Weblog maken?


MaakEenWebsite.nl (tip)
Totaal slechts 10 euro per maand incl. domeinnaam en gratis overzetten van uw bestaande weblog bij Bloggers.nl 100 MB ruimte
emailadres
Lees meer..... en bestel
Gratis geld verdienen met e-mails lezen? Meld je aan bij
Zinngeld, Surfrace, Qassa en Euroclix !

Op zoek naar God?

Story of Minimis

10/2/2008 - Dit is minimisDit is minimis en haar info kan je hier vinden

Wat ben ik :


De mensen van Stormwind zijn een veerkrachtig ras, hebben overleefdd een invasie door primitieve Orcs tijdens de Eerste Oorlog. Tijdens de Tweede Oorlog, verzamelden de legers van Stormwind met de Alliantie om hun geboorteland van Azeroth terug te winnen. Na het succes van de Tweede Oorlog, werd Stormwind herbouwd en de Menselijke beschaving begon nogmaals door southlands te bloeien. Met de recente invasie van het Brandende Legioen - dat het noordelijke koninkrijk van Lordaeron in ruïnes verliet - Stormwind bevindt zich nu als laatste bastion van menselijke beschaving. Na de heldhaftige voorbeelden van de legendarische Heer Lothar en Koning Llane, worden de verdedigers van Stormwind overwogen om onder de meest woeste strijders in het land te zijn. Zij bevinden zich resoluut in hun last om de eer te handhaven en zouden van het mensdom in een ooit-verdonkert wereld kunnen.


De stad Stormwind licht in het bos van Elwynn


Elwynn Bos is een enorm bos dat wiegen Menselijk beschaving van Azeroth. Hoewel veel van het gebied werd gebrand of tijdens de Eerste Oorlog werd vernietigd - toen Orcs belegering aan Stormwind legde - de reuzebomen en weelderige glades zijn opnieuw gegroeid. Zwaar gepatrouilleerd door het machtige Garnizoen Stormwind, is Elwynn een vreedzaam land sinds het eind van de oorlog gebleven. Verscheidene landbouwbedrijven rekken zich over de vruchtbare gebieden uit, en de Torens van de Wacht van het Garnizoen bevinden zich waakzaam elke weinig mijlen, die de bosbrandkast van de rampaging krachten van Horde helpen te houden. Het tranquil bos wordt ook gewoond in door Everzwijnen en Wolven die door de bossen in hoop van het vinden van gemakkelijke prooi jagen. Scraggly Gnolls en grimy Kobolds wandelt de afgelegen gebieden van het bos, maar doet zelden direct dit timorous bezit van de schepselenaanval in Elwynn of Stormwind. Voor het meeste deel, scheidt Elwynn een gevoel van comfort en sereniteit af. Nochtans, als de reizigers te ver van de belangrijkste wegen wandelen kunnen zij verborgen gevaren nog ontmoeten sluimerend binnen de schaduwen.

Ik ben een tovenaar


De tovenaars zijn meesters van schaduw, vlam, en duivelse macht. Zij zijn a robed klasse die bij het teisteren van hun vijanden met ziekte of vloeken, het slingeren van bouten van brand of schaduwenergie over het slagveld , en het bijeenroepen van demons om hen in gevecht te helpen uitblinkt. Terwijl de tovenaars krachtige gietmachines zijn die schade van een afstand behandelen, kunnen hun duivelse bevoegdheden hun bondgenoten in slag ook beschermen of steunen, of zelfs roepen andere spelers van over de wereld bijeen gebruikend rituele magisch om portalen te toveren.


De tovenaars hebben beide krachtige schadewerktijden (hoofdzakelijk in tijd behandelen) en debuff werktijden die die goed samen met elke andere en met de capaciteiten van hun groepspartners werken. Zij hebben Vloeken voor vele gelegenheden; in feite, kunnen zij gemakkelijk als beste debuffers in het spel worden beschouwd. Hun huisdieren, ook, hulp met de schadetransactie en verlenen de Tovenaar extra capaciteiten om aan gebruik te zetten. Zij kunnen menigten met Verleiding en Banish goed ook controleren, en beperkte steun in de vorm van hun bijeengeroepen stenen verlenen.

Comments (0) :: Post A Comment! :: Permanent Link

About Me«  April 2018  »
MonTueWedThuFriSatSun
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 

Recent Posts

Dit is minimis

Links

Home
View my profile
Archives
Friends
Email Me

Friends

Hosting door HQ ICT Systeembeheer