Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?
Online geld verdienen

Home - Profile - Archives - Friends

Het Miljonairsmodel, mijn mening

Posted on 18/8/2012 at 07:59 - 0 Comments - Post Comment - Link

 

Hoe werkt het MiljonairsModel?

Daar wil ik wel iets over vertellen.

Ik kan helaas niet alles uitleggen, want dat is echt héél veel. En aangezien ik zelf ook nog niet lang bezig ben, weet ik nog niet alles.Maar ik vind het wel belangrijk genoeg om al met je te delen.

Een belangrijk ding: fase I werkt echt, want ik heb in de eerste 3 dagen al 160 Euro verdiend en dat is uiteraard nog maar het begin. In fase I krijg je aan de hand van video’s goed uitgelegd wat je allemaal kunt/moet doen om het product aan de man te brengen. Je hoeft zelf overigens niet te verkopen, alleen te promoten. En dat kan iedereen, nou ja: bijna iedereen. Het is niet moeilijk, gewoon opvolgen wat er gezegd wordt. En staat een methode je niet aan, dan zijn er nog genoeg methodes over die je wel zou willen toepassen. Het is wel handig om zoveel mogelijk methodes toe te passen, omdat je dan een veel groter bereik hebt en dus veel meer kunt verdienen.

Let op: Je komt eerst op een site die er heel schreeuwerig uitziet, dus wees gewaarschuwd! Neem dan de moeite om verder te kijken naar de video.
Ook dat is misschien soms wat langdradig, maar ik adviseer je om je emailadres achter te laten. En wil je niet je eigen emailadres, open dan een hotmailaccount of iets dergelijks. Vervolgens kom je op een pagina (weer wat langdradig, even doorzetten :-) ) en dan wordt je gevraagd of je serieus bent en door wilt gaan. Als je dit wilt, dan kost dat je 50 Euro.
Je ontvangt een formulier die je invult en daarna volgt acceptatie / geen acceptatie. Dus even de vragen beantwoorden. Na acceptatie kun je weer verder en dan moet je weer betalen : 100 Euro.
Niet schrikken, dit geld heb je er echt heel snel uit. Ik had binnen 3 dagen het bedrag alweer terugverdiend en nu verdien ik alleen nog maar. Mijn conclusie is dat het niet duur is, want het levert geld op! En dat kan al heel snel.

Het duurt dus even voordat je door de "procedure' heen bent, beetje omslachtig, maar daar zit een tactiek achter. Je moet er maar even doorheen prikken, want het uiteindelijke resultaat vind ik goed, informatief en het levert geld op.

Daarna wordt alles je uitgelegd. Stap voor stap en met veel video's wordt je uitgelegd hoe je alles moet aanpakken.
Het systeem bestaat ook nog uit 3 fases, in het begin ben je alleen bezig met fase 1 en daar kun je al voldoende geld mee verdienen (zelfs heel veel).

Je hoeft zelf niets te verkopen! Het is geen MLM! Heel fijn, want MLM-systemen met bijeenkomsten in het land, daar moet je maar net zin in hebben. Ik vind het tijdverspilling en bovendien jaagt het je ook op kosten (reiskosten) en allerlei andere financiële verplichtingen, zoals bijdrage voor de zaalhuur etc. En dat heb je hier gelukkig allemaal niet en dat vind ik super.

Wat ook belangrijk is: als je denkt dat je alles weet en zelf verder kunt, kun je je lidmaatschap opzeggen per direct.


Hosting door HQ ICT Systeembeheer