Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Huisdierenservice MilaSem†

improvisatie dagje

12:21, 8/5/2010† ..† 0 comments† ..† Link
Gisteren moest ik het een dagje zonder mijn uitlaatbus stellen. Ik had namelijk kort geleden een onderonsje met een stilstaande vrachtwagen, waar ineens een jochie achter vandaan kwam. In een split second moest ik kiezen tussen tegen de vrachtwagen aan of tegen de jongen. Die keuze was natuurlijk niet zo moeilijk, maar wel dom achteraf, want ik had gewoon op de rem moeten gaan staan. Ik reed nl maar 5 km p/u, dus we hadden er allemaal ongeschonden vanaf kunnen komen. Ook mijn bus die nu over een meter aan de zijkant vol deuken, strepen en lakschade zit. Daarom stond de bus gisteren bij een autoschade bedrijf, waar de schade werd geschat op Ä 4000,- (of ik 'm gelijk wilde laten maken, haha, daar kan ik bijna een nieuwe bus van kopen). Maar goed, geen bus dus om de honden op te halen, dus dat werd improviseren. Gelukkig hebben we nog een stationcar, maar die was om 1 uur nodig om een vriendin van Schiphol te halen. Dat werd haasten dus. Op tijd de deur uit (niet m'n sterkste punt!) om eerst kat Purrie in de Zuiderpolder eten te geven. Daarna in vliegende vaart 6 honden opgehaald (dat paste wel in de auto) en een grote wandeling gemaakt bij Schoteroog in de stromende regen. De honden hadden niks van de regen, waren heerlijk aan het dollen en plonsden lekker de "Mooie Nel" (meer) in, hoe nat kun je worden! Daarna terug naar de auto, waar de honden verbazend snel in sprongen. Met de bus heb ik meer moeite om ze er allemaal in te krijgen. Ierse setter Roos, die ik normaal op tijd vast moet lijnen, anders vertikt ze het om zelf de bus in te gaan, sprong nu met een vrolijke kop de auto in. Zo ook Tom, een zwarte labrador die heel af en toe meegaat, moest ik de dag daarvoor nog vangen, omdat ie het een beetje eng vond met al die andere honden in de bus, sprong nu zo in de stationcar. En de rest erachteraan. Tja, alles wat nieuw is, is aantrekkelijk voor honden! Om 10 voor 1 zette ik thuis de stationcar neer en ben ik op de fiets gesprongen, omdat er nog 2 honden op mijn komst zaten te wachten. M'n grote tekkelvriendje Max en Bobbie, een Zaanse golden retriever die af en toe in Haarlem logeert en dan met mij meegaat. Deze 2 wonen gelukkig vlak bij elkaar, dus heb ik ze lopend meegenomen naar een park, waar we nog een grote wandeling hebben gemaakt. Tegen 4 uur het autoschade bedrijf maar eens gebeld of de schade inmiddels al was opgenomen (want ze zouden bellen als dat was gebeurt en ik de bus weer kon ophalen). 'Ja, de schade was 's ochtends vroeg al opgenomen'. Aaahh, dan was deze hele improvisatie niet nodig geweest! Snel de bus gehaald en toen nog naar 2 adressen in Heemstede, waar een kat en 3 konijnen op mij (en voer!) zaten te wachten. Zometeen en morgen ook nog naar deze dieren, in mijn gekneusde bus!

een onverwacht dagje bijna vrij

14:06, 5/5/2010† ..† 0 comments† ..† Link
Iedere dag, 7 dagen per week, ben ik bezig met huisdieren, honden vooral, maar ook katten en konijnen (het wachten is nog op andere soorten huisdieren). De hondenuitlaatservice neemt de meeste tijd in, maar doe ik met heel veel plezier van maandag t/m vrijdag. De honden zijn altijd blij als ik ze kom halen en ik word weer blij van hun. Dan gaan we lekker lopen in de duinen of het bos, nou ja ik loop, zij rennen, spelen, duikelen, zwemmen, blaffen, eten viezigheid, komen dan even knuffelen en dollen weer lekker verder. We maken van alles mee en daar ga ik nog heel veel over vertellen. De andere huisdieren verzorg ik aan huis, waarbij de katten meer dan ooit een warm plekje in mijn hart hebben gekregen. Wat een lieve dieren kom ik tegen! Inmiddels heb ik al veel vaste dieren die ik verzorg, waar ik superblij mee ben. Deze dieren verzorg ik met name in schoolvakanties, als de baasjes op vakantie gaan. En dan is het natuurlijk ook in weekenden en op feestdagen. Vandaag is het 5 mei. Ik had er helemaal niet bij stilgestaan dat het nu de eens in de 5 jaar officiŽle vrije dag voor vrijwel iedereen is. Gevolg daarvan was dat ik er pas eergisteren achterkwam dat ik geen honden hoef uit te laten en ik zomaar ineens een vrije dag had. Bijna tenminste , want moest vanochtend nog wel langs een superlieve kat, een terroristisch konijn (valt aan als ik eten wil geven) en de sleutel halen bij vaste klanten met 2 lieve konijnen, waar ik het komend weekend voor ga zorgen. En bij thuiskomst met mijn eigen 2 doggies Mila en Sem ( daar horen jullie vast nog veel meer van!) en de logeerhond Binkie uitgebreid gewandeld. En zo was ik vandaag een beetje vrij, maar kwamen er gelukkig ook nog genoeg dieren in voor. Tot snel!

About Me

Home
My Profile
Archives
Friends
My Photo Album

Links


Categories


Recent Entries

improvisatie dagje
een onverwacht dagje bijna vrij

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer