Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
excursieweek ROP Home | Profile | Archives | Friends
dit is een blog over de excursieweek die wij vanuit de opleiding Ruimtelijke ordening & planologie hebben mogen volgen

excursieweek ROP11/11/2011

Donderdag zijn we naar amstedam geweest. door wat fysieke problemen was ik genoodzaakt om hals over kop nog snel langs de fysiotherapeut te gaan. dit betekende dat ik zo snel als ik kon daarnaartoe ben gegaan, maar de behandeling zelf kon niet sneller. jammergenoeg heb ik door dit ongemakt het eerste gedeelte van het bezoek aan amsterdam moeten missen. dit vind ik erg jammer, want het project waar bij het station aan gewerkt werd leek mij persoonlijk erg interessant en boeiend.

helaas heb ik het eerste gedeelte dus moeten missen, maar gelukkig heb ik het tweede gedeelte nog wel mee kunnen maken. we moesten naar het terein van de westelgasfabriek. hier hebben we een rondleiding gehad door een nieuwbouwwijk. dit vond ik wel interessant, maar mij interesseren de grotere projecten toch meer, waar niet veel woningen bij tepas komen.

het zien van de westelgasfabriek was leuk. mede doordat het soms op tv is (the voice of holland). zoiets maakt zo'n bozoek natuurlijk extra leuk.

 

al met al vond ik deze excursieweek erg geslaagd en heel leerzaam. ik dank u voor het lezen.

Milan Voesenek

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

excursieweek ROP11/11/2011

Woensdag was een rustige dag. we zijn naar nijmegen geweest. ik vond dit wel interessant omdat ik de dingen daar al vaker gezien had, maar er nooit bij stil stond over eroverna dacht hoe ik nu doe. als belangrijkste voorbeeld noem ik het grote park. hier ben ik enkele maanden geleden vaak geweest (zomerfeesten omtrend de wandel 4 daagse). toen zag ik ook een gedeelte van die oude stadsmuur maar ik dacht er verders niet meer echt over na. nu deed ik dat wel samen met mijn medestudenten en dan word zo'n plek wel speciaal en bijzonder.

deze dag was evenals de andere dagen weer erg interessant

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

excursieweek ROP11/11/2011

Dinsdag's zijn we naar utrecht geweest. dit vond ik de meest leerzame dag van allemaal. zo was het eerste gedeelte erg interessant omtrend het inmens grote project stationsgebied. hier ben ik er pas echt achter gekomen hoeveel werk het is om zo'n heel plan in elkaar te zetten en alles te laten kloppen.

na de middag zijn we naar Utrecht Terwijde geweest. dit was ook wel interessant, maar dit was meer bouwkundig en dat stond me toch wel iets minder aan. toch was dit een erg leerzame middag.

al bij al is het zoals gezegd de meest leerzame en interessante excursie dag geweest van de week.

0 Comments | Post Comment | Permanent Link

excursieweek ROP11/11/2011

Ik heb zojuist een Blog aangemaakt over mijn ervaringen tijdens de excursieweek van dit blok.

de excursie week is voor mij persoonlijk erg leerzaam geweest. Het heeft me een hele andere kijk gegeven op ruimtelijke ordening en planologie.

Het begon allemaal maandagochtend in Breda. Hier kregen we wat uitleg in het NHTV gebouw over de opdracht die ons te wachten stond. na 2 uurtjes te hebben gewacht konden we te voet met de hele groep naar het gemeentehuis in Breda. Na hier ook weer enige tijd te hebben gewacht voordat de gastspreker daar aankwam kregen we een erg interessante en leerzame "hoorcollege".

Na het bezoek aan het gemeentehuis hebben we een rondleiding gekregen door de stad. ook dit was weer leerzaam en waarschijnlijk nog leerzamer dan het mondelinge gedeelte. dit omdat het makkelijker is om alles te begrijpen omdat je onderdelen van het mondiale gedeelte kon koppelen met het visuele gedeelte.

al met al was het bezoek aan breda een zeer geslaagde excursiedag

0 Comments | Post Comment | Permanent Link
Hosting door HQ ICT Systeembeheer