oefeningen te doen en dat gaat redelijk. Weer gered. oor alle pijn de laatste tijd heb ik nogal verzuimd met mijn oefeningen waardoor het erger is geworden. Als ik klaar ben ga ik in de douche. Onder de heerlijke warme straal denk ik na over de dag. Vooral het bezoek aan mijn huisarts. Ik had vanochtend eindelijk een afspraak gemaakt. al weken heb ik last van mijn hiel. Kan er momenten gewoon niet op staan. Ook heb ik last in mijn zij als ik diep ademhaal, hoest en diep zucht. Mijn hiel bleek een hielspoor te zijn. Ontlasten, pijnstillers en een gelpad in mijn schoenen dat moet helpen maar het is slechts een hulpmiddel. Al snel komt het gesprek op mijn gewicht. Nadat ik had aangegeven dat al mijn gewrichten op dit moment wel een probleem zijn. Sinds 1,5 jaar gaat het al niet zo als het hoort. Mijn gewicht dat is het probleem en dat wist ik natuurlijk al. Met mijn 1.75 en 137 kilo heb ik een bmi van 45. Morbide obesitas. Of ik wel eens had gedacht aan een Gastric Bypass. Ja toevallig wel, via een "vriendinnetje". Zij heeft het in maart laten doen. Voor- en nadelen daar ben ik me van bewust. En ondanks de vroegere horrorverhalen zijn er nu ook een hoop positieve. Hoewel er nog een hoop gesprekken moeen volgen en de kogel nog niet door de kerk is, gaan we er van uit dat het dan toch gaat gebeuren.

Het is zo doorgaan en aan modderen met dieëten dan is de kans grot dat ik over 10 jaar helemaaal niet meer kan bewegen of deze drastische maatregel neen en niet meer normaal kunnen eten (wat is trouwens normaal) en straks beter in mijn vel zitten en fitter worden en een langere levensverwachting hebben.

Nee, ik denk dat ik ga denken aan mijn nieuwe ik... Ik ga gewoon denken aan mijn nieuwe ik.

Wie weet.......About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

21 december 2011: Is dit een nieuw begin

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer