Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Mijn thuiswerk ervaringen

Description

Ik deel hier (en op mijn andere blogs) mijn ervaringen i.v.m. thuiswerken


My Links

» Home
» My Profile
» Weblog Archives
» Friends

earn money for free with your own website - tips and tricks

Here is a website with all the information about how to make money for free with your own website. Some handy tips and trustworthy links:
 

Posted: 14:19, 14/10/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Geld verdienen door gratis publiceren van je artikelen

Hou je van schrijven? Heb je enkele artikelen op je computer? Schrijf je recepten of ander informatief materiaal?
Je kan je artikelen hier gratis publiceren en er geld mee verdienen. Je hebt niks te verliezen, behalve een beetje tijd.
 

Posted: 15:18, 12/10/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

I power hosting sponseren

Ik heb nog iets beters gevonden, I power hosting sponseren, je krijgt per aanmelding 100 dollar. wat je moet doen is je gewoon aanmelden op hun website.

 

Dus als je op zoek bent naar hosting van je eigen website, geld verdienen met je eigen website, webshop en vele voordelen etc... aarzel niet en ga naar:

http://www.ipower.com/join/index.bml?AffID=576513

Het prachtige is dat je 2 vliegen in 1 klap kan slaan, omdat als je je bij 1st affiliate aanmeld, je al het geld voor inschrijving bij ipower krijgt terug betaald. Dus je kan je gratis inschrijven als 1st affiliate en dan bouwen ze je een website, en terwijl krijg je een ipower account waar je dan nog extra geld mee kan verdienen door ook hen te sponseren.


Posted: 18:57, 11/10/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Mijn eerste ervaring met thuiswerk

hey iedereen!

Ik zal mezelf even voorstellen.
Mijn naam is Ann en ik ben net gestopt met mijn opleiding sociaal werk aan de hogeschool in gent (oost vlaanderen). Op dit moment zoek ik een nieuwe opleiding, en ook een bijverdienste want ik moet mijn studies zelf betalen.

Nu plaatste ik een advertentie op een zoekertjes website en kreeg een email toegestuurd van een dame die thuiswerk deed. Ik was hier zelf al een tijd geleden naar op zoek geweest maar nooit verder mee gedaan omdat ik het niet betrouwde. Ik besloot het erop te wagen omdat het toch gratis is. Ik zag dat ik een gratis web pakket erbij kreeg en alle begeleiding die ik wou.

Ik had natuurlijk vragen:) Zoals iedereen wel zeker...
Dus ik mailde de mensen van de job en die stuurden heel snel terug, geen standaard emailds met die verkoopspraatjes, maar persoonlijk.
Ik zag dat ik 30 euro moest betalen voor 1 jaar hosting van een website en dacht: haha ja ok ik wist het! een addertje onder het gras (zoals ze dat zovaak zeggen :P) Maar dit klopte niet, omdat alle kosten worden (en werden) terug betaald zodat het toch gratis is. Ze kunnen gewoon niet telkens 30 euro investeren in iedereen die de link aanklikt, omdat vele mensen er niet mee doorgaan en gewoon kijken uit interesse, en dan zouden ze dus enorm veel geld verliezen moesten ze al die mensen 30 euro geve,.

Anyway, vanaf mijn eerste dag heb ik al een paar euro's, niet zoveel, maar dat komt omdat ik er nog niet vaak mee bezig ben geweest. Allesinds brengt het wel geld op, en sommigen hebben 1000de euro's per maand, andere 350 ofzo... hangt af van jezekf en hoe je het doet.

 

Als je geinteresseerd bent mag je me altijd emailen met vragen, en voor meer info ga gewoon naar deze link:

http://www.1st-affiliateclub.com?a_aid=7C074e46


Posted: 20:00, 10/10/2008
Comments (0) | Add Comment | Link

Hosting door HQ ICT Systeembeheer