Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Milieuvoorlichting, een ver van mijn bed show

Home - Profile - Archives - Friends

Afscheid

Posted on 29/11/2005 at 12:47 - 0 Comments - Post Comment - Link

Onze laatste uurtjes exploratie gaan nu in. Nog even stress voor de allerlaatste details die nog in orde moeten komen. Ons moodboard is af en we zijn heel blij met het resultaat, nu nog hopen dat andere mensen het ook kunnen appreciëren! We hopen dat alles nog op tijd afgedrukt raakt want de file aan de printer wordt maar langer en langer en langer...

 

Dan rest ons alleen nog het echte afscheid...

 

Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

 

 


The last day!

Posted on 29/11/2005 at 08:54 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Eindelijk, het is zo ver! De loodzware week komt tot zijn einde. Vandaag moeten we het 'moodboard', het visuele dagboek en Nederlands (het interview) afwerken. Het zal werken worden tegen een deadline!

Gisteren was een zwaardere dag dan verwacht... We zijn allemaal nog een beetje moe en hebben lichte koppijn door meerdere uren achter de computer te zitten.

De week is snel voorbij gevlogen en we hebben allen ons uiterste best gedaan. De lectoren hadden dan toch gelijk "tga toch vrij zwaar zijn hoor mannekes". Al een geluk is alles tot een goed einde gekomen!

 

Straks meer informatie over onze laatste dag!

 

Greetz, groep milieuvoorlichting


Wegen de laatste loodjes het zwaarst?

Posted on 28/11/2005 at 09:58 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Na een weekendje doorwerken zijn we vandaag niet al te fris en monter op school geraakt. Op het programma van vandaag staat het verwerken van het interview, de afwerking, de lay-out en het verder in orde brengen van het visuele dagboek. Over een half uurtje hebben we een afspraak met onze begeleider, die ons nog enkele richtlijnen zal geven. Over het algemeen is de sfeer redelijk ontspannen, de zwaarste opdrachten zijn al afgewerkt, enkel het interview van Nederlands zou ons nog wat stress kunnen bezorgen. We zullen allemaal blij zijn als het morgen afgelopen is!


Hier komt de stress...

Posted on 25/11/2005 at 09:37 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Vanmorgen waren we, zoals afgesproken, allen paraat rond 9uur, enkelen wat vroeger en enkelen wat later. We hebben ons voorgenomen de hoofdopdracht zo goed als af te krijgen. Dit is niet van een leien dakje verlopen. We waren allen een beetje verward omtrent de artikels over de problematieken van het milieu. Na een vlotte babbel met onze begeleider kregen we weer zicht in de zaken. Met het weekend voor de deur is het niet gemakkelijk een lange tijd geconcentreed te blijven... Maar we doen ons best! Marilyn en Magali hebben hard gezwoegd aan de (vrije grote) taak van Engels, Ruth en Michael-John hebben liggen samenvatten tot ze er bij neervielen, en ik heb me bezig gehouden met het visuele en geschreven logboek.

Maandag zouden al onze individuele werkjes af moeten zijn en kunnen we beginnen met knippen en plakken. We moeten tenslotte een net werk trachten af te geven! Maar alles zal wel op zijn pootjes terecht komen...

 

Maandag zijn we er weer met meer nieuws,

 

Prettig weekend!

 

Groetjes de groepsleden.


Excuseer mevrouw, mogen wij u enkele vraagjes stellen?

Posted on 24/11/2005 at 09:47 - 1 Comments - Post Comment - Link

 

Na een vermoeiende maar fijne eerste exploiratiedag hebben we ons beloond met een uurtje langer slapen. Allen aanwezig om 10.00u! Zoals ik al had verwacht waren alle leden stipt op tijd. Klaar om erin te vliegen! We zijn meteen opzoek gegaan naar enkele beschikbare computers. Tot onze grote spijt was het heel erg druk en konden we moeilijk een plaats bemachtigen. Hierdoor hebben we ons aan de tafeltjes gezet en hebben we onze hoofdopdracht geanalyseerd en verdeeld onder de leden. Tina, Ruth en ik hebben enquêtes opgesteld en afgenomen, Michael-John heeft zich beziggehouden met het zoeken en samenvatten van enkele artikels en Magalie & Marilyn hebben enkele kleinere opdrachten afgewerkt + stap 3 van de hoofdopdracht. Het was werkelijk een vermoeiende dag... Van 10.00u tot 17.00 zijn we er volledig voor gegaan! Morgen spreken we wat vroeger af, om zeker te zijn van een plaatsje achter de computer.

 

Morgen meer nieuws!

 

Tot dan,

 

groetjes van de groepsleden.


buongiorno, bonjour, hi!

Posted on 23/11/2005 at 11:11 - 0 Comments - Post Comment - Link

de eerste kennismaking is positief verlopen, een opluchting!

Tina heeft zich al geprofileerd als fotografe van dienst met als resultaat dat we nu allemaal achtervolgd worden. Michael zal het nog moeilijk krijgen als enige jongen maar we zullen hem maar al te graag onderrichten in de kunst van het maquilleren en nagels lakken...

Nog een grappige anekdote: we hebben allemaal verschillende nationaliteiten...dus de week wordt multicultureel! (ok, dit is niet helemaal waar, sommigen denken dat ze een andere nationaliteit hebben omdat ze vertaler-tolk gestudeerd hebben).

 

Tot zover het eerste halfuur van deze exploratie...

signing out...

groetjes, groep 6


kennismaking!

Posted on 23/11/2005 at 11:05 - 0 Comments - Post Comment - Link

Wie zijn ze?

Magali Fornoville

Marilyn Coquilhat

Ellen Kegels

Michael John Joosen

Tina Calzetta

Ruth Van Soom

 

Wat doen ze?

communicatiemanagment, momenteel zijn we aan het exploreren

 

Wat drijft hen?

een diploma...

 

 

 


Hosting door HQ ICT Systeembeheer